Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(Tiffany @ 2008 08 31, 21:42)
Viena drauge pagyre Madara stangrinanti kuno krema, jauciu, kad man jo reikes, kai baigsiu savuosius  bigsmile.gif  bigsmile.gif

o kuo konkreciai jis patiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 09 01, 12:53)
o kuo konkreciai jis patiko? ax.gif

tuo, kad kai kojas patepa, jos tarytum apspaudzia kojas, lyg su elastinem kojnem
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2008 08 25, 14:12)
Aš kaip lengvai pasiduodanti reklamos įtakai, po straipsnių "Moters" žurnale, prireikus nusipirkau tą gėlių toniką sausai odai, va šitą, nu ir nuo to laiko pasinešiau ant Madaros  doh.gif Tiksliau labai visko noriu, šiandien jei nepatingėsiu nuvažiuot, nusipirksiu putas veidui ir kremo veidui mėginukų, bei tų su spalva.

Nežinau ar tai tik sutapimas, ar ne, tačiau veidas pastebimai palygėjo (nežinau ar gali taip būt vien nuo toniko, nes prausiklis ir kremas vis dar cheminiai  ax.gif , tik jausmas jais naudojantis jau toks, tarsi nuodus tepčiausi, bet negaliu sau leisti visko iš karto eko susipirkt  blush2.gif  ). Man tas tonikas maloniai kvepia ir šiaip toks mielas, gaivus, ir sakau, gal jis, o gal įsitikinimas išlygino veido odą gerokai  blink.gif Beje, pirmas savaites tai buvo tokių pūlingų spuogelių atsiradę (ne tokių kaip visada), bet dabar viskas dingo, tai gal ten oda valėsi  g.gif
Vienu žodžiu man tonikas liux, o visa kita išmėginsiu netolimoj ateity  thumbup.gif

4u.gif
madaros lankstinuke radau,kad geliu vanduo sausai ir labai sausai odai;
svelnus geliu tonikas - normaliai ir kombinuotai;
o geliu tonikas- misriai smile.gif
tai jauciu griebsiu pirmaji blush2.gif
Atsakyti
o sakykit kur galima gauti madaros meginuku, ir kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 09 02, 10:36)
o sakykit kur galima gauti madaros meginuku, ir kokios kainos?

Sv.Stepono g.10 Vilniuje tikrai yra.. veidui kremu meginukai po 3 lt buvo
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 02, 11:27)

visu madaros meginuku ten kainos tokios (3 Lt).
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 09 02, 11:49)
visu madaros meginuku ten kainos tokios (3 Lt).

gali but biggrin.gif as kadangi esu tik veidui pirkus, tai nezinojau kiek kiti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 09 02, 11:27)

Aha, ir ten jei nėra fabrikinių mėginukų, tai įpila į savo mažutes pakuotes iš testerių, gal net šiek tiek didesnes nei fabrikinės ax.gif
Atsakyti
labai aciu uz atsakymus smile.gif
noriu madaros pameginti
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,

Pirmą kartą pabandžiau Madaros kremą, kai buvo mėginukas prie Moters žurnalo. Visai nepadarė įspūdžio schmoll.gif , nemėgstu tokių kremų, kuriuos pasitepus nesijaučia jokio poveikio, tik tarsi lipnesnė plėvelė, o oda lieka kokia buvusi. Ten berods buvo lengvai drėkinantis kremas. O šeštadienį nusipirkau tris mėginukus - giliai drėkinantį, atnaujinantį ir su spalva. Tai šitie visi trys man wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2008 09 02, 13:21)
Aha, ir ten jei nėra fabrikinių mėginukų, tai įpila į savo mažutes pakuotes iš testerių, gal net šiek tiek didesnes nei fabrikinės  ax.gif

bigsmile.gif geras, kazin, nuo kada cia sitaip g.gif nes as kazkada, kai buvau tai neturejo meginuko kazkokio tai neipyle.
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2008 09 01, 17:49)
tuo, kad kai kojas patepa, jos tarytum apspaudzia kojas, lyg su elastinem kojnem

bet tai tuomet tas poveikis toks trumpalaikis? pasitepi - poveikis yra, netepi - poveikio nera g.gif
Atsakyti
o jus nebijot, kad is tu testeriu gali but pastoveje ir siaip meginukai neaisku is kur, gal perpilstyti besibaigiancio galiojimo g.gif ir siaip keista, kad meginukus pardavineja, turetu dalin gi unsure.gif , ar musa i kasa kainas? gal pardavejos pasipelnyt sugalvojo? unsure.gif idomu ar teisetai pardavineja g.gif 4u.gif
Atsakyti