Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(Palomina @ 2008 09 03, 13:05)
nei vienas ten tonikas nesausina.. as turejau ta kur riebesnei odai tai tikrai nesausino odos.. du buteliukus is eiles pirkau  thumbup.gif  po to per ta savo smalsuma iskeiciau i visokius hidrolatus  biggrin.gif  bet grisiu tikrai prie Madaros toniko

o meginuku tai Sv.Stepono g.10 yra, man irgi viena kart nemokamai dave, nezinau nuo ko tai priklauso, nes tada tai nieko labai ten daug ir nepirkau.. kitus kartus tai mokejau uz meginukus

Tai va ir aš dabar blaškausi, ar įsigyti kokį hidrolatą iš Kvapų Namų, ar Madaros toniką ax.gif .

Stepono g. ir aš pirkau mėginukus, bet įdomu ar tik ten jų būna ar ir kitur pasitaiko kad duoda. Sarma kiek jau supratau neduoda schmoll.gif .

Kažin kodėl nieko nėra Madaros paakiams g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 09 03, 14:00)
O kokioj parduotuvėl pirkai kad dar nemokamų mėginėlių davė?  blush2.gif

Tai kaip suprantu, tas gėlių tonikas normaliai ir kombinuotai odai nėra kažkoks labai sausinantis? Mano oda ypač žiemą būna sausesnė, sausai odai yra gėlių vanduo, bet net nežinau kuris geriau būtų, vanduo ar tonikas, palyginau sudėtis, tai toniko lyg ir turtingesnė sudėtis. Jeigu jis nesausina, tai manau turėtų tikti, paskui galima būtų riebesnį kremą pasitepti jei reikia  g.gif .

kaune akropolyje, sarmoje, pirkau kelis produktus ir iskart "pareikalavau" nemokamu megineliu, konsultante atidare stalciuka, o as jau nepasikuklinau, ikisau nosi ir prisirinkau visokiu kokiu ten turejo ax.gif puikiai zinau, jog jie not for sale! schmoll.gif
visi madaros tonikai yra svelnus, is augaliniu extraktu, be spirito, tikrai nesausina smile.gif as po savo geliu toniko net kremuko nenaudoju, oda nepraso, ji tokia atgaivinta sudrekinta buna thumbup.gif na taip as dar is vidaus drekinu, daaug skysciu vartoju rolleyes.gif
madaros kremuka visuomet naud pries pudra tepant, po baseino, pirties...
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2008 09 03, 16:05)
kaune akropolyje, sarmoje, pirkau kelis produktus ir iskart "pareikalavau" nemokamu megineliu, konsultante atidare stalciuka, o as jau nepasikuklinau, ikisau nosi ir prisirinkau visokiu kokiu ten turejo  ax.gif puikiai zinau, jog jie not for sale!  schmoll.gif

biggrin.gif Na ir gerai kad išsireikalavai. Vadinasi, jos ir Sarmoje tų mėginukų turi, tik kiek čia skaičiau, niekad ten jų neduoda, turbūt paskui sau pasiima.
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 09 03, 14:39)
Kažin kodėl nieko nėra Madaros paakiams  g.gif ?

Aš irgi daug ko pasigendu iš Madaros, bet guodžiuosi tuo, kad tai dar ganėtinai nauja kosmetikos linija, taigi belieka su laiku sulaukti didesnio pasirinkimo smile.gif

QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 09 03, 16:18)
Vadinasi, jos ir Sarmoje tų mėginukų turi, tik kiek čia skaičiau, niekad ten jų neduoda, turbūt paskui sau pasiima.

Turi jos tikrai daug įvairių mėginukų, tiesiog neduoda niekam. Draugė dirbo, tiek pripasakojo doh.gif biggrin.gif

Nusipirkau pagaliau putas veidui bigsmile.gif Jau švelnumas neišpasakytas, tikrai nesitikėjau, kad taip švelniai nupraus. Pirmi įspūdžiai puikūs, tikiuosi patiks ir toliau.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 03, 19:24)
Aš irgi daug ko pasigendu iš Madaros, bet guodžiuosi tuo, kad tai dar ganėtinai nauja kosmetikos linija, taigi belieka su laiku sulaukti didesnio pasirinkimo smile.gif
Turi jos tikrai daug įvairių mėginukų, tiesiog neduoda niekam. Draugė dirbo, tiek pripasakojo doh.gif  biggrin.gif

Nusipirkau pagaliau putas veidui bigsmile.gif Jau švelnumas neišpasakytas, tikrai nesitikėjau, kad taip švelniai nupraus. Pirmi įspūdžiai puikūs, tikiuosi patiks ir toliau.

Ot įdomu būtų išgirsti tų parduotuvių užkulisius blush2.gif .

Tai kaip suprantu tos putos nedžiovina odos, netempia po prausimosi? Spalio gale bus mano draugės gimtadienis, jos oda jautri, tai galvoju užfundyti kažką iš Madaros. Galvoju, gal putas ir kažkurį kremą g.gif . Bet labai svarbu kad tos putos nesausintų odos, kitaip jokios naudos iš mano dovanos nebus doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 09 03, 22:41)
Tai kaip suprantu tos putos nedžiovina odos, netempia po prausimosi? Spalio gale bus mano draugės gimtadienis, jos oda jautri, tai galvoju užfundyti kažką iš Madaros. Galvoju, gal putas ir kažkurį kremą  g.gif . Bet labai svarbu kad tos putos nesausintų odos, kitaip jokios naudos iš mano dovanos nebus  doh.gif .

Mano oda sausa ir jautri, bet tos putos puikiai tinka. Dabar jau antrą buteliuką nusipirkau, nors dažniausiai priemones perku tik po vieną kartą, vis ieškojimus vykdau.
Jei prausiuosi po karštu dušu ir tada putomis, tai odą šiek tiek tempia, vis ruošiuosi hidrolatą papildomai nusipirkti (vakare nenoriu veido kremu tepti) Bet šiaip labai vykęs pirkinys, draugei dovanoti tiktų. Ypač patinka jų dozatorius
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 03, 19:24)

Turi jos tikrai daug įvairių mėginukų, tiesiog neduoda niekam. Draugė dirbo, tiek pripasakojo doh.gif  biggrin.gif

na tai reikes eiti i sarma atsistoti prie madaros lentynos o kai prisoks pardaveja (europoj jos momentaliai prisistato) gerai pakamantineti apie sudeti naudojima ir dar ka nors, ir paskui sakyti kad negaliu tokios brangios kosmetikos be meginuku pirkti, o jei spyriosis tada pradeti purkstauti kaip cia visos normalios parduotuves meginukus duoda o kaip cia ?! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2008 09 03, 16:05)
visi madaros tonikai yra svelnus, is augaliniu extraktu, be spirito.

Sakot be spirito?? O alkoholis - tai ne spiritas??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brainwave: 04 rugsėjo 2008 - 08:47
QUOTE(Brainwave @ 2008 09 04, 09:45)
Sakot be spirito?? O alkoholis - tai ne spiritas??

Kaip keista, perskaičiau visų Madaros tonikų sudėtį, tai alkoholio radau tame gėlių vandenyje, kur skirtas sausai ir labai sausai odai g.gif . O kituose dviejuose nėra. Dažniausiai alkoholio deda į tonikus, skirtus riebiai odai, o ne sausai, kaip čia taip gali būti unsure.gif ?
Atsakyti
ar ilgam uztenka MAdaros prausimosi putu veidukui? taupiai naudojasi? ar kaip g.gif butu idomu suzinoti is u,kas naudoja. aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 09 04, 10:05)
Kaip keista, perskaičiau visų Madaros tonikų sudėtį, tai alkoholio radau tame gėlių vandenyje, kur skirtas sausai ir labai sausai odai  g.gif . O kituose dviejuose nėra. Dažniausiai alkoholio deda į tonikus, skirtus riebiai odai, o ne sausai, kaip čia taip gali būti  unsure.gif ?

Kur skaitei? Kuria versija?? rolleyes.gif
Kombinuotai ir riebiai odai skirtuose tonikuose alkoholis yra trecias komponentas.
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 09 04, 10:05)
Kaip keista, perskaičiau visų Madaros tonikų sudėtį, tai alkoholio radau tame gėlių vandenyje, kur skirtas sausai ir labai sausai odai  g.gif . O kituose dviejuose nėra. Dažniausiai alkoholio deda į tonikus, skirtus riebiai odai, o ne sausai, kaip čia taip gali būti  unsure.gif ?

yra jo ir riebiai odai skirtame tonike.
Atsakyti