o gal kas turit ar bandet lupu balzamus? kaip kvapas?
minkstinantis
ir atnaujinamasis
QUOTE(Odora @ 2008 09 23, 09:14)
po simto metu buvo proga apsilankyti sarmoje, kaip man ten nepatinka fe... pripratau prie naturaliu kvapu ir maloniu pardaveju negulejusiu soliariume
man irgi užriečia nosį nuo tūkstančio skirtingų kvapų
Kelsey, balzamą kažkurį naudojo Palomina, jai labai patiko.
QUOTE(Kelsey @ 2008 09 22, 22:06)
as turejau - regenerating lip balm man labai patiko, bet ziemai as rinkciausi riebesni (Weledos man liuks dabar), Madaros per lengvas ziema butu..
o kvapas neprisimenu jau seip nosies neriete na toks zoleliu kvapas..
balzamo uzteko ilgam
QUOTE(Palomina @ 2008 09 23, 22:37)
as turejau - regenerating lip balm man labai patiko, bet ziemai as rinkciausi riebesni (Weledos man liuks dabar), Madaros per lengvas ziema butu..
balzamo uzteko ilgam
balzamo uzteko ilgam
o kažin abu madaros balzamai lengvi.
QUOTE(Palomina @ 2008 09 23, 21:37)
balzamo uzteko ilgam
balzamo uzteko ilgam
as irgi turejau weledos. neseniai baigiau, patiko, bet noreciau ka nors naujo isbandyt nu reiks nulekt iki sarmos pauostyti koks kvapas situ balzamu
siandien buvau Madara meginiu medzioklej Vienoj Sarmoj tokia bjauri naglo veido boba man netgi pasiule nusivalyti makiaza ir isbandyti vietoj melavo i akis, kad jokiu meginiu neturi ir nedalina, net tu kremu kur po 300 Lt, o cia 90 t tai kas cia isvis mazdaug kazkoks absurdas, vos ne akis draskyt man pradejo kitoj sarmoj pardaveja pagalvojus atidare stalciu pilna prikrauta meginiu, tai gavau toki mazuliuka sun flower isbandyt cia akropoly, kaune.
QUOTE(WeGa @ 2008 09 26, 18:39)
siandien buvau Madara meginiu medzioklej Vienoj Sarmoj tokia bjauri naglo veido boba man netgi pasiule nusivalyti makiaza ir isbandyti vietoj melavo i akis, kad jokiu meginiu neturi ir nedalina, net tu kremu kur po 300 Lt, o cia 90 t tai kas cia isvis mazdaug kazkoks absurdas, vos ne akis draskyt man pradejo kitoj sarmoj pardaveja pagalvojus atidare stalciu pilna prikrauta meginiu, tai gavau toki mazuliuka sun flower isbandyt cia akropoly, kaune.
kokių dar mėginukų užmatei?
dažniausiai konsultantės mėginukus pasilieka sau. man apskritai nepriimtina, kai tokios "protinguolės", ale apsišvietusios pradeda aiškinti kažką ar įkyriai lenda
QUOTE(WeGa @ 2008 09 26, 17:39)
Stalcius pilnas, o dave tik viena ? Butu idomu, jei butum paklaususi kam jie skirti jei neduoda .
Pati sau sugalvojau atsakyma, kodel nera Madaros kremo paakiams. Todel kad ju kremai tokie svelnus ir lengvi, kad bet kuri veido krema galima naudoti ir paakiams. Isbandziau ir abu drekinancius, ir atnaujinanti - visi puikiausiai tiko ir paakiams .
Aš va nusipirkau tonizuojantį skystą muilą Iš pradžių maniau, kad čia tik kojoms, nes is priskirtas prie kovos su celiulito priemonių, tačiau pardavėja Stepono g. 10 informavo, kad tinka visam kūnui. Išbandžiau, tai net nežinau Šiek tiek sausina odą, taip nežymiai. Toks tikras muilas, ne dušo želė visgi (sunku paaškinti). Kvapas savotiškas, bet čia nieko tokio, jo beveik nesijaučia.
Gal vėliau pamėgsiu
Gal vėliau pamėgsiu
QUOTE(Eveliina @ 2008 09 17, 10:29)
O jums, kas naudojat madara putas ar nesausina veido odos? mano zandai issausejo po ju
Ir man madara putos sausina oda. Bet nusipirkau dar ir geliu vandeni (sausai ir labai sausai odai), tai is karto po putu naudoju sita vandenuka. Rezultatas puikus, negaliu atsidziaugti savo oda, kai pradejau naudoti sita kosmetika
QUOTE(Banga @ 2008 09 29, 11:47)
Ir man madara putos sausina oda. Bet nusipirkau dar ir geliu vandeni (sausai ir labai sausai odai), tai is karto po putu naudoju sita vandenuka. Rezultatas puikus, negaliu atsidziaugti savo oda, kai pradejau naudoti sita kosmetika
na jau po keleto kartu gal jau ir maziau man sausina, lyg ir labai neblogas bus, is tikro malonu ekologiska daikta ant veido tept