Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(Eveliina @ 2008 09 02, 18:40)
o jus nebijot, kad is tu testeriu gali but pastoveje ir siaip meginukai neaisku is kur, gal perpilstyti besibaigiancio galiojimo  g.gif ir siaip keista, kad meginukus pardavineja, turetu dalin gi unsure.gif , ar musa i kasa kainas? gal pardavejos pasipelnyt sugalvojo?  unsure.gif idomu ar teisetai pardavineja  g.gif  4u.gif

Nemanyčiau, kad pilsto iš „belekur“, kas kartą atėjus vis nerandu tai vienų, tai kitų mėginukų, ti atneša iš sandėliuko, jei turi, ko būna pritrūkę. Manau, ganėtinai juos ten perka ir nėra ko baimintis. Tuo labiau, kad jau gal 7 esu pirkusi ir visų kokybė superinė ax.gif

Šiandien norėjau nusipirkti putas veidui, bet pamačiau, kad pinigėlių nepasiėmiau blush2.gif Tai artimiausiom dienom tikrai griebsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 09 02, 18:40)
o jus nebijot, kad is tu testeriu gali but pastoveje ir siaip meginukai neaisku is kur, gal perpilstyti besibaigiancio galiojimo  g.gif ir siaip keista, kad meginukus pardavineja, turetu dalin gi unsure.gif , ar musa i kasa kainas? gal pardavejos pasipelnyt sugalvojo?  unsure.gif idomu ar teisetai pardavineja  g.gif  4u.gif

Na gali visko būt, bet nemanau, kjad taip darytų, nes jei mėginukas nepatiks nenupirksim visos pakuotės, tai senų neturėtų duot. O parduoda gal todėl, kad tas mėginukas gerokai didesnis, nei tarkim prie žurnalų būna, man jaučiu kelioms savaitėms vieno užteks, gali pamatyti per tokį laiką ar tinka ar ne, ir tik 3 lt tekainuoja, į kasą muša bigsmile.gif Nežinau, aš linkusi pasitikėti žmonėmis, ir džiaugiuosi galimybe išmėginti, nes pirkti kremą už apie 80 lt ir rizikuoti, kad netiks, tai tikrai nevilioja schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 02, 18:49)
Nemanyčiau, kad pilsto iš „belekur“, kas kartą atėjus vis nerandu tai vienų, tai kitų mėginukų, ti atneša iš sandėliuko, jei turi, ko būna pritrūkę. Manau, ganėtinai juos ten perka ir nėra ko baimintis. Tuo labiau, kad jau gal 7 esu pirkusi ir visų kokybė superinė ax.gif

Šiandien norėjau nusipirkti putas veidui, bet pamačiau, kad pinigėlių nepasiėmiau blush2.gif Tai artimiausiom dienom tikrai griebsiu smile.gif

Na Eveliina gal turėjo omeny ne tuos fabrikinius, o pilstomus, kur aš sakiau, kad man iš testeriukų pripylė rolleyes.gif
O putos tai superinės, puikiai nuplauna makiažą, negraužia akių, skalsios, užtenka vieno paspaudimo dažniausiai thumbup.gif Man labai patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Va, putas ir as jamsiu kaip pabaigsiu savo turimas... rolleyes.gif o tarkim, supilcius buteliuka i pabaiga einancio testerio visai neblogai gali uzsidirbt.... nuperka tarkim daug zmoniu po maza kieki ir greit sunaudoja, tai nespeja susent biggrin.gif , na tikekimes kad viskas ten gerai... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 09 02, 20:28)
o tarkim, supilcius buteliuka i pabaiga einancio testerio visai neblogai gali uzsidirbt....

Vargiai, nes mėginuke pirkti pvz. veido kremus išeina net pigiau nei visoje pakuotėje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 02, 20:48)
Vargiai, nes mėginuke pirkti pvz. veido kremus išeina net pigiau nei visoje pakuotėje blush2.gif

nu bet vis geriau, nei ciela sugedusia butelka ismest is realizacijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2008 09 02, 19:56)
Na gali visko būt, bet nemanau, kjad taip darytų, nes jei mėginukas nepatiks nenupirksim visos pakuotės, tai senų neturėtų duot. O parduoda gal todėl, kad tas mėginukas gerokai didesnis, nei tarkim prie žurnalų būna, man jaučiu kelioms savaitėms vieno užteks, gali pamatyti per tokį laiką ar tinka ar ne, ir tik 3 lt tekainuoja, į kasą muša  bigsmile.gif Nežinau, aš linkusi pasitikėti žmonėmis, ir džiaugiuosi galimybe išmėginti, nes pirkti kremą už apie 80 lt ir rizikuoti, kad netiks, tai tikrai nevilioja  schmoll.gif
Papildyta:
Na Eveliina gal turėjo omeny ne tuos fabrikinius, o pilstomus, kur aš sakiau, kad man iš testeriukų pripylė  rolleyes.gif
O putos tai superinės, puikiai nuplauna makiažą, negraužia akių, skalsios, užtenka vieno paspaudimo dažniausiai  thumbup.gif Man labai patinka  drinks_cheers.gif

man su hauschkos tusu tenka pavargt,tiksliau paciom putom muilint akis,ypac apatini voka...ir dauug dauug vandens..ti jauciu valysiu pieneliu akis,o veida prausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 02, 18:49)

Buvau šiandien Akropolio Douglas, buvusioj Sarmoj, specialiai ėjau Madaros kainų pažiūrėti, tai kainos kaip ir kitur, putos 42 Lt. Apžiūrėjau lūpų blizgesius, švelnios gražios spalvytės, bet tikrai pamaniau, kad su pirštu kažkaip lyg ir nelabai estetiška tepliotis, reikėtų ieškoti kur prieš tai rankas nusiplauti ax.gif . Rožinio buvo daugiau išpirkta biggrin.gif . Putas irgi apžiūrėjau. O jos nuo paspaudimo suputoja? Nes buteliukyje tai skystimėlis.
Atsakyti
pasidalinsiu ir as savo patyrimais smile.gif naudoju svelnu geliu tonika veidui normaliai ir kombinuotai odai- geras tinka, lengvai drekinantis pienelis veidui- patinka, keliu lasiuku tereikia, skalsus, labaj gera ideja, jog buteliukas su dozatorium, nereik pacio kremo su pirstais liesti, tersti ji. menulio geles atspalvio pienelis veidui- labaj liux thumbup.gif labaj naturalus, lengvas, drekina, tik mano oda tamsoka, tai pasiliksiu ziemai, kada sviesesne bus. dar gavau megineliu nemokamai lengvai drekinanti losjona kunui- fainas, lengvutis, gerai drekina, malonus kvapas. maitinantis kuno kremas- cia jau sunkiai tepasi, kietokas, kvapas keistas, i vaistu panasus.. sunaudojau pedoms, alkunems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 09 03, 00:08)
Buvau šiandien Akropolio Douglas, buvusioj Sarmoj, specialiai ėjau Madaros kainų pažiūrėti, tai kainos kaip ir kitur, putos 42 Lt. Apžiūrėjau lūpų blizgesius, švelnios gražios spalvytės, bet tikrai pamaniau, kad su pirštu kažkaip lyg ir nelabai estetiška tepliotis, reikėtų ieškoti kur prieš tai rankas nusiplauti  ax.gif . Rožinio buvo daugiau išpirkta  biggrin.gif . Putas irgi apžiūrėjau. O jos nuo paspaudimo suputoja? Nes buteliukyje tai skystimėlis.

taip, issipaudzia jau putu pavidalo.sukratyt nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2008 09 02, 22:16)
pasidalinsiu ir as savo patyrimais smile.gif  naudoju svelnu geliu tonika veidui normaliai ir kombinuotai odai- geras tinka, lengvai drekinantis pienelis veidui- patinka, keliu lasiuku tereikia, skalsus, labaj gera ideja, jog buteliukas su dozatorium, nereik pacio kremo su pirstais liesti, tersti ji. menulio geles atspalvio pienelis veidui- labaj liux thumbup.gif  labaj naturalus, lengvas, drekina, tik mano oda tamsoka, tai pasiliksiu ziemai, kada sviesesne bus. dar gavau megineliu nemokamai lengvai drekinanti losjona kunui- fainas, lengvutis, gerai drekina, malonus kvapas. maitinantis kuno kremas- cia jau sunkiai tepasi, kietokas, kvapas keistas, i vaistu panasus.. sunaudojau pedoms, alkunems  biggrin.gif

man taip pat ziedu putos ir tonikas kombinuotai odai liux thumbup.gif galvoju ir apie lengvai drekinanti pieneli, bet pradziai noreciau pabandyti, sarmoj megineliu neturejo tai ir nepirkau rolleyes.gif po toniko jokio kremo netepu ir jokio tempimo ar sausumo nepastebejau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2008 09 02, 23:16)
pasidalinsiu ir as savo patyrimais smile.gif  naudoju svelnu geliu tonika veidui normaliai ir kombinuotai odai- geras tinka, lengvai drekinantis pienelis veidui- patinka, keliu lasiuku tereikia, skalsus, labaj gera ideja, jog buteliukas su dozatorium, nereik pacio kremo su pirstais liesti, tersti ji. menulio geles atspalvio pienelis veidui- labaj liux thumbup.gif  labaj naturalus, lengvas, drekina, tik mano oda tamsoka, tai pasiliksiu ziemai, kada sviesesne bus. dar gavau megineliu nemokamai lengvai drekinanti losjona kunui- fainas, lengvutis, gerai drekina, malonus kvapas. maitinantis kuno kremas- cia jau sunkiai tepasi, kietokas, kvapas keistas, i vaistu panasus.. sunaudojau pedoms, alkunems  biggrin.gif

O kokioj parduotuvėl pirkai kad dar nemokamų mėginėlių davė? blush2.gif

Tai kaip suprantu, tas gėlių tonikas normaliai ir kombinuotai odai nėra kažkoks labai sausinantis? Mano oda ypač žiemą būna sausesnė, sausai odai yra gėlių vanduo, bet net nežinau kuris geriau būtų, vanduo ar tonikas, palyginau sudėtis, tai toniko lyg ir turtingesnė sudėtis. Jeigu jis nesausina, tai manau turėtų tikti, paskui galima būtų riebesnį kremą pasitepti jei reikia g.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 09 03, 13:00)
O kokioj parduotuvėl pirkai kad dar nemokamų mėginėlių davė?  blush2.gif

Tai kaip suprantu, tas gėlių tonikas normaliai ir kombinuotai odai nėra kažkoks labai sausinantis? Mano oda ypač žiemą būna sausesnė, sausai odai yra gėlių vanduo, bet net nežinau kuris geriau būtų, vanduo ar tonikas, palyginau sudėtis, tai toniko lyg ir turtingesnė sudėtis. Jeigu jis nesausina, tai manau turėtų tikti, paskui galima būtų riebesnį kremą pasitepti jei reikia  g.gif .

nei vienas ten tonikas nesausina.. as turejau ta kur riebesnei odai tai tikrai nesausino odos.. du buteliukus is eiles pirkau thumbup.gif po to per ta savo smalsuma iskeiciau i visokius hidrolatus biggrin.gif bet grisiu tikrai prie Madaros toniko

o meginuku tai Sv.Stepono g.10 yra, man irgi viena kart nemokamai dave, nezinau nuo ko tai priklauso, nes tada tai nieko labai ten daug ir nepirkau.. kitus kartus tai mokejau uz meginukus
Atsakyti