QUOTE(Eveliina @ 2008 09 02, 18:40)
o jus nebijot, kad is tu testeriu gali but pastoveje ir siaip meginukai neaisku is kur, gal perpilstyti besibaigiancio galiojimo
ir siaip keista, kad meginukus pardavineja, turetu dalin gi
, ar musa i kasa kainas? gal pardavejos pasipelnyt sugalvojo?
idomu ar teisetai pardavineja
Na gali visko būt, bet nemanau, kjad taip darytų, nes jei mėginukas nepatiks nenupirksim visos pakuotės, tai senų neturėtų duot. O parduoda gal todėl, kad tas mėginukas gerokai didesnis, nei tarkim prie žurnalų būna, man jaučiu kelioms savaitėms vieno užteks, gali pamatyti per tokį laiką ar tinka ar ne, ir tik 3 lt tekainuoja, į kasą muša
Nežinau, aš linkusi pasitikėti žmonėmis, ir džiaugiuosi galimybe išmėginti, nes pirkti kremą už apie 80 lt ir rizikuoti, kad netiks, tai tikrai nevilioja
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 09 02, 18:49)
Nemanyčiau, kad pilsto iš belekur, kas kartą atėjus vis nerandu tai vienų, tai kitų mėginukų, ti atneša iš sandėliuko, jei turi, ko būna pritrūkę. Manau, ganėtinai juos ten perka ir nėra ko baimintis. Tuo labiau, kad jau gal 7 esu pirkusi ir visų kokybė superinė
Šiandien norėjau nusipirkti putas veidui, bet pamačiau, kad pinigėlių nepasiėmiau
Tai artimiausiom dienom tikrai griebsiu
Na Eveliina gal turėjo omeny ne tuos fabrikinius, o pilstomus, kur aš sakiau, kad man iš testeriukų pripylė
O putos tai superinės, puikiai nuplauna makiažą, negraužia akių, skalsios, užtenka vieno paspaudimo dažniausiai
Man labai patinka