Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

o gal kas turit ar bandet lupu balzamus? kaip kvapas?
minkstinantis
user posted image
ir atnaujinamasis
user posted image
4u.gif
Atsakyti
isigijau ir as putas biggrin.gif po vieno panaudojimo nelabai ka galiu pasakyt bet atrodo bus geros.
po simto metu buvo proga apsilankyti sarmoje, kaip man ten nepatinka fe... pripratau prie naturaliu kvapu ir maloniu pardaveju negulejusiu soliariume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 09 23, 09:14)
po simto metu buvo proga apsilankyti sarmoje, kaip man ten nepatinka fe... pripratau prie naturaliu kvapu ir maloniu pardaveju negulejusiu soliariume biggrin.gif

man irgi užriečia nosį nuo tūkstančio skirtingų kvapų doh.gif

Kelsey, balzamą kažkurį naudojo Palomina, jai labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 09 22, 22:06)
o gal kas turit ar bandet lupu balzamus? kaip kvapas?
ir atnaujinamasis
user posted image
4u.gif

as turejau - regenerating lip balm smile.gif man labai patiko, bet ziemai as rinkciausi riebesni (Weledos man liuks dabar), Madaros per lengvas ziema butu..
o kvapas g.gif neprisimenu jau biggrin.gif seip nosies neriete biggrin.gif na toks zoleliu kvapas..
balzamo uzteko ilgam
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 23, 22:37)
as turejau - regenerating lip balm  smile.gif  man labai patiko, bet ziemai as rinkciausi riebesni (Weledos man liuks dabar), Madaros per lengvas ziema butu..
o kvapas  g.gif  neprisimenu jau  biggrin.gif  seip nosies neriete  biggrin.gif  na toks zoleliu kvapas..
balzamo uzteko ilgam

o kažin abu madaros balzamai lengvi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 23 rugsėjo 2008 - 20:48
QUOTE(Palomina @ 2008 09 23, 21:37)
as turejau - regenerating lip balm  smile.gif  man labai patiko, bet ziemai as rinkciausi riebesni (Weledos man liuks dabar), Madaros per lengvas ziema butu..
o kvapas  g.gif  neprisimenu jau  biggrin.gif  seip nosies neriete  biggrin.gif  na toks zoleliu kvapas..
balzamo uzteko ilgam

as irgi turejau weledos. neseniai baigiau, patiko, bet noreciau ka nors naujo isbandyt ax.gif nu reiks nulekt iki sarmos pauostyti koks kvapas situ balzamu ax.gif
Atsakyti
siandien buvau Madara meginiu medzioklej biggrin.gif Vienoj Sarmoj tokia bjauri naglo veido boba man netgi pasiule nusivalyti makiaza ir isbandyti vietoj blink.gif melavo i akis, kad jokiu meginiu neturi ir nedalina, net tu kremu kur po 300 Lt, o cia 90 t tai kas cia isvis mazdaug blink.gif kazkoks absurdas, vos ne akis draskyt man pradejo poster_offtopic.gif kitoj sarmoj pardaveja pagalvojus atidare stalciu pilna prikrauta meginiu, tai gavau toki mazuliuka sun flower isbandyt biggrin.gif cia akropoly, kaune.
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 09 26, 18:39)
siandien buvau Madara meginiu medzioklej  biggrin.gif Vienoj Sarmoj tokia bjauri naglo veido boba man netgi pasiule nusivalyti makiaza ir isbandyti vietoj  blink.gif melavo i akis, kad jokiu meginiu neturi ir nedalina, net tu kremu kur po 300 Lt, o cia 90 t tai kas cia isvis mazdaug  blink.gif kazkoks absurdas, vos ne akis draskyt man pradejo poster_offtopic.gif kitoj sarmoj pardaveja pagalvojus atidare stalciu pilna prikrauta meginiu, tai gavau toki mazuliuka sun flower isbandyt  biggrin.gif  cia akropoly, kaune.

kokių dar mėginukų užmatei? biggrin.gif
dažniausiai konsultantės mėginukus pasilieka sau. man apskritai nepriimtina, kai tokios "protinguolės", ale apsišvietusios pradeda aiškinti kažką ar įkyriai lenda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 09 26, 17:39)
siandien buvau Madara meginiu medzioklej  biggrin.gif Vienoj Sarmoj tokia bjauri naglo veido boba man netgi pasiule nusivalyti makiaza ir isbandyti vietoj  blink.gif melavo i akis, kad jokiu meginiu neturi ir nedalina, net tu kremu kur po 300 Lt, o cia 90 t tai kas cia isvis mazdaug  blink.gif kazkoks absurdas, vos ne akis draskyt man pradejo poster_offtopic.gif kitoj sarmoj pardaveja pagalvojus atidare stalciu pilna prikrauta meginiu, tai gavau toki mazuliuka sun flower isbandyt  biggrin.gif  cia akropoly, kaune.

Stalcius pilnas, o dave tik viena blink.gif ? Butu idomu, jei butum paklaususi kam jie skirti jei neduoda mad.gif.

Pati sau sugalvojau atsakyma, kodel nera Madaros kremo paakiams. Todel kad ju kremai tokie svelnus ir lengvi, kad bet kuri veido krema galima naudoti ir paakiams. Isbandziau ir abu drekinancius, ir atnaujinanti - visi puikiausiai tiko ir paakiams rolleyes.gif .
Atsakyti
Aš va nusipirkau tonizuojantį skystą muilą ax.gif Iš pradžių maniau, kad čia tik kojoms, nes is priskirtas prie kovos su celiulito priemonių, tačiau pardavėja Stepono g. 10 informavo, kad tinka visam kūnui. Išbandžiau, tai net nežinau g.gif Šiek tiek sausina odą, taip nežymiai. Toks tikras muilas, ne dušo želė visgi (sunku paaškinti). Kvapas savotiškas, bet čia nieko tokio, jo beveik nesijaučia.

Gal vėliau pamėgsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 09 17, 10:29)
O jums,  kas naudojat madara putas ar nesausina veido odos? mano zandai issausejo po ju  ax.gif

Ir man madara putos sausina oda. Bet nusipirkau dar ir geliu vandeni (sausai ir labai sausai odai), tai is karto po putu naudoju sita vandenuka. Rezultatas puikus, negaliu atsidziaugti savo oda, kai pradejau naudoti sita kosmetika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Banga @ 2008 09 29, 11:47)
Ir man madara putos sausina oda. Bet nusipirkau dar ir geliu vandeni (sausai ir labai sausai odai), tai is karto po putu naudoju sita vandenuka. Rezultatas puikus, negaliu atsidziaugti savo oda, kai pradejau naudoti sita kosmetika  thumbup.gif

na jau po keleto kartu gal jau ir maziau man sausina, lyg ir labai neblogas bus, is tikro malonu ekologiska daikta ant veido tept smile.gif
Atsakyti