Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

Va, ir aš pasigirsiu... ax.gif Svarsčiau svarsčiau, ar verta... ir pagaliau nusipirkau Madaros atspalvį suteikiantį vasaros žiedų pienelį ax.gif Ir galiu pasakyti... nerealus smile.gif tik branguma, nedidelis jisai, net nežinau, ar pastoviai pirksiu.. Bet dabar tai naudoju ir laabai patinka tongue.gif
Atsakyti
O kur tų mėginukų Madaros gauti galima, kurioje parduotuvėje? rolleyes.gif Nes aš tai nepabandžius pirkau... 4u.gif Tai kitus produktus pireš perkant ir pabandyti norėtųsi kažkaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Yogaile @ 2008 11 07, 18:52)
Va, ir aš pasigirsiu...  ax.gif  Svarsčiau svarsčiau, ar verta... ir pagaliau nusipirkau Madaros atspalvį suteikiantį vasaros žiedų pienelį  ax.gif  Ir galiu pasakyti... nerealus smile.gif tik branguma, nedidelis jisai, net nežinau, ar pastoviai pirksiu.. Bet dabar tai naudoju ir laabai patinka  tongue.gif

as turejau menulio geles (irgi su spalva) kremuka, tai man labai taupiai naudojosi rolleyes.gif

QUOTE(Yogaile @ 2008 11 07, 19:58)
O kur tų mėginukų Madaros gauti galima, kurioje parduotuvėje?  rolleyes.gif Nes aš tai nepabandžius pirkau... 4u.gif Tai kitus produktus pireš perkant ir pabandyti norėtųsi kažkaip  ax.gif

Sv. Stepono g.10, Vilniuje mirksiukas.gif

pas mane dabar is Madaros tik lengvai drekinantis kuno kremas yra blush2.gif fainas man jis labai vasara buvo, ziemai tai kazko riebesnio reiks pasiieskoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yogaile @ 2008 11 07, 19:58)
O kur tų mėginukų Madaros gauti galima, kurioje parduotuvėje?  rolleyes.gif Nes aš tai nepabandžius pirkau... 4u.gif Tai kitus produktus pireš perkant ir pabandyti norėtųsi kažkaip  ax.gif

dar ir sarmoje merginos susisaudo meginuku smile.gif
Papildyta:
gal kas bande madaros maitinamaji krema kunui? ax.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif Noreciau paklaust ar Madaros putos veidui prausti tiktu i riebuma, spuogelius linkstanciai odai? Gal kuri tokiai odai naudojat? laukiu atsakymu, nes kaip tik ieskau prausiklio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 11 07, 20:14)
gal kas bande madaros maitinamaji krema kunui? ax.gif

Turiu mėginuką. Tikrai labai geras kremas, primena Logonos sviestus. Toks tirštokas, tačiau itin lengvai susigeria ir tobulai drėkina. Man tiesiog patinka kvepiantys kremai, tai šio kolkas nepirksiu blush2.gif O šiaip kam patinka kūno sviestai, tai šitas turėtų tikti.

QUOTE(just_angel @ 2008 11 09, 18:06)
sveikos smile.gif  Noreciau paklaust ar Madaros putos veidui prausti tiktu i riebuma, spuogelius linkstanciai odai? Gal kuri tokiai odai naudojat? laukiu atsakymu, nes kaip tik ieskau prausiklio ax.gif

Šiuo metu jas naudoju, mano oda panaši kaip ir aprašei. Man šios putos per švelnios, n kartų labiau patiko Dr. Hauschka "Cleansing cream", nes jis geriau nuprausia nešvarumus ir pravalo poras, oda po jo ne taip greit sublizga kaip po putų. Šiaip tikrai kokybiškos putos, bet ne mano odai verysad.gif
---------

Norėčiau išmėginti Madaros toniką riebiai odai. Įdomu, ar galėčiau juo naudotis ne su vata, o perpilti į buteliuką su purkštuku ir tiesiog purkšti ant veido ir leisti susigerti g.gif Po Hauschkos toniko ir hidrolatų įpratau nenaudoti vatos tokiems dalykams.. taip smagiai susigeria, tik kaip su šitu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 09 lapkričio 2008 - 17:20
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 09, 17:16)

Šiuo metu jas naudoju, mano oda panaši kaip ir aprašei. Man šios putos per švelnios, n kartų labiau patiko Dr. Hauschka "Cleansing cream", nes jis geriau nuprausia nešvarumus ir pravalo poras, oda po jo ne taip greit sublizga kaip po putų. Šiaip tikrai kokybiškos putos, bet ne mano odai verysad.gif

Sugluminai doh.gif prisiskaiciau, kad daugumai merginu jos tiko, tai susigundziau pabandyt. Bet dabar nebezinau ka daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2008 11 09, 18:40)
Sugluminai doh.gif  prisiskaiciau, kad daugumai merginu jos tiko, tai susigundziau pabandyt. Bet dabar nebezinau ka daryt  biggrin.gif

man tai tiko tos putos kuo puikiausiai, kad ir svelnios jos (man tai gerai kad svelnios) man jos veida gerai nuprausdavo.. (mano oda i riebuma)
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 09, 18:16)
Turiu mėginuką. Tikrai labai geras kremas, primena Logonos sviestus. Toks tirštokas, tačiau itin lengvai susigeria ir tobulai drėkina. Man tiesiog patinka kvepiantys kremai, tai šio kolkas nepirksiu blush2.gif O šiaip kam patinka kūno sviestai, tai šitas turėtų tikti.

tai tokio ir ieskau, kad butu kaip sviestas 4u.gif
Atsakyti
Siandien Sarmoj nusipirkau rinkini riebios bei misrios veido odos prieziurai, i kuri ieina prausimosi putos, tonikas, bei giliai drekinanti zele smile.gif Mokejau 139 lt. zadejau pirkti tik tonika su putomis, bet konsultante parode kad rinkini perkant nemazai pinigeliu galima sutaupyt biggrin.gif tai sugunde blush2.gif veliau parasysiu atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2008 11 15, 17:37)
Siandien Sarmoj nusipirkau rinkini riebios bei misrios veido odos prieziurai, i kuri ieina prausimosi putos, tonikas, bei giliai drekinanti zele  smile.gif Mokejau 139 lt. zadejau pirkti tik tonika su putomis, bet konsultante parode kad rinkini perkant nemazai pinigeliu galima sutaupyt biggrin.gif  tai sugunde blush2.gif  veliau parasysiu atsiliepimus smile.gif

aha neblogai prasisukai thumbup.gif
na tai bus idomus atsiliepimai apie viska smile.gif
man tai tonikas buvo tobulas (kol dar buvo seno dizaino buteliukas.. dabar tai man atrodo truputi sudetis pakoreguota g.gif nes anksciau tai tikrai alkoholio nebuvo, o dabar yra doh.gif ), prausimosi putos irgi labai patiko smile.gif o zeles veidui nebandziau.. kai ieskojau nebuvo dar Lietuvoj, o dabar nera poreikio bandyt..
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 09, 18:16)
---------
Norėčiau išmėginti Madaros toniką riebiai odai. Įdomu, ar galėčiau juo naudotis ne su vata, o perpilti į buteliuką su purkštuku ir tiesiog purkšti ant veido ir leisti susigerti g.gif Po Hauschkos toniko ir hidrolatų įpratau nenaudoti vatos tokiems dalykams.. taip smagiai susigeria, tik kaip su šitu ax.gif

aš žinok būtent taip ir darau daba ax.gif , bet aš naudoju ne tą riebiai odai, bet mišriai-normaliai, nors mano oda į riebumą, mėgstu švelnesnius tonikus, kaip ir su Hauschkos toniku, man labiau patiko tas skirtas sausesniai odelei. Įspūdis lyginant tarkim Madara ir Hauschka tai man asmeniškai labiau Hauschkos tonikas patinka, bet šis irgi neblogas, papurškus odelė tokia sudrėkinta jaučias. smile.gif
Atsakyti