Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

veido priemonės manęs kolkas visai nevilioja. bet va kūno kremai, lūpų balzamai visai nieko. beto turėjau muiliuką kūnui tonizuojantį. nesausino, maloniai naudojosi, dabar nusipirkau sausai odai.
Atsakyti
O mane labai sugundėt prausimosi putom blush2.gif Jaučiu reikės pabandyti, kai subaigsiu Hauschkos cleansing cream.
Atsakyti
apie tonika atsiliepimu radau.bet berods dar ir kazkoks ziedu vanduo yra.kuo jiedu skirias? kuris tinkamesnis sausai odai?
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 08 07, 22:32)
apie tonika atsiliepimu radau.bet berods dar ir kazkoks ziedu vanduo yra.kuo jiedu skirias? kuris tinkamesnis sausai odai?

Aš kaip lengvai pasiduodanti reklamos įtakai, po straipsnių "Moters" žurnale, prireikus nusipirkau tą gėlių toniką sausai odai, va šitą, nu ir nuo to laiko pasinešiau ant Madaros doh.gif Tiksliau labai visko noriu, šiandien jei nepatingėsiu nuvažiuot, nusipirksiu putas veidui ir kremo veidui mėginukų, bei tų su spalva.

Nežinau ar tai tik sutapimas, ar ne, tačiau veidas pastebimai palygėjo (nežinau ar gali taip būt vien nuo toniko, nes prausiklis ir kremas vis dar cheminiai ax.gif , tik jausmas jais naudojantis jau toks, tarsi nuodus tepčiausi, bet negaliu sau leisti visko iš karto eko susipirkt blush2.gif ). Man tas tonikas maloniai kvepia ir šiaip toks mielas, gaivus, ir sakau, gal jis, o gal įsitikinimas išlygino veido odą gerokai blink.gif Beje, pirmas savaites tai buvo tokių pūlingų spuogelių atsiradę (ne tokių kaip visada), bet dabar viskas dingo, tai gal ten oda valėsi g.gif
Vienu žodžiu man tonikas liux, o visa kita išmėginsiu netolimoj ateity thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 08 07, 10:59)
O mane labai sugundėt prausimosi putom blush2.gif Jaučiu reikės pabandyti, kai subaigsiu Hauschkos cleansing cream.

BISKI OFF TOPINU blush2.gif bet noriu paklausti o tas hauschkos cleansing cream kokiai odelei ir ar nuplaunamas vandeniu ar kaip pienelis naudojamas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 08 25, 21:37)
BISKI OFF TOPINU blush2.gif  bet noriu paklausti o tas hauschkos cleansing cream kokiai odelei ir ar nuplaunamas vandeniu ar kaip pienelis naudojamas? 4u.gif

jis visu tipu odai, tik jautriai odai nelabai tinka.. nuplaunamas vandeniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 08 25, 21:37)
BISKI OFF TOPINU blush2.gif  bet noriu paklausti o tas hauschkos cleansing cream kokiai odelei ir ar nuplaunamas vandeniu ar kaip pienelis naudojamas? 4u.gif

Visų tipų odai, nuplaunamas vandeniu, nes tai yra prausiklis. Plačiau www.drhauschka.com 4u.gif
Atsakyti
O as nusipirkau Metu duso muila, nepatiko visai, neputoja ir dar kvapas man nepatiko. Pries tai naudojau WELEDOS , tai man geresnis. Todel toliau ieskosiu. Va lupu minkstinantis balzamas, tai thumbup.gif
Dar noreciau daugiau info apie drekinanciu veido kremukus, nes labai veidas issausejo, bet norisi kad ne riebintu o drekintu Gal kas bande?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AngelG: 28 rugpjūčio 2008 - 09:56
QUOTE(AngelG @ 2008 08 28, 10:54)
O as nusipirkau Metu duso muila, nepatiko visai, neputoja ir dar kvapas man nepatiko.

Tai kad dar ir kaip putoja smile.gif Aš pruosiuosi su tokia kempine, putų net per daug:

user posted image

O jūs kaip prausiatės, kad neputoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 08 28, 09:07)
Tai kad dar ir kaip putoja smile.gif Aš pruosiuosi su tokia kempine, putų net per daug:

user posted image

O jūs kaip prausiatės, kad neputoja? g.gif

Nu reikes pabandyti su putlesne kempine, nes as naudoju su seriukais tokia smile.gif nu bet lyginant Weledos tikrai daugiau putoja, bent man wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AngelG: 28 rugpjūčio 2008 - 14:22
QUOTE(AngelG @ 2008 08 28, 10:54)
O as nusipirkau Metu duso muila, nepatiko visai, neputoja ir dar kvapas man nepatiko. Pries tai naudojau WELEDOS , tai man geresnis. Todel toliau ieskosiu. Va lupu minkstinantis balzamas, tai thumbup.gif
Dar noreciau daugiau info apie drekinanciu veido kremukus, nes labai veidas issausejo, bet norisi kad ne riebintu o drekintu Gal kas bande?

man putoja zele su kempine labai gerai..
o del kremu, tai man pavasary tiko labai su spalva (menulio geles) ir lengvai drekinantis.. bet kai oda buvo praradus dregme (nezinau del ko), man lengvai drekinantis kremas per mazai drekino.. buvau nusipirkus ir kita drekinanti (kur tipo labiau drekinantis), bet sis tai netiko tikrai, nes jis sausai odai, o mano riebi.. zodziu sitas per riebus buvo, drekinimo didesnio nepajauciau...
Atsakyti
Viena drauge pagyre Madara stangrinanti kuno krema, jauciu, kad man jo reikes, kai baigsiu savuosius bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti