Gal kas gali paaiškint, kuo skiriasi mišri ir kombinuota oda? Aš maniau, kad combination ir reiškia mišri...
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 09 04, 23:00)
Abiejuose yra ? Tai iš principo jūs patenkinta tais tonikais ar ne? Ar nesausina odos jums? Kuris iš tų dviejų jums labiau patinka?
Nepatenkinta. Abiem Mano oda jautri ir misri, labiau-riebi. Visa priemoniu serija is "Madaros" naudojau jau ilgiau nei 3 menesiai - eksperimentavau, kaitaliojau produktus, vis nenorejau patiketi, kad man Madara netinka.. Nes pirmi pabandyti meginukai buvo labai nudziugine, galvojau, kad atradau "savaja" kosmetika.. Deja..
Tonikai ziauriai issausino/dehidratavo oda, dar labiau jautresne padare.. brrrr..nuvalius toniku veidas momentaliai raudonas pasidarydavo ir laikydavosi kokias 2 val.
Dar naudojau:
Ziedu putos - super prausiklis,
Lengvas drekinantis kremas - kaip cia pasakius. Manau, nevertas tu pinigu, daugiau nepirksiu.
Regeneruojantis kremas nakciai - nors ir skirtas visu tipu odai, bet mano veido riebios zonos dar labiau suriebejo - ryte atsibusdavau visa blizganti, pojutis, kad riebalai tiesiog varva..
QUOTE(Brainwave @ 2008 09 05, 10:16)
Regeneruojantis kremas nakciai - nors ir skirtas visu tipu odai, bet mano veido riebios zonos dar labiau suriebejo - ryte atsibusdavau visa blizganti, pojutis, kad riebalai tiesiog varva..
Mano oda taip pat riebi, ryte atsibudus taip pat analogiškas poveikis, tačiau visi naktiniai kremai yra riebūs ir matinantys. Mano kuklia nuomone, riebiai odai nakčiai iš viso nereikia jokių kremų, tegu oda geriau pailsi, nes tie kremai tik dar labiau apsunkina ir suriebalina
QUOTE(ašei @ 2008 09 05, 09:12)
Gal kas gali paaiškint, kuo skiriasi mišri ir kombinuota oda? Aš maniau, kad combination ir reiškia mišri...
mano manymu, kombinuota ir yra misri oda.. pati niekaip nesupratau, kodel madara riebia oda laiko misria
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 05, 13:25)
Mano kuklia nuomone, riebiai odai nakčiai iš viso nereikia jokių kremų, tegu oda geriau pailsi, nes tie kremai tik dar labiau apsunkina ir suriebalina
ir mano nuomone dabar lygiai tokia pati..
Turejau kremuka drekinanti,bet nepatiko,labai jau "vaskas"ant odos stovedavo visa diena,ir kvapas neisigerdavo,blizgejo,daugiau ir neberizikavau sios kosmetikos pirkti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 05, 08:22)
o dabar pasikeistusi pakuote, sakau gal ir sudeti pakorregavo? va ir Madaros puslapiuose skirtingi buteliukai - angliskam naujas, o lietuviskam - dar sena versija
1. LT
2. ENG
1. LT
2. ENG
Stiebelis nusviro .
QUOTE(Brainwave @ 2008 09 05, 10:16)
Nepatenkinta. Abiem cko:
Na va, pradžioj vien komplimentai liejosi, o dabar va kokios nuomonės , visai susimėčiau
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 09 05, 16:05)
Stiebelis nusviro .
Na va, pradžioj vien komplimentai liejosi, o dabar va kokios nuomonės , visai susimėčiau
Belieka pirkti mėginukus ir bandyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 05, 17:45)
Belieka pirkti mėginukus ir bandyti
Toniko mėginuko nenusipirksi, o nepigus kad būtų galima ramia dūšia išmesti jei netiks . O putos, kaip supratau, vienbalsiai - puikios .
vakar suklydau paveiksliukus sudejus va kaip turi buti:
senasis tonikas riebiai odai:
sudetis: Aqua, Rosa Centifolia Flower Water, Glycerin (Vegetable), Acorus Calamus (Sweet Flag Root) Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Extract, Quercus Robur (Oak Bark) Extract, Salvia Offi - cinalis (Sage) Extract, Glucose, Glucose Oxidase1, Lactoperoxidase1, Chlorophyllin (CI 75810)2
1 Natūralūs enzimai
2 Natūralus augalinės kilmės dažiklis
naujasis tonikas riebiai odai:
sudetis: Aqua, Rosa Centifolia Flower Water, Alcohol, Glycerin (Vegetable), Acorus Calamus (Sweet Flag Root) Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Extract, Quercus Robur (Oak Bark) Extract, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Chlorophyllin (CI 75810)1
1 natural plant color
na va, matau, kad sudetis tikrai pasikeitus
jauciu alkoholio idejo tam, kad galiojima pratestu.. nes tie ankstesni tikrai labai trumpai galiojo
senasis tonikas riebiai odai:
sudetis: Aqua, Rosa Centifolia Flower Water, Glycerin (Vegetable), Acorus Calamus (Sweet Flag Root) Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Extract, Quercus Robur (Oak Bark) Extract, Salvia Offi - cinalis (Sage) Extract, Glucose, Glucose Oxidase1, Lactoperoxidase1, Chlorophyllin (CI 75810)2
1 Natūralūs enzimai
2 Natūralus augalinės kilmės dažiklis
naujasis tonikas riebiai odai:
sudetis: Aqua, Rosa Centifolia Flower Water, Alcohol, Glycerin (Vegetable), Acorus Calamus (Sweet Flag Root) Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Extract, Quercus Robur (Oak Bark) Extract, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Chlorophyllin (CI 75810)1
1 natural plant color
na va, matau, kad sudetis tikrai pasikeitus
jauciu alkoholio idejo tam, kad galiojima pratestu.. nes tie ankstesni tikrai labai trumpai galiojo
o madara neturi kvepalu? bandziau sarmoj apziuret testerius, tai jau man tas ju kvapas noreciau tokio tipo kvepaliuku
QUOTE(Dorela @ 2008 09 06, 11:38)
o madara neturi kvepalu? bandziau sarmoj apziuret testerius, tai jau man tas ju kvapas noreciau tokio tipo kvepaliuku
neturi kvepalu
kurios priemones kvapas taip patiko? man veido kremai skaniai kvepia