Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(creative @ 2008 06 19, 22:23)
As irgi planuoju pasinaudot siuo kuponu ir isigyti Madaros produkcijos, nes jau seniai  vis noriu, bet pinigeliu pagailiu, o dovanos ir mane vilioja.  ax.gif
Del kupono, tai ji radau Sarmos lankstinuke (toks nemazas A4 formato mini zurnalelis), jame visokiu reklamu, produkciju pristatymu ir vidurinysis lapas ivairus kuponai, si Sarmos zurnaliuka radau spaudoj, tiksliai nepamenu kurioj butent, nes perku nemazai, Lietuvos Ryta, respublika ir kitus laikrascius, tai ir neisiminiau su kuriuo butent gavau, metesi metesi, sugalvojau pavartyti ir uztikau ta Madaros kupona.  tongue.gif

o kažin jo negalima iš interneto atsispausdinti? tas lankstinukas yra sarmos psl. ax.gif
Atsakyti
nepykit, nepaskaiciau visos temytes, tad jei kartosiuos nesibarkit 4u.gif turiu meginuka kremuko su spalvyte, man jis toks mielas visai, tad noriu suzinoti, gal kuri naudojat ji? kaip poveikis? vakare nuvalot jo spalvyte su makiazo valikliu? ir kokia to kremuko kaina? ax.gif ir tinka jis kazin jautriai veido odai? kadangi neturiu nieko is madaros isskyrus si meginuka, tai nieko ir nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 06 19, 22:34)
o kažin jo negalima iš interneto atsispausdinti? tas lankstinukas yra sarmos psl. ax.gif

siaip tu knygeliu maciau pacioj sarmoj. tai kazin, jei ten nuejus ir tiesiog pasiemus g.gif man atrodo, kad galima biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dzemute @ 2008 06 20, 10:56)
nepykit, nepaskaiciau visos temytes, tad jei kartosiuos nesibarkit  4u.gif  turiu meginuka kremuko su spalvyte, man jis toks mielas visai, tad noriu suzinoti, gal kuri naudojat ji? kaip poveikis? vakare nuvalot jo spalvyte su makiazo valikliu? ir kokia to kremuko kaina?  ax.gif  ir tinka jis kazin jautriai veido odai? kadangi neturiu nieko is madaros isskyrus si meginuka, tai nieko ir nezinau  blush2.gif

as irgi turiu tik meginuka, tai man irgi patiko ax.gif jo kaina 90 Lt. as vakare tiesiog prausimosi putom nuplaunu veida ir toniku nuvalau. skaiciau, kad visos Madaros priemones tinka jautriai odai.
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 06 19, 21:38)
kada isbandysi veido prausimosi putas?  biggrin.gif  as jau nekantriai laukiu atsiliepimu  lotuliukas.gif
kai pabaigsiu Hauschkos valomaji krema (nors ir fainas, bet nebepirksiu as daugiau tikriausiai, nes ziaurokas mano odai  verysad.gif  dar pastebejau atsiradusiu sutrukusiu kapiliaru  verysad.gif  ajajajj...), pirksiu Madaros putas tikriausiai, tai idomus labai atsiliepimai.. reikia kazko svelnesnio

lotuliukas.gif pasistengsiu siandien vakare jas isbandyt ir tikiuosi dar spet parasyt atsiliepimus, nes ryt prasideda ilgasis savaitgalis, tai ko gero, namuose neuzsisedesiu ax.gif

ir gaila, kad tau taip su Hauschkos valomuoju kremu unsure.gif bet nieko, gris musu rekomenduotoja isbandyt/naudot Madara biggrin.gif
Atsakyti
dabar man paaiskinkit kvailai mergiotei , menulio geles atspalvio pienelis ir kremukas su spalvyte, kuo jie skiriasi? ka tas pienelis gero duoda? kaip jis atrodo ant veiduko? gal geriau ji imti vietoj kremuko su spalvyte? g.gif pasimeciau visai as jau.
o gal cia tas pats kremukas su spalvyte ir yra??? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzemute: 20 birželio 2008 - 11:17
QUOTE(dzemute @ 2008 06 20, 12:15)
dabar man paaiskinkit kvailai mergiotei , menulio geles atspalvio pienelis ir kremukas su spalvyte, kuo jie skiriasi? ka tas pienelis gero duoda? kaip jis atrodo ant veiduko? gal geriau ji imti vietoj kremuko su spalvyte?  g.gif  pasimeciau visai as jau.
o gal cia tas pats kremukas su spalvyte ir yra???  blush2.gif

taip taip biggrin.gif cia ir yra kremas su spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 06 20, 11:29)
lotuliukas.gif pasistengsiu siandien vakare jas isbandyt ir tikiuosi dar spet parasyt atsiliepimus, nes ryt prasideda ilgasis savaitgalis, tai ko gero, namuose neuzsisedesiu ax.gif

ir gaila, kad tau taip su Hauschkos valomuoju kremu unsure.gif bet nieko, gris musu rekomenduotoja isbandyt/naudot Madara biggrin.gif

oi tai labai lauksiu atsiliepimu smile.gif nors nieko baisaus jei ir neparasysi siandien, nes vistiek si savaitgali neisiu pirkt, nebusiu Vilniuj smile.gif
aha tuoj tuoj gris Madaros eksperte lotuliukas.gif

QUOTE(dzemute @ 2008 06 20, 12:15)
dabar man paaiskinkit kvailai mergiotei , menulio geles atspalvio pienelis ir kremukas su spalvyte, kuo jie skiriasi? ka tas pienelis gero duoda? kaip jis atrodo ant veiduko? gal geriau ji imti vietoj kremuko su spalvyte?  g.gif  pasimeciau visai as jau.
o gal cia tas pats kremukas su spalvyte ir yra???  blush2.gif

taip cia vienas ir tas pats, bet yra ir naujiena - dar vienas kremas su spalva.. nemaciau dar jo gyvai (niekaip iki Stepono 10 neprisiruosiu), tai skiriasi atspalviai.. pagal mane tas naujasis (Sun Flower) i gelsvuma turetu buti
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 20, 17:33)
oi tai labai lauksiu atsiliepimu  smile.gif  nors nieko baisaus jei ir neparasysi siandien, nes vistiek si savaitgali neisiu pirkt, nebusiu Vilniuj  smile.gif
aha tuoj tuoj gris Madaros eksperte  lotuliukas.gif
taip cia vienas ir tas pats, bet yra ir naujiena - dar vienas kremas su spalva.. nemaciau dar jo gyvai (niekaip iki Stepono 10 neprisiruosiu), tai skiriasi atspalviai.. pagal mane tas naujasis (Sun Flower) i gelsvuma turetu buti

tai tas gal dar geresnis? nes MB sako, kad man jis biskuti per raudonas.
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 06 20, 17:48)
tai tas gal dar geresnis? nes MB sako, kad man jis biskuti per raudonas.

tai jei oda i gelsvuma labiau, tada turetu manau tas naujasis tikt g.gif ot patarineju, nemacius realiai spalvos lotuliukas.gif
Atsakyti
viskas noriu madaros Sun Flower spalvyte idialei man tiks bigsmile.gif jis nera tokio raudono atspalvio kaip menulio ax.gif noriu noriu noriu bigsmile.gif jau yra pirkti jo Stepono 10 ar dar kur kitur?
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 06 20, 17:51)
tai jei oda i gelsvuma labiau, tada turetu manau tas naujasis tikt  g.gif  ot patarineju, nemacius realiai spalvos lotuliukas.gif

o ir as maciau tik madaros puslapiuke ax.gif pati manau , kad tiks labiau , nes oda tai gelsva palyginus su normalia tik zandai raudoni , bet vistiek labiau noriu jo
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 06 20, 18:02)
viskas noriu madaros Sun Flower spalvyte idialei man tiks  bigsmile.gif  jis nera tokio raudono atspalvio kaip menulio  ax.gif  noriu noriu noriu  bigsmile.gif  jau yra pirkti jo Stepono 10 ar dar kur kitur?
Papildyta:

o ir as maciau tik madaros puslapiuke  ax.gif  pati manau , kad tiks labiau , nes oda tai gelsva palyginus su normalia tik zandai raudoni , bet vistiek labiau noriu jo

as irgi noriu isbandyti ax.gif
Atsakyti
pasiėmiau šiandien sarmoj katalogą. čiupinėjau buteliukus. labai daug tų veido putų pasirodė. turėtų ilgam užtekti.
užsimaniau mėtinio skysto muilo ir maitinančio kremuko. bigsmile.gif
Atsakyti
oi tai labai lauksiu atsiliepimu  smile.gif  nors nieko baisaus jei ir neparasysi siandien, nes vistiek si savaitgali neisiu pirkt, nebusiu Vilniuj  smile.gif
aha tuoj tuoj gris Madaros eksperte  lotuliukas.gif

tik man bus sunkoka parasyt atsiliepimus, butu geriau, jei ir muiliuka tureciau smile.gif tai galeciau palygint.
Papildyta:

vat sita tai ir man knieti isbandyt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(doufyl @ 2008 06 20, 18:33)
pasiėmiau šiandien sarmoj katalogą. čiupinėjau buteliukus. labai daug tų veido putų pasirodė. turėtų ilgam užtekti.
užsimaniau mėtinio skysto muilo ir maitinančio kremuko. bigsmile.gif

Logonos putu yra 100 ml, o Madaros 150 ml, tai tikrai nemazai smile.gif
Atsakyti