nuspirkau madaros putas veidui. bet su jom plaunu tik makiažą nuo akių. kolkas tik vieną kartą ploviau, bet nuplovė be priekaštų, o ir tempimo jokio. nors anksčiau su weleda muiliuku ploviau, tai irgi sausumo nebuvo niekada.
dar pasiėmiau muiliuką veidui jautriai/sausai odai, bet naudosiu duše, nes kūno muilų nebuvo.
tai tiek
QUOTE(doufyl @ 2008 10 03, 19:23)
nuspirkau madaros putas veidui. bet su jom plaunu tik makiažą nuo akių. kolkas tik vieną kartą ploviau, bet nuplovė be priekaštų, o ir tempimo jokio. nors anksčiau su weleda muiliuku ploviau, tai irgi sausumo nebuvo niekada.
dar pasiėmiau muiliuką veidui jautriai/sausai odai, bet naudosiu duše, nes kūno muilų nebuvo.
tai tiek
tai tiek
Aš ir mąstau apie šias putas, bet mano oda sausa, galvoju gal sausins O kokia tavo oda?
QUOTE(GinMintė @ 2008 10 04, 15:45)
Aš ir mąstau apie šias putas, bet mano oda sausa, galvoju gal sausins O kokia tavo oda?
mišri (kaktą paberia,riebesnė; nosis normali, smakrą paberia, bet normalus,žandai normalūs)
daugeliui šios putos sausino veidą. kaip rašiau aš pačio veido su jomis neplaunu, tik tušą nuo akių
QUOTE(doufyl @ 2008 10 04, 16:01)
mišri (kaktą paberia,riebesnė; nosis normali, smakrą paberia, bet normalus,žandai normalūs)
daugeliui šios putos sausino veidą. kaip rašiau aš pačio veido su jomis neplaunu, tik tušą nuo akių
tai kad kaip tik, nedaugeliui sausino oda man net kai oda buvo vienu metu nusausejus, tos putos vistiek nesausino odos
QUOTE(doufyl @ 2008 10 04, 16:01)
Aišku, ačiukas Galvosiu dar
Beja man klausimas iškilo kokį sertifikatą turi madaros kosmetika?
QUOTE(GinMintė @ 2008 10 05, 11:50)
ecocert
Su Madara susipažinau matyt tuo momentu kai jau nebesugebėjau išgalvoti kokia kosmetika tinka mano jautriai odai...... Išbandžiau daugybė brangių, prabangių kremų o efektas keletui savaičių ar mėnesiukui...... pradėjau domėtis ekologiška kosmetika ir Madara atėjo pas mane Susipažinus supratau kiek negero tepam mes ant savo ir savo mažylių odos..... tai juk visiški naftiniai produktai...... kurie įvelka mūsų odą lyg į polietileno maišelį...... dabar naudoju kremą veidui, kūnui, prausimosi žele o ir mano mielas žmogus ta kosmetika patenkintas..... žiedų putos skamba taip svaigiai.... tik jų dar nebandžiau..... jaučiu kaip veidas atsigauna, kaip oda kvėpuoja ir nebėra sausumo ar riebumo jausmo, kurį kiti kremai man suteikdavo.....
ir dar.... nuostabu kad veido kremas tinka ir paakiams..... fantastika.... tikra gamtos dovana......
ir dar.... nuostabu kad veido kremas tinka ir paakiams..... fantastika.... tikra gamtos dovana......
QUOTE(Palomina @ 2008 10 04, 21:00)
tai kad kaip tik, nedaugeliui sausino oda man net kai oda buvo vienu metu nusausejus, tos putos vistiek nesausino odos
keletas tikrai sakė, kad jaučiasi sausumą.
QUOTE(Erika_v @ 2008 10 05, 13:55)
Su Madara susipažinau matyt tuo momentu kai jau nebesugebėjau išgalvoti kokia kosmetika tinka mano jautriai odai......
taip taip, jautriai odai reikia specialios priežiūros. labai gerai padarėt, kad nusprendėt mesti "naftą"
QUOTE(doufyl @ 2008 10 05, 15:05)
keletas tikrai sakė, kad jaučiasi sausumą.
tai taip, tikrai buvo ir kuriom sausina, bet man pasirode kad buvo daugiau tokiu kuriom nesausina odos
matot kaip yra. Natūrali kosmetika iš gamtos yra sukurta augalų pagrindu..... Gali būti jog vieni augalai alergizuoja odą, todėl gali netikti ir kremas ir tos prausimosi putos..... tai tikrai nėra kosmetika visiems..... reikia pasirinkti sau tinkančią liniją..... yra daug ekologiškos kosmetikos ( kiek aš pati dirbu tai pasirinkimas yra), galima rinktis sau tinkančią...... madara man nuostabi...... tikiuosi patiks ir kitiems.
QUOTE(Erika_v @ 2008 10 06, 09:39)
matot kaip yra. Natūrali kosmetika iš gamtos yra sukurta augalų pagrindu..... Gali būti jog vieni augalai alergizuoja odą, todėl gali netikti ir kremas ir tos prausimosi putos..... tai tikrai nėra kosmetika visiems..... reikia pasirinkti sau tinkančią liniją..... yra daug ekologiškos kosmetikos ( kiek aš pati dirbu tai pasirinkimas yra), galima rinktis sau tinkančią...... madara man nuostabi...... tikiuosi patiks ir kitiems.
o jūs pati kartais neprekiaujat ta kosmetika ?