Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(agnuta @ 2008 07 07, 13:27)
kaip rase Summer-In-Paris, pirkau Stepono g. 6 po 3 Lt smile.gif

4u.gif
Atsakyti
aš pirkau visko už 100 lt, tai man mėginukų pridejo visokiu i ta maišelį, tik namuose pamačiau . nieko nemokejau
Atsakyti
kiekviena diena veida prausiu Madaros putom ir vis galvoju - kaip man tos putos patinka lotuliukas.gif
duso zele irgi superine thumbup.gif
jau mane Baroca pardaveja prisimena biggrin.gif
Atsakyti
o matėt matėt kremai pilna pakuote kainuoja 10lt bigsmile.gif vietoj 90lt.....
čia tie kur liepos mėn galiojimas baigiasi.... stovėjau varčiau varčiau, bet pamaniau nu kad jei nebūčiau nestuke.gif tai tikrai pirkčiau... dabar kažkaip nedrysau blush2.gif tik neramina klausimėlis, o kaži jie tuos kremus likviduos ar supilstys į mėginėlius g.gif ateinančiam pusmečiui
Atsakyti
Merginos, o kaip jums Madaros tonikai veidui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2008 07 14, 11:16)
o matėt matėt kremai pilna pakuote kainuoja 10lt  bigsmile.gif  vietoj 90lt.....
čia tie kur liepos mėn galiojimas baigiasi.... stovėjau varčiau varčiau, bet pamaniau nu kad jei nebūčiau  nestuke.gif tai tikrai pirkčiau... dabar kažkaip nedrysau  blush2.gif tik neramina klausimėlis, o kaži jie tuos kremus likviduos ar supilstys į mėginėlius  g.gif ateinančiam pusmečiui

tikekimes nepadarys taip,kaip sarmos ir drogai - nauja data ant virsaus ir vel i lentynas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 07 14, 17:30)
tikekimes nepadarys taip,kaip sarmos ir drogai - nauja data ant virsaus ir vel i lentynas  doh.gif

O būna ir taip? Su Madara? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 07 14, 14:45)
Merginos, o kaip jums Madaros tonikai veidui? g.gif

man tai thumbup.gif vienas is geriausiu kada nors turetu.. is eiles net kelis kart pirkau (taip niekada nebuvo su nei vienu toniku) ir vel pirksiu (dabar truputi nuklydau i sona biggrin.gif ).. pas mane buvo misriai/riebiai odai tonikas, labai faina, kad nelieka jokio lipnumo pojucio po toniko, odos visai nesausina, be alkoholio.. zodziu super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(miig @ 2008 07 14, 10:16)
o matėt matėt kremai pilna pakuote kainuoja 10lt  bigsmile.gif  vietoj 90lt.....
čia tie kur liepos mėn galiojimas baigiasi.... stovėjau varčiau varčiau, bet pamaniau nu kad jei nebūčiau  nestuke.gif tai tikrai pirkčiau... dabar kažkaip nedrysau  blush2.gif tik neramina klausimėlis, o kaži jie tuos kremus likviduos ar supilstys į mėginėlius  g.gif ateinančiam pusmečiui

as tai maciau tik kunui kremus po 10 lt g.gif tai per menesi imanoma tikrai isnaudot 150 ml, o jei ir liks kazkiek tai kai uz tokia kaina, tai jau ir ismest nebutu labai gaila g.gif
as tai sau duso zele turiu nusipirkus kur iki rugpjucio galiojimas uzrasytas.. pardaveja sake, kad drasiai galiu iki rugsejo naudot, nes data uzrasyta imtinai g.gif
mano Madaros kuno kremo galiojimas iki liepos, as ji vis dar naudoju, nepastebejau, kad butu pasikeites kazkuo, kol kas viskas ok g.gif
va veido kremu tai kazkaip nelabai noreciau pirkt su galiojimu ant ribos.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2008 07 14, 18:33)
O būna ir taip? Su Madara?  blink.gif  blink.gif

taip buna tikrai.bet ar su Madara,tai nznau - neteigsiu sito biggrin.gif
bet kitose parduotuvese buna...

isigijau Madara putas wub.gif net kremu nebesinori naudot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 06 rugpjūčio 2008 - 12:32
QUOTE(sultru beauty @ 2008 08 06, 13:32)
isigijau Madara putas  wub.gif  net kremu nebesinori naudot  lotuliukas.gif

niu niu, placiau papasakok, kaip jos? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 08 06, 14:44)
niu niu, placiau papasakok, kaip jos? bigsmile.gif

rasiau truputi anksciau,kai bandziau is seses.bet galiu pakartot biggrin.gif
uztenka vieno,max dvieju spustelejimu,taigi - taupios.kvapas ir pacios putos lbj malonios. prausiantis greit nusiplauna, nusluoscius nelieka sausumo ir tempimo.... vertas susigundymo daiktas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 08 06, 19:10)
rasiau truputi anksciau,kai bandziau is seses.bet galiu pakartot  biggrin.gif
uztenka vieno,max dvieju spustelejimu,taigi - taupios.kvapas ir pacios putos lbj malonios. prausiantis greit nusiplauna, nusluoscius nelieka sausumo ir tempimo.... vertas susigundymo daiktas  wub.gif

aha pritariu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti