Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(agnuta @ 2008 06 22, 21:42)
Palomina, isbandziau tas putas biggrin.gif ir tonika. siaip po vieno karto sunku ka pasakyt, bet man patiko ax.gif putu kvapas labai panasus i toniko (bent jau man smile.gif), odos nenusausino, o tonikas lyginant su Logonos patiko tuo, kad po jo nelieka jokio lipnumo jausmo ax.gif
bet dar muiliuka noreciau isbandyt ir palygint smile.gif

aciu 4u.gif
dar idomu kaip makiaza nuplauna, ar negrauzia akiu jei netycia patenka?
o del toniku, tai man irgi patinka, kad nera lipnumo jausmo (as tik misriai/riebiai odai turejau) thumbup.gif va kai pabandziau as Madaros tonika (cia mano pirmasis pirkinys buvo), na tai ir uzsikabinau ant sios kosmetikos biggrin.gif nes tonikas tai gal geriausias buvo is kada nors bandytu (dabar dar ir Hauschkos tonikas irgi)
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 23, 12:54)
o del toniku, tai man irgi patinka, kad nera lipnumo jausmo (as tik misriai/riebiai odai turejau)  thumbup.gif  va kai pabandziau as Madaros tonika (cia mano pirmasis pirkinys buvo), na tai ir uzsikabinau ant sios kosmetikos  biggrin.gif nes tonikas tai gal geriausias buvo is kada nors bandytu (dabar dar ir Hauschkos tonikas irgi)

Man irgi labai patinka Madaros tonikas riebiai/mišriai odai, nors naudojau dar tik 2 kartus, bet efektas akivaizdus ir nuvalius su juo odą, oda atrodo kaip normali, nesusiriebalavo ir kremu po to patepus thumbup.gif o vat aviečių muiliuku prausiuos ir laukiu kada baigsis jis, nes neatrodo, kad labai gerai nupraustų unsure.gif
Atsakyti
Pora savaiciu naudoju Madaros intensyviai drekinanti krema. Laabai patinka gaivumo, sviezumo pojutis, veidas toks atsigaves smile.gif. Mano oda jautri, sviesi, tad priemones turiu rinktis apdairiai. Rekomenduoju smile.gif
Papildyta:
Beja, Vilniaus Gedimino pr. esancioje Sarmoje meginuka man dave maloniai ir nemokamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 06 25, 10:32)
Man irgi labai patinka Madaros tonikas riebiai/mišriai odai, nors naudojau dar tik 2 kartus, bet efektas akivaizdus ir nuvalius su juo odą, oda atrodo kaip normali, nesusiriebalavo ir kremu po to patepus  thumbup.gif o vat aviečių muiliuku prausiuos ir laukiu kada baigsis jis, nes neatrodo, kad labai gerai nupraustų  unsure.gif

muilas man kaip muilas, nieko ipatingo.. va idomu man gal putos fainesnes yra.. pirksiu neuzilgo (jau manau kita savaite)
koki krema naudoji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 25, 18:06)
muilas man kaip muilas, nieko ipatingo.. va idomu man gal putos fainesnes yra.. pirksiu neuzilgo (jau manau kita savaite)
koki krema naudoji?  ax.gif

Ai Natura Siberica mišriai ir riebiai odai, toks visai neblogas, tik jis naktinis, bet aš jį naudoju vietoj dieninio, nes dieninio tokio neradau, gal negamina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 06 25, 19:45)
Ai Natura Siberica mišriai ir riebiai odai, toks visai neblogas, tik jis naktinis, bet aš jį naudoju vietoj dieninio, nes dieninio tokio neradau, gal negamina  blink.gif

cia naturali kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 25, 18:50)
cia naturali kosmetika?

Kaip supratau, yra sertifikuota ecosert
Atsakyti
buvau nukeliavusi i Stepono g. 10 ax.gif apziurejau tas naujienas, tik gaila, kad naujojo kremo su spalva meginuku neturejo, bet jis kaip ir Palomina rase yra gelsvesnio atspalvio nei tas menulio geles atspalvio pienelis, kuris labiau i rausvuma. bandziau ten juos abu ant rankos, tai tas naujasis lyg ir tirstesnis pasirode, bet gal del to, kad man jo daugiau uztepe g.gif o siaip ant odos susigere praktiskai taip pat, tik kad tie atspalviai skiriasi. bet reiktu normaliai pabandyt ant veido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 06 26, 15:56)
buvau nukeliavusi i Stepono g. 10 ax.gif apziurejau tas naujienas, tik gaila, kad naujojo kremo su spalva meginuku neturejo, bet jis kaip ir Palomina rase yra gelsvesnio atspalvio nei tas menulio geles atspalvio pienelis, kuris labiau i rausvuma. bandziau ten juos abu ant rankos, tai tas naujasis lyg ir tirstesnis pasirode, bet gal del to, kad man jo daugiau uztepe g.gif o siaip ant odos susigere praktiskai taip pat, tik kad tie atspalviai skiriasi. bet reiktu normaliai pabandyt ant veido smile.gif

as taves dar del prausimosi putu paklausinesiu biggrin.gif
akiu negrauzia jei patenka? kaip makiaza nuplauna? ar taupiai naudojasi?
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 06 26, 15:56)

na va buvau ir as to kremuko su spalvyte, tai man ipyle pabandymui ta kremuka, spalvyte tikrai naturalesne nei menulio geles, bet man visai nepatiko, labai maosi tie blizguciai ant veido, o menulio geles nors ir turi ju, bet taip nesimato, o antras dalykas, ant veido vietomis per gelsvas, na bent jau man ir trecia, tirstesnis ir prasciau tepasi nei menulio gele, ji tokia lengvute , lengvai pasiskirsto, o saules gele taip sunkiai tepasi ir labai greit uzdziuva, tai as vargau, gal valanda, kad istepti lygiai o ne juostomis doh.gif zodziu man nepatiko visai schmoll.gif
Atsakyti
na pagaliau siandien prisiruosiau apsipirkti biggrin.gif
nusipirkau putas veidui prausti ir metine duso zele.. zele tai pirkau su nuolaida, nes galiojimas iki rugpjucio, bet sake laisvai galiu iki rugsejo naudot, tai spesiu sunaudot duso zele.. kvepia labai skaniai wub.gif
isbandziau parduotuvej ant rankos krema su spalva - saules gele, kai jau Dzemute rase, jis tirstesnis nei menulio gele, spalva grazi man, bet nelabai tiktu, man labiau menulio gele tinka.. o del blizguciu kreme, tai man visai patiko biggrin.gif vasara man grazu, aisku ziema nenoreciau blizget..
dar apziurejau tuos naujuosiu lupu blizgesius, irgi fainulkos tokie pasirode biggrin.gif tas rozinis jei butu kiek tamsesnis, tai buciau pirkus ir audojus vietoj kreminiu skaistalu biggrin.gif bet pabandziau as uzsitept, tai per sviesi spalva verysad.gif reiks pagalvot, gal lupoms nusipirksiu veliau smile.gif
Atsakyti
katik nusiprausiau veida su tom putom, na tai kaip ir tikejausi, man jos labiau uz muila patiko thumbup.gif
Atsakyti