Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(Palomina @ 2008 09 06, 11:44)
neturi kvepalu  biggrin.gif
kurios priemones kvapas taip patiko?  biggrin.gif  man veido kremai skaniai kvepia

veido kremai ir lyg ir nauji lupu blizgesiukai. siaip man visi tie kvapai pasirode panasus ir turintys kazka tokio... wub.gif tokio neakoholinio saldaus geliu kvapo.. net sunku apsakyt.. gal cia man vienai tas kvapas galva apsuko doh.gif galvoju apziuret dar koki kuno pieneli, ir jei kvapas tas pats, nusipirkti bet ji biggrin.gif (nors siaip ipratau kunui naudoti alieju misinukus ir man jie geriau sueina blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 09 06, 20:05)
veido kremai ir lyg ir nauji lupu blizgesiukai. siaip man visi tie kvapai pasirode panasus ir turintys kazka tokio...  wub.gif tokio neakoholinio saldaus geliu kvapo.. net sunku apsakyt.. gal cia man vienai tas kvapas galva apsuko  doh.gif galvoju apziuret dar koki kuno pieneli, ir jei kvapas tas pats, nusipirkti bet ji  biggrin.gif (nors siaip ipratau kunui naudoti alieju misinukus ir man jie geriau sueina  blush2.gif )

kuno kremu kvapas nuo veido kremu skiriasi.. man lengvai drekinancio kuno kremo kvapas i vaistus truputi panasus buvo, po to pripratau, tai isvis nebejauciu
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 06, 23:13)
kuno kremu kvapas nuo veido kremu skiriasi.. man lengvai drekinancio kuno kremo kvapas i vaistus truputi panasus buvo, po to pripratau, tai isvis nebejauciu

bandziau si kunkremi pas sese.tai tikrai vaistuku kvapas,ir gan ilgai laikos... kiek supratau,sesuo ji nakciai tepa g.gif

as va mastau savo besibaigianti rugiageliu florame hidrolata keist Madaros geliu vandeniu labai sausai odai. kaip manot,verta? cia tiek pridiskutavot apie tonikus,o apie si mazokai blush2.gif
Atsakyti
siryt isbandziau ta Madaraso geliu vandeni sausai odai smile.gif
blogai,kad be purkstuko (prie gero greit priprantama blush2.gif );
kvapas kaipv isu hidrolatu turbut ne is paciu maloniausiu (man skaniausias pasirode KN roziu,tai turbut bus mano kitas vandenukas biggrin.gif )
o siaip tik poveikio nelbj dar galiu komentuot,bet ispudis neblogas ax.gif
Atsakyti
O jums, kas naudojat madara putas ar nesausina veido odos? mano zandai issausejo po ju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 09 17, 11:29)
O jums,  kas naudojat madara putas ar nesausina veido odos? mano zandai issausejo po ju  ax.gif

man nei kiek nesausina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 09 17, 11:29)
O jums,  kas naudojat madara putas ar nesausina veido odos? mano zandai issausejo po ju  ax.gif

Ir man nesausina.
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 09 17, 12:29)

tikiu,kad taip gali but (is serijos- visiems visko buna,ypac su kosmetika), na bet vis tiek, labai nustebau mega_shok.gif swoon.gif man nieko panasaus nebuna,nors oda tikrai prie sausesniu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 17 rugsėjo 2008 - 15:59
as dar pasitikslinsiu, o stepono 10 galima gauti siu putu meginuku? jos kaip supratau su purkstuku ir tik papurskus gaunas putos tai jei man tiesiog i indeli ipils, kaip as putas padarysiu ?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 09 18, 08:57)
as dar pasitikslinsiu, o stepono 10 galima gauti siu putu meginuku? jos kaip supratau su purkstuku ir tik papurskus gaunas putos tai jei man tiesiog i indeli ipils, kaip as putas padarysiu ?

Mėginukai tiktai veido ir kūno kremų ax.gif
Atsakyti
supratau, aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 09 17, 12:29)

Tikrai visaip būna. g.gif Bet labai keista, kad sausina. Man nesausina biggrin.gif Gal tos putos susimaišė su kuo kitu? Na, nedera putos ir kremas? Ar panašiai....
Atsakyti