Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

Kazkaip pastebejau kad nelabai didelis yra MADAROS kremu pasirinkimas, ar taip pasirode g.gif kas tiktu normaliai odai? noreciau isbandyti.. nupirkti meginuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2008 06 06, 09:30)
prie "Moters" buvo kremo mėginukas, pasitepiau veidą, bet neapsikenčiau kvapo, nusiprausiau, fui.. atgrąsė unsure.gif

normalus to kremo kvapas, man tai visai netgi patinka

QUOTE(agnuta @ 2008 06 06, 10:12)
o man kaip tik Madaros kremo kvapas is naturaliu tai galima sakyt skaniausiai kvepia ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(sweety123 @ 2008 06 06, 11:41)
Kazkaip pastebejau kad nelabai didelis yra MADAROS kremu pasirinkimas, ar taip pasirode g.gif kas tiktu normaliai odai? noreciau isbandyti.. nupirkti meginuka ax.gif

normaliai odai as tai sakyciau tiktu lengvai drekinantis kremas, arba kremas su spalva nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 05 29, 13:18)
O aš vakar nusipirkau Madaros lengvai drėkinantį kremą veidui bei prausimosi putas veidui. Putų dar nebandžiau, nes kaip tik baiginėju paskutinius lašus ankstesnio prausiklio, o va kremas man labai labai patiko  wub.gif  lengvai tepasi, bekvapis ir pojūtis po puikus.  4u.gif

o gal gali pasakyti to drekinancio kremo kaina tikslia:) nes as meginuka turiu, tai man jis visai patinka:)
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 06 06, 20:52)
o gal gali pasakyti to drekinancio kremo kaina tikslia:) nes as meginuka turiu, tai man jis visai patinka:)

www.jiko.lt yra visos Madaros kainos mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2008 06 06, 20:52)

84 lt/50 ml
Atsakyti
pirkau ir aš moterį, iš pradžių galvojau, kad tas mėginukas, tai mano ateityje norimas vazelinas. čiupau greitai žurnalą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 05 29, 13:18)
O aš vakar nusipirkau Madaros lengvai drėkinantį kremą veidui bei prausimosi putas veidui. Putų dar nebandžiau, nes kaip tik baiginėju paskutinius lašus ankstesnio prausiklio, o va kremas man labai labai patiko  wub.gif  lengvai tepasi, bekvapis ir pojūtis po puikus.  4u.gif

Sviripile, o tu lengvai drekinamojo kremo meginuka pirkai ar visa pakuote? ax.gif jei antras variantas, tai iki kada galioja? nes as ieskau to kremo su normaliu galiojimu (ne iki siu metu liepos men.), bet nerandu.

as irgi prigriebiau Madaros putas ir tonika (tik situacija ta pati, t.y. dar neisbandyta, nes baigineju Logonos biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 06 08, 11:30)
Sviripile, o tu lengvai drekinamojo kremo meginuka pirkai ar visa pakuote? ax.gif jei antras variantas, tai iki kada galioja? nes as ieskau to kremo su normaliu galiojimu (ne iki siu metu liepos men.), bet nerandu.

Kiek supratau, jie yra prisivežę daug prekių iki liepos galiojimo, taigi dabar nori viską išsiparduoti ir tada užsiveš vėl. Neapskaičiavo savo pajėgumų ir to, kad mažai kas žino šią kosmetiką ir nelabai kas ryžtasi pirkti, nes kaina nemaža. O dabar tiesiog nėra tikslo parduoti ilgai galiojančias prekes, kai senos dar laukia sandėliuose.
Atsakyti
cia Madaros naujienos:
user posted image
lupu blizgesiai

user posted image
kremas su spalva (cia naujas)

idomu jau yra LT? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 09 birželio 2008 - 18:23
QUOTE(Palomina @ 2008 06 09, 19:21)
cia Madaros naujienos:
lupu blizgesiai
kremas su spalva (cia naujas)
idomu jau yra LT?  g.gif

tik atvertus jiko.lt puslapi, ideta nuotrauka su sitom naujienom, bet prie paciu produktu nera. tai reiktu iki stepono g. nukeliauti ir pasiziureti. noreciau krema su spalva isbandyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 09 birželio 2008 - 18:38
QUOTE(agnuta @ 2008 06 09, 19:38)
tik atvertus jiko.lt puslapi, ideta nuotrauka su sitom naujienom, bet prie paciu produktu nera. tai reiktu iki stepono g. nukeliauti ir pasiziureti. noreciau krema su spalva isbandyt ax.gif

as irgi biggrin.gif ziuresiu, jei bus laiko, tai nuleksiu iki Stepono g. sia savaite.. man idomu palygint butu abu kremus su spalva, ankstesnis tai labai geras thumbup.gif
Atsakyti
norėjau paklausiti, pas ką jautri oda iš jūsų, kaip MADARA su ja reaguoja lyginat su kitais gamintojais? Noriu padovanor brolio brangiajai, ale brolis sako kad jos oda labai jautri. Tai galvoju pirma išsiklausinėsiu....

Mastau apie lūpų balzamą, lendvai drėkinantį losjoną kūnui arba žiedadulkių losjoną... ir gal muiliuką kokį. Nežinau...

Kažkada esu tepusi pabandyt losjoną, man tai švelnus pasirodė. rolleyes.gif

Papildyta:
Ir šiaip, jei latviai gali tokią puikią kosmetiką gamint, kodėl lietuviai negali? g.gif
Atsakyti