Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

Kiek kainuoja madaros putos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2008 10 16, 21:28)
Kiek kainuoja madaros putos?  4u.gif

42 lt
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 10 16, 21:36)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Na va pagaliau nusipirkau madaros putas, kiek bandziau labai patiko, o issamesne nuomone susidarysiu siek tiek daugiau panaudojus rolleyes.gif
Atsakyti
Gavau naujienlaiškį iš Barocca, skubu pasidžiaugti naujiena bigsmile.gif Labai rūpės išbandyti.

Nauja! Giliai drėkinanti želė veidui

riebaus ir mišraus tipų odai
Giliai drėkina, stangrina ir minkština, subalansuoja riebalų liaukų veiklą. Sumažina poras ir nepageidaujamą spindesį, atgaivina. Ypač lengvos konsistencijos. Švelniai apsaugo nuo saulės. Tinka naudoti akių zonoje. SUDĖTYJE: Baltijos trauklapiai, dilgelės, ąžuolų žievė, šalavijai, ir stebuklingos lazdos vanduo.
Nepraeikite pro šalį, nes BAROCA parduotuvėje Šv. Stepono g. 10, rasite ekologiškų prekių namams, buičiai, apsirengimui, grožiui ir žaidimams. Dėmesio: nuo š.m. gruodžio 1 d. mus rasite ir Užupio g. 9.

Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 01, 16:38)

Nauja!  Giliai drėkinanti želė veidui

gal čia kalbama apie tą želę kvepiančią bananais wub.gif , kai buvau jų parduotuvėlėj įdėjo mėginuką, sakė kad naujiena mišriai riebiai odai, tikrai labai malonus dalykėlis, labai lengvas, o drėkinai gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 01, 15:38)
Gavau naujienlaiškį iš Barocca, skubu pasidžiaugti naujiena bigsmile.gif Labai rūpės išbandyti.

Giliai drėkina, stangrina ir minkština, subalansuoja riebalų liaukų veiklą. Sumažina poras ir nepageidaujamą spindesį, atgaivina. Ypač lengvos konsistencijos. Švelniai apsaugo nuo saulės. Tinka naudoti akių zonoje. SUDĖTYJE: Baltijos trauklapiai, dilgelės, ąžuolų žievė, šalavijai, ir stebuklingos lazdos vanduo.
Nepraeikite pro šalį, nes BAROCA parduotuvėje Šv. Stepono g. 10, rasite ekologiškų prekių namams, buičiai, apsirengimui, grožiui ir žaidimams. Dėmesio: nuo š.m. gruodžio 1 d. mus rasite ir Užupio g. 9.

Geras, man kaip tik tokio dalykėlio reiktų, idomu kokia kaina ir tūris? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 01, 16:38)

as jau vasara ieskojau sito dalykelio biggrin.gif nes kataloge maciau ir internete, o va parduotuvej nebuvo...

QUOTE(pepkė @ 2008 11 02, 12:23)
gal čia kalbama apie tą želę kvepiančią bananais wub.gif , kai buvau jų parduotuvėlėj įdėjo mėginuką, sakė kad naujiena mišriai riebiai odai, tikrai labai malonus dalykėlis, labai lengvas, o drėkinai gerai. smile.gif

bet ziemai turbut per lengvas butu, kad ir riebiai odai? nes va man dabar tai Weledos drekinantis kremas su migdolais pats tas dabar..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 03, 13:23)
bet ziemai turbut per lengvas butu, kad ir riebiai odai? nes va man dabar tai Weledos drekinantis kremas su migdolais pats tas dabar..

aš irgi pagalvojau, kad per lengvas, daugiau šiltajam sezonui gal..man tai šiaip Dr. Hauschka svarainių dabar labai tinka, nors per pastarąsiais porą dienų kažkaip odelė riebesnė patapo,tai šis Madaros irgi tiko, bet kaip pagrindinis žiemai tai schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Vakar ir aš nusipirkau Sarmoje išgirtąsias Madaros žiedų putas bigsmile.gif Nu žiūrėsime, kaip oda sureaguos, nors jau prausiau kelis kartus tai tikrai patiko thumbup.gif Dar gavau mėginukų: lengvo drėkinimo fluido mėginuką bei gilaus drėkinimo želę veidui mišriai- riebiai odai smile.gif
Nu ir buvau skaičiusi Summer- In- Paris žinutę SM, kad tai naujiena (gilaus drėkinimo želė mišriai-riebiai odai). Ir aš paklausiau tos konsultantės Sarmoje: Ar čia ta pati želė, kuri dar neseniai yra pasirodžiusi rinkoje? Ji sako: ne, ne jau čia seniai mes ją turime doh.gif Tai nelabai supratau ar čia ta pati želė kur jūs minėjote kaip naujieną? Ar konsultantė nelabai žinojo kas čia kada per gaminys Madaros Sarmoje jų pasirodė? lotuliukas.gif
Ant mėginėlio parašyta taip: Deep moisture gel for oily to combination skin. Deeply hydrates firms and regulates oiliness. Tightens pores, matifies skin and refreshes. Apply in the morning to cleansed and toned face and neck. Iš vertimo suprantu, kad čia ta naujiena, bet Sarmos konsultantė teigė, kad ne doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2008 11 06, 17:38)
Sveikos 4u.gif  Vakar ir aš nusipirkau Sarmoje išgirtąsias Madaros žiedų putas bigsmile.gif  Nu žiūrėsime, kaip oda sureaguos, nors jau prausiau kelis kartus tai tikrai patiko thumbup.gif  Dar gavau mėginukų: lengvo drėkinimo fluido mėginuką bei gilaus drėkinimo želę veidui mišriai- riebiai odai smile.gif
  Nu ir buvau skaičiusi Summer- In- Paris žinutę SM, kad tai naujiena (gilaus drėkinimo želė mišriai-riebiai odai). Ir aš paklausiau tos konsultantės Sarmoje: Ar čia ta pati želė, kuri dar neseniai yra pasirodžiusi rinkoje? Ji sako: ne, ne jau čia seniai mes ją turime doh.gif  Tai nelabai supratau ar čia ta pati želė kur jūs minėjote kaip naujieną? Ar konsultantė nelabai žinojo kas čia kada per gaminys Madaros Sarmoje jų pasirodė? lotuliukas.gif

g.gif gal Baroca veluoja su informacijos apie naujienas pateikimu?
kai isbandysi ta naujiena - nenaujiena biggrin.gif brukstelk cia koki atsiliepima 4u.gif
Atsakyti
Būtinai agnuta, kai išbandysiu šią priemonė parašysiu kaip patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti