Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(srauni_upe @ 2008 06 09, 20:10)
norėjau paklausiti, pas ką jautri oda iš jūsų, kaip MADARA su ja reaguoja lyginat su kitais gamintojais? Noriu padovanor brolio brangiajai, ale brolis sako kad jos oda labai jautri. Tai galvoju pirma išsiklausinėsiu....

Mastau apie lūpų balzamą, lendvai drėkinantį losjoną kūnui arba žiedadulkių losjoną... ir gal muiliuką kokį. Nežinau...

Kažkada esu tepusi pabandyt losjoną, man tai švelnus pasirodė.  rolleyes.gif

Papildyta:
Ir šiaip, jei latviai gali tokią puikią kosmetiką gamint, kodėl lietuviai negali?  g.gif

mano oda nera jautri (gal veido tik truputi), tai nezinau kaip jautriai butu.. bet lupu balzamas (regenerating) ir lengvai drekinantis kuno kremukas tai man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 09, 19:21)
cia Madaros naujienos:

Jau kaip norėčiau kurio nors iš šių lūpų balzamų, reikės reikės lotuliukas.gif

O kremas su spalva, tai spėju bus tiesiog šviesesnio ar tamsesnio atspalvio nei ankstesnis g.gif Nors gal ir visai skiriasi jie...
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 06 09, 21:26)
Jau kaip norėčiau kurio nors iš šių lūpų balzamų, reikės reikės lotuliukas.gif

O kremas su spalva, tai spėju bus tiesiog šviesesnio ar tamsesnio atspalvio nei ankstesnis g.gif Nors gal ir visai skiriasi jie...

as tai galvoju kad atspalvis skiriasi, o ne sviesumas ar tamsumas g.gif nes sis naujas man atrodo toks geltonesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 09, 21:28)
as tai galvoju kad atspalvis skiriasi, o ne sviesumas ar tamsumas  g.gif  nes sis naujas man atrodo toks geltonesnis  g.gif

Tai jo, aš ir turėjau omeny atspalvį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 09, 20:21)
cia Madaros naujienos:
user posted image

noriu noriu. Kažin kokios kainos. ir įdomu ar yra sarmose. bigsmile.gif

aš dar visai norėčiau šį daikčiuką išbandyti:
tonoizuojantis skystas muilas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 09 birželio 2008 - 21:01
QUOTE(Palomina @ 2008 06 09, 21:06)
biggrin.gif  bent jau lupu balzamas tai tikrai nepakenks  biggrin.gif

ai jei nepatiks gales mamom draugem ar dar kam atiduot....

Palomina, o gal esi metini skysta muila kunui bamdzius? Žiūriu tu čia pas mus Madaros ekspertė - būtų galima specialų statusą duot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 06 09, 22:09)
ai jei nepatiks gales mamom draugem ar dar kam atiduot....

Palomina, o gal esi metini skysta muila kunui bamdzius? Žiūriu tu čia pas mus Madaros ekspertė - būtų galima specialų statusą duot smile.gif

nebandziau dar blush2.gif gal kai pabaigsiu dabar turima Logona Tropic duso zele, tada isbandysiu Madaros metine.. g.gif tiek visko norisi isbandyt is ivairiu firmu, tai nespeju lotuliukas.gif
metine zele bande Summer-In-Paris, jai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 09, 23:13)
nebandziau dar  blush2.gif  gal kai pabaigsiu dabar turima Logona Tropic duso zele, tada isbandysiu Madaros metine..  g.gif  tiek visko norisi isbandyt is ivairiu firmu, tai nespeju  lotuliukas.gif
metine zele bande Summer-In-Paris, jai patiko  smile.gif

man atrodo ir katutis ją turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 06 09, 21:50)
aš dar visai norėčiau šį daikčiuką išbandyti:
tonoizuojantis skystas muilas

Aš taip pat jį nusižiūrėjusi, bet neįsivaizduoju, kada jo eilė ateis doh.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2008 06 09, 22:09)
Palomina, o gal esi metini skysta muila kunui bamdzius?

Galiu papasakot apie šį muilą 4u.gif Jau beveik baiginėju buteliuką, tikrai ateity pirksiu dar (šiandien pabandyti norėjau kitokią, tai Logonos nusipirkau). Labai fainas, super gerai putoja, kvapas labai gaivus. Kuo toliau, tuo labiau patinka ir niekaip neatsibosta. Mėtų kvapas malonus, toks su kažkuo maišytas, na vasarai tai puikus variantas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 09, 21:13)
nebandziau dar  blush2.gif  gal kai pabaigsiu dabar turima Logona Tropic duso zele, tada isbandysiu Madaros metine..  g.gif  tiek visko norisi isbandyt is ivairiu firmu, tai nespeju  lotuliukas.gif
metine zele bande Summer-In-Paris, jai patiko  smile.gif

Nu aš kai užsuku į kosmetikos temą, tai poto reik tokius juodus ant akių šonų uždėt kaip arkliui, kad kai einu pro parduotuve, pvz stepono, kad neprisipirkčiau visko biggrin.gif

QUOTE(Summer-In-Paris)
Galiu papasakot apie šį muilą 4u.gif Jau beveik baiginėju buteliuką, tikrai ateity pirksiu dar (šiandien pabandyti norėjau kitokią, tai Logonos nusipirkau). Labai fainas, super gerai putoja, kvapas labai gaivus. Kuo toliau, tuo labiau patinka ir niekaip neatsibosta. Mėtų kvapas malonus, toks su kažkuo maišytas, na vasarai tai puikus variantas bigsmile.gif

Ačiū tau labai - įtariu didelį shopingą biggrin.gif
Atsakyti
buvau siandien Stepono 10 smile.gif tai tos naujoves sake turetu but poryt, o Sarmose po kokiu 2 savaiciu. pardaveja sake, kad ryt bus Rygoj ir atves mums sito gerio biggrin.gif

dar prigriebiau stangrinancio, anticeliulitinio kremo ir ziedadulkiu losijono kunui meginukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 06 10, 12:11)
dar prigriebiau stangrinancio, anticeliulitinio kremo ir ziedadulkiu losijono kunui meginukus ax.gif

Buvo anticeliulitinio kremo mėginukų? bigsmile.gif Netrukus važiuosiu į VCUP, gal ten bus „Bioboutique“ g.gif

Labai lauksiu atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti