Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(agnuta @ 2008 07 03, 08:42)
blush2.gif praziurejau situos klausimus, o jau ir pati nusipirkai blush2.gif nors as putom ar muiliuku stengiuosi akiu neplaut, tik vandeniu ir jas nuvalau aliejumi ax.gif

Papildyta:
va cia tai tikra tiesa, o madaros putu net 150 ml (kitu tikrai maziau) smile.gif

as vakar pabandziau ir tusa nuplaut, na tai visai gerai nuplove.. bet akis truputi grauze.. taigi akims ir toliau naudosiu pvz Weleda migdolu pieneli..
patinka man sitos veido putos thumbup.gif tokios svelnios smile.gif

rytoj jau isbandysiu metine duso zele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 07 03, 23:33)
as vakar pabandziau ir tusa nuplaut, na tai visai gerai nuplove.. bet akis truputi grauze.. taigi akims ir toliau naudosiu pvz Weleda migdolu pieneli..
patinka man sitos veido putos  thumbup.gif  tokios svelnios  smile.gif

rytoj jau isbandysiu metine duso zele  ax.gif

niu va,parsinesiau is seses putu pabandyt, ryt prausimes jomis smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 07 03, 23:39)
niu va,parsinesiau is seses putu pabandyt, ryt prausimes jomis smile.gif))

isbandziau. uz muiliuka daaaug fainesnes..visai netrauke odos. ir nesinorejo niekuo teptis net wub.gif meile is pirmo nusiprausimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 07 04, 18:27)
isbandziau. uz muiliuka daaaug fainesnes..visai netrauke odos. ir nesinorejo niekuo teptis net  wub.gif  meile is pirmo nusiprausimo  bigsmile.gif

man sitaip irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 07 04, 19:35)
man sitaip irgi  lotuliukas.gif

kol kas bus vienpuse meile,nes stabdau pirkimu vezimo arklius..bankrotas :oh
Atsakyti
pabaigiau Madaros stangrinancio ir anticeliulitinio kuno kremu meginukus ax.gif apie poveiki is meginuku sunku pasakyt. abu tokie tirsti ir keisto kvapo biggrin.gif bendrai tai patiko, bet kai tokia kaina, tai nezinau ar kurio nors pirkciau visa pakuote g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 07 05, 10:47)
pabaigiau Madaros stangrinancio ir anticeliulitinio kuno kremu meginukus ax.gif  apie poveiki is meginuku sunku pasakyt. abu tokie tirsti ir keisto kvapo biggrin.gif bendrai tai patiko, bet kai tokia kaina, tai nezinau ar kurio nors pirkciau visa pakuote g.gif

o kur gavai, ar pirkai, meginelius? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 07 05, 13:23)
o kur gavai, ar pirkai, meginelius?  unsure.gif

Spėju Stepono g. 10, ten visokiausių Madaros mėginukų būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 07 05, 15:32)
Spėju Stepono g. 10, ten visokiausių Madaros mėginukų būna ax.gif

o mokamai ar ne? ir ar galima tiesiog ju paprasyt/nusipirkt,ar reik kazka jau normalaus pirkt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 07 05, 14:34)
o mokamai ar ne? ir ar galima tiesiog ju paprasyt/nusipirkt,ar reik kazka jau normalaus pirkt?  blush2.gif

Prašyti niekad nedrįsau blush2.gif Tai perku juos po 3 lt. Tūris 3-5 ml. Kai kuriuos kremukus, ypač veido brangesnius, labiau apsimoka mėginukais pirkti nei normaliom pakuotėm. Aš manau taip nuolat elgsiuos su kremuku su atspalviu ir kūno losjonu su žėručiu (prieš vakarėlius labai gerai).
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 07 05, 15:42)
Prašyti niekad nedrįsau blush2.gif Tai perku juos po 3 lt. Tūris 3-5 ml. Kai kuriuos kremukus, ypač veido brangesnius, labiau apsimoka mėginukais pirkti nei normaliom pakuotėm. Aš manau taip nuolat elgsiuos su kremuku su atspalviu ir kūno losjonu su žėručiu (prieš vakarėlius labai gerai).

vadinas,ir man reikia lotuliukas.gif reiks nueit kada meginuku parsinest blush2.gif

pamirsau balionscika iteikt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 05 liepos 2008 - 13:46
QUOTE(sultru beauty @ 2008 07 05, 13:23)
o kur gavai, ar pirkai, meginelius?  unsure.gif

kaip rase Summer-In-Paris, pirkau Stepono g. 6 po 3 Lt smile.gif
Atsakyti