Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(agnuta @ 2008 06 15, 18:45)
biggrin.gif dar neisbandziau blush2.gif pirkau geliu tonika, bet dar irgi laukia savo eiles ax.gif bet laukti liko nedaug biggrin.gif

oho kokia kantrybe biggrin.gif as jau ta pacia diena buciau isbandzius lotuliukas.gif na tai lauksiu atsiliepimu kai pabandysi
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 15, 18:59)
oho kokia kantrybe  biggrin.gif  as jau ta pacia diena buciau isbandzius  lotuliukas.gif  na tai lauksiu atsiliepimu kai pabandysi

butinai mirksiukas.gif as kazkaip linkusi palaukt, kol uzbaigsiu sena (juo labiau, kad naturali kosmetika trumpiau galioja) ir tada startuot su nauja ax.gif nors knieti man isbandyt biggrin.gif is tikruju tai labiau norejau muiliuko, o ne putu, bet Bioboutique neturejo, tai putas paemiau smile.gif
Atsakyti
Gal kas žino, ar yra Stepono 10 Madara tonikų riebiai/mišriai odai su nuolaida, kur į pabaigą galiojimas?
Atsakyti
Gal ir zinot, jei taip, pasikartosiu, jei nezino kas, gal pravers mirksiukas.gif
Su Sarma gimtadienio kuponu iki liepos 7d. perkant Madaros prekiu uz 139Lt dovanu-metinis skystasis kuno muilas, perkant uz 189Lt-maitinamasis kuno kremas, o perkant uz 249Lt ar daugiau -oda atjauninantis naktinis veido kremas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 06 17, 12:15)
Gal kas žino, ar yra Stepono 10 Madara tonikų riebiai/mišriai odai su nuolaida, kur į pabaigą galiojimas?

man atrodo, kad uzvestu toniku galiojimo laikas ilgesnis, tai lyg tai jiems nuolaidos nera, jei neklystu ax.gif prastesne situacija kalbant apie galiojimo laika su kremais veidui ir muiliukais ax.gif tai jiems ir daro nuolaidas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 19 birželio 2008 - 14:06
Įvairūs kūno losjonai (išskyrus anticeliulitinį, nes jis naujiena) taip pat su nuolaidomis.
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2008 06 19, 15:12)
Gal ir zinot, jei taip, pasikartosiu, jei nezino kas, gal pravers  mirksiukas.gif
Su Sarma gimtadienio kuponu iki liepos 7d. perkant Madaros prekiu uz 139Lt dovanu-metinis skystasis kuno muilas, perkant uz 189Lt-maitinamasis kuno kremas, o perkant uz 249Lt ar daugiau -oda atjauninantis naktinis veido kremas  4u.gif

o kas čia per sarma gimtadienio kuponas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 06 19, 19:18)
o kas čia per sarma gimtadienio kuponas? bigsmile.gif

Ir man įdomu kur tokį gauti g.gif Iš Madaros daug planuoju pirkti, bet kad kaip tik dar kitos priemonės nesibaigė, tai nenoriu nusipirkt ir susendint, o dovanos tai vilioja doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 06 19, 19:43)
Ir man įdomu kur tokį gauti g.gif  Iš Madaros daug planuoju pirkti, bet kad kaip tik dar kitos priemonės nesibaigė, tai nenoriu nusipirkt ir susendint, o dovanos tai vilioja doh.gif  biggrin.gif

As irgi planuoju pasinaudot siuo kuponu ir isigyti Madaros produkcijos, nes jau seniai vis noriu, bet pinigeliu pagailiu, o dovanos ir mane vilioja. ax.gif
Del kupono, tai ji radau Sarmos lankstinuke (toks nemazas A4 formato mini zurnalelis), jame visokiu reklamu, produkciju pristatymu ir vidurinysis lapas ivairus kuponai, si Sarmos zurnaliuka radau spaudoj, tiksliai nepamenu kurioj butent, nes perku nemazai, Lietuvos Ryta, respublika ir kitus laikrascius, tai ir neisiminiau su kuriuo butent gavau, metesi metesi, sugalvojau pavartyti ir uztikau ta Madaros kupona. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 06 19, 15:05)
man atrodo, kad uzvestu toniku galiojimo laikas ilgesnis, tai lyg tai jiems nuolaidos nera, jei neklystu ax.gif prastesne situacija kalbant apie galiojimo laika su kremais veidui ir muiliukais ax.gif tai jiems ir daro nuolaidas.

kada isbandysi veido prausimosi putas? biggrin.gif as jau nekantriai laukiu atsiliepimu lotuliukas.gif
kai pabaigsiu Hauschkos valomaji krema (nors ir fainas, bet nebepirksiu as daugiau tikriausiai, nes ziaurokas mano odai verysad.gif dar pastebejau atsiradusiu sutrukusiu kapiliaru verysad.gif ajajajj...), pirksiu Madaros putas tikriausiai, tai idomus labai atsiliepimai.. reikia kazko svelnesnio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 19 birželio 2008 - 20:38
QUOTE(Palomina @ 2008 06 19, 21:38)

kai pabaigsiu Hauschkos valomaji krema (nors ir fainas, bet nebepirksiu as daugiau tikriausiai, nes ziaurokas mano odai  verysad.gif  dar pastebejau atsiradusiu sutrukusiu kapiliaru  verysad.gif  ajajajj...)

Och verysad.gif Nesmagu, bet odos kaprizų reikia paisyti. O aš savo ruožtu ko gero jau rytoj pradėsiu antrą tūbelę to valomojo kremo. Jau net nebeįsivaizduoju, kaip kažkuo kitu galėčiau praustis, superinis man jis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 06 19, 22:04)
Och verysad.gif Nesmagu, bet odos kaprizų reikia paisyti. O aš savo ruožtu ko gero jau rytoj pradėsiu antrą tūbelę to valomojo kremo. Jau net nebeįsivaizduoju, kaip kažkuo kitu galėčiau praustis, superinis man jis blush2.gif

aha tikrai seip labai geras, na bet ka darysi.. teks keist... keisiu i Madara biggrin.gif
Atsakyti