Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(ašei @ 2008 06 25, 11:32)
Man irgi labai patinka Madaros tonikas riebiai/mišriai odai, nors naudojau dar tik 2 kartus, bet efektas akivaizdus ir nuvalius su juo odą, oda atrodo kaip normali, nesusiriebalavo ir kremu po to patepus  thumbup.gif o vat aviečių muiliuku prausiuos ir laukiu kada baigsis jis, nes neatrodo, kad labai gerai nupraustų  unsure.gif

man avieciu muiliukas "per daug " nuplauna,bet mano oda sausoka/normali ..ti truputi pasausina, uz tat naudoju ne kiekviena karta prausiantis.. keiciu su weledos iris pieneliu....
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 07 02, 22:00)
man avieciu muiliukas "per daug " nuplauna,bet mano oda sausoka/normali ..ti truputi pasausina, uz tat naudoju ne kiekviena karta prausiantis.. keiciu su weledos iris pieneliu....

jei tavo oda i sausuma, tai geriau gal butu buves kvieciu muilas, o ne avietinis.. arba va putos smile.gif

as va dar siandien pasiemiau zurnaliuka apie Madara, tai uzmaciau jame gaivinamaja drekinamaja zele veidui bigsmile.gif idomu ar parduotuvej yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 07 02, 23:04)
jei tavo oda i sausuma, tai geriau gal butu buves kvieciu muilas, o ne avietinis.. arba va putos  smile.gif

as va dar siandien pasiemiau zurnaliuka apie Madara, tai uzmaciau jame gaivinamaja drekinamaja zele veidui  bigsmile.gif  idomu ar parduotuvej yra  g.gif

as SM isparduotuvej juo susigundziau,nelbj buvau pasidomejus kas ir kaip... blush2.gif nieko,sunaudosim.. bet dairaus kita prausikli ateicia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 07 02, 22:14)
as SM isparduotuvej juo susigundziau,nelbj buvau pasidomejus kas ir kaip... blush2.gif nieko,sunaudosim.. bet dairaus kita prausikli ateicia...  ax.gif

tai putas tada pirk geriau, o ne muila biggrin.gif bet jau man tai putos fainesnes, nors tik viena kart pabandziau siandien (mat tik siandien nusipirkau)..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 07 02, 23:16)
tai putas tada pirk geriau, o ne muila  biggrin.gif  bet jau man tai putos fainesnes, nors tik viena kart pabandziau siandien (mat tik siandien nusipirkau)..

aga,maciau,kad neblogai pasipildei atsargom thumbup.gif
o jos kokiai odai skirtos? as itariu,kad man per brangu bus..dairysiuos kazko pigiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 07 02, 22:33)
aga,maciau,kad neblogai pasipildei atsargom  thumbup.gif
o jos kokiai odai skirtos? as itariu,kad man per brangu bus..dairysiuos kazko pigiau  blush2.gif

tinka visiems odos tipams, raso, kad nesausina ir nedirgina odos.. is vieno pabandymo dar negaliu parasyt ar tikrai nesausina.. o putos labai svelnios, fainos praustis smile.gif
o kokiu kandidatu turi i prausiklius? ax.gif kazkaip visi prausikliai pobrangiai is naturaliu biggrin.gif jei koks pigesnis buna, tai ir kiekis mazas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 26, 17:21)
as taves dar del prausimosi putu paklausinesiu  biggrin.gif
akiu negrauzia jei patenka? kaip makiaza nuplauna? ar taupiai naudojasi?

blush2.gif praziurejau situos klausimus, o jau ir pati nusipirkai blush2.gif nors as putom ar muiliuku stengiuosi akiu neplaut, tik vandeniu ir jas nuvalau aliejumi ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 07 02, 22:40)
o kokiu kandidatu turi i prausiklius?  ax.gif  kazkaip visi prausikliai pobrangiai is naturaliu  biggrin.gif  jei koks pigesnis buna, tai ir kiekis mazas..  g.gif

va cia tai tikra tiesa, o madaros putu net 150 ml (kitu tikrai maziau) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 07 02, 23:40)
tinka visiems odos tipams, raso, kad nesausina ir nedirgina odos.. is vieno pabandymo dar negaliu parasyt ar tikrai nesausina.. o putos labai svelnios, fainos praustis  smile.gif
o kokiu kandidatu turi i prausiklius?  ax.gif  kazkaip visi prausikliai pobrangiai is naturaliu  biggrin.gif  jei koks pigesnis buna, tai ir kiekis mazas..  g.gif

na, is nikovitos maciau kazkoks yra nebrangus.... g.gif

QUOTE(agnuta @ 2008 07 03, 09:42)
blush2.gif praziurejau situos klausimus, o jau ir pati nusipirkai blush2.gif nors as putom ar muiliuku stengiuosi akiu neplaut, tik vandeniu ir jas nuvalau aliejumi ax.gif

Papildyta:
va cia tai tikra tiesa, o madaros putu net 150 ml (kitu tikrai maziau) smile.gif

o kiek tos putos kainuoja,jei jau taip? g.gif
et, bet cia jau vis tiek tolimesni planai,nes sis menuo jau tiek islaidu suplanaves turi,kad doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 07 03, 12:53)
o kiek tos putos kainuoja,jei jau taip?  g.gif
et, bet cia jau vis tiek tolimesni planai,nes sis menuo jau tiek islaidu suplanaves turi,kad  doh.gif

42 Lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 07 03, 14:14)

as kazkodel jas daug brangesnes isivaizdavau g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 07 03, 13:34)
as kazkodel jas daug brangesnes isivaizdavau  g.gif  4u.gif

tai dar pagalvok, gal madaros putom susiviliosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 07 03, 15:03)
tai dar pagalvok, gal madaros putom susiviliosi ax.gif

man rods,mano sesuo jas turi... reiks pabandyt pas ja bigsmile.gif
Atsakyti