dar mačiau tuos lūpų dažus. skania kvepia. tik man vienas minusas, kaip ir lūpų balzamo, kad juos reikia su pirštu tepliotis.
QUOTE(doufyl @ 2008 06 20, 19:05)
dar mačiau tuos lūpų dažus. skania kvepia. tik man vienas minusas, kaip ir lūpų balzamo, kad juos reikia su pirštu tepliotis.
o ju jau yra pirkti?
QUOTE(agnuta @ 2008 06 20, 20:13)
o ju jau yra pirkti?
akropolio sarmoj (čia kaune) tikrai yra. dvi spalvos - abi gražios. kainos deja neradau sakau, tik minusiukas, kad reikia tepti pirštu. tokie maži malonūs indeliai telpantys į delną
Vakar Rygoj buvau, tai vietinėj kosmetikos parduotuvėj išbandžiau naująjį blizgesiuką (rausvą), jau koooks fainas Kaip noriu Lūpos akurat minkštutės, švelnutės, 11 balų. Kainavo 6.95 LVL, nelabai pigu Bet kad metams man jo užteks, tai manau nusipirksiu
Tas kitas tai bronzinis, labiau blizgus. Nebandžiau, bet irgi turėtų viskas fainai būt su juo. Rausvas labiau perlamutrinis ir spalvytę suteikia tokią vos vos - kaip tik tai, ką mėgstu.
Tas kitas tai bronzinis, labiau blizgus. Nebandžiau, bet irgi turėtų viskas fainai būt su juo. Rausvas labiau perlamutrinis ir spalvytę suteikia tokią vos vos - kaip tik tai, ką mėgstu.
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 06 22, 19:02)
Vakar Rygoj buvau, tai vietinėj kosmetikos parduotuvėj išbandžiau naująjį blizgesiuką (rausvą), jau koooks fainas Kaip noriu Lūpos akurat minkštutės, švelnutės, 11 balų. Kainavo 6.95 LVL, nelabai pigu Bet kad metams man jo užteks, tai manau nusipirksiu
man irgi ta švelnesnė spalva patiko. na bet man taip nepatinka su ranka tepliotis, juk ir nešvarumai gali pakliūti.
QUOTE(doufyl @ 2008 06 22, 18:25)
man irgi ta švelnesnė spalva patiko. na bet man taip nepatinka su ranka tepliotis, juk ir nešvarumai gali pakliūti.
Galima teptuką nusipirkti lūpų dažams, tik kad su dangteliu būtų
QUOTE(doufyl @ 2008 06 21, 10:51)
akropolio sarmoj (čia kaune) tikrai yra. dvi spalvos - abi gražios. kainos deja neradau sakau, tik minusiukas, kad reikia tepti pirštu. tokie maži malonūs indeliai telpantys į delną
39Lt atrodo
QUOTE(doufyl @ 2008 06 20, 19:05)
gal kas foto imesit sudominot.
QUOTE(Kelsey @ 2008 06 22, 21:09)
gal kas foto imesit sudominot.
manau, kad cia kalba apie tuos, kur jau buvo ideta nuotrauka 18 lape, 213 zinute
QUOTE(agnuta @ 2008 06 22, 21:18)
manau, kad cia kalba apie tuos, kur jau buvo ideta nuotrauka 18 lape, 213 zinute
aciu.
ta ruda spalvyte tai keista idomu kaip ant lupu atrodys. na reikes prie progos paziuret Sarmoj.
Papildyta:
su tuo Sun Flower nauju kremuku irgi labai sudominot kaip tik man spalva turetu tikt, mano irgi tokia i gelsvuma jei tik bus megineliu, isbandysiu
o sakykit buna Sarmose megineliu pirkti, ar tik stepono g.?
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 06 22, 20:50)
Galima teptuką nusipirkti lūpų dažams, tik kad su dangteliu būtų
na taip galima. o kur tokį rasti gerą? nes tie pigūs niekam tikę. kalbu apie dangtelius kurie užsideda kaip kamštukas.
QUOTE(Kelsey @ 2008 06 22, 22:27)
o sakykit buna Sarmose megineliu pirkti, ar tik stepono g.?
labai abejoju ar sarmoje bus mėginukų. jie ir taip baisūs lupikai, tai mėginiais neužsiėminėją
Palomina, isbandziau tas putas ir tonika. siaip po vieno karto sunku ka pasakyt, bet man patiko putu kvapas labai panasus i toniko (bent jau man ), odos nenusausino, o tonikas lyginant su Logonos patiko tuo, kad po jo nelieka jokio lipnumo jausmo
bet dar muiliuka noreciau isbandyt ir palygint
Papildyta:
man irgi taip atrodo, kad nebus. karta kai buvau, tai neteko matyt.
bet dar muiliuka noreciau isbandyt ir palygint
Papildyta:
QUOTE(doufyl @ 2008 06 22, 21:37)
labai abejoju ar sarmoje bus mėginukų. jie ir taip baisūs lupikai, tai mėginiais neužsiėminėją
man irgi taip atrodo, kad nebus. karta kai buvau, tai neteko matyt.