Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(agnuta @ 2008 05 29, 09:43)
koki muiliuka paemei? ax.gif

su kvieciais, sausesniai odai, bet po pirmo plovimo kazkaip tempe oda... verysad.gif
Atsakyti
Palominos užburta pasiėmiau mėtinį skystą muilą kūnui biggrin.gif

Palomina, kiek tau jo užtenka vienam kartui išsimaudyti? 4u.gif

aš mėtinį ėmiau, nes turėjo dar kitą, o tas kitas traukia, sausina odą, kad anticeliulitinės priemonės būtų odos geriau pasisavinamos g.gif

veido prausiklius turiu du labai skirtingus, tai su muiliukais kažkaip nesinori man rizikuoti. Visi muilai man labai sausina odą sad.gif
Atsakyti
O aš vakar nusipirkau Madaros lengvai drėkinantį kremą veidui bei prausimosi putas veidui. Putų dar nebandžiau, nes kaip tik baiginėju paskutinius lašus ankstesnio prausiklio, o va kremas man labai labai patiko wub.gif lengvai tepasi, bekvapis ir pojūtis po puikus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 05 29, 13:18)
O aš vakar nusipirkau Madaros lengvai drėkinantį kremą veidui bei prausimosi putas veidui. Putų dar nebandžiau, nes kaip tik baiginėju paskutinius lašus ankstesnio prausiklio, o va kremas man labai labai patiko  wub.gif  lengvai tepasi, bekvapis ir pojūtis po puikus.  4u.gif

na stai, labai labai lauksiu atsiliepimu apie putas! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitute737: 29 gegužės 2008 - 12:37
QUOTE(katutis @ 2008 05 29, 12:47)
Palominos užburta pasiėmiau mėtinį skystą muilą kūnui  biggrin.gif

Palomina, kiek tau jo užtenka vienam kartui išsimaudyti?  4u.gif

Aš ne Palomina 4u.gif Bet vienam kartui aš taip pažiūrėjau, kad sunaudoju kokius 4 mm, t.y. 5-6 ml. Paprastai mėginukuse ir būna 5 ml dušo želės, o 10 ml jau skirta dviem kartams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 29 gegužės 2008 - 16:23
thumbup.gif Na, tada ir aš panašiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 05 29, 12:47)
Palominos užburta pasiėmiau mėtinį skystą muilą kūnui  biggrin.gif

Palomina, kiek tau jo užtenka vienam kartui išsimaudyti?  4u.gif

aš mėtinį ėmiau, nes turėjo dar kitą, o tas kitas traukia, sausina odą, kad anticeliulitinės priemonės būtų odos geriau pasisavinamos  g.gif

veido prausiklius turiu du labai skirtingus, tai su muiliukais kažkaip nesinori man rizikuoti. Visi muilai man labai sausina odą sad.gif

as nesu bandzius to metinio muilo blush2.gif biggrin.gif cia Summer-In-Paris ji kazkada gyre rolleyes.gif
Atsakyti
siandien specialiai nusipirkA zurnala moteris, nes joje buvo Madara legvo drekinamojo kremo meginukas ax.gif
Atsakyti
dristu teigti, kad kvieciu muiliukas sausai odai netinka schmoll.gif (gal kuri noretu ismeginti?) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 05 29, 13:18)
O aš vakar nusipirkau Madaros lengvai drėkinantį kremą veidui bei prausimosi putas veidui. Putų dar nebandžiau, nes kaip tik baiginėju paskutinius lašus ankstesnio prausiklio, o va kremas man labai labai patiko  wub.gif  lengvai tepasi, bekvapis ir pojūtis po puikus.  4u.gif

gal jau isbandei putas? mirksiukas.gif kaip jos?
Atsakyti
prie "Moters" buvo kremo mėginukas, pasitepiau veidą, bet neapsikenčiau kvapo, nusiprausiau, fui.. atgrąsė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Leita @ 2008 06 06, 09:30)
prie "Moters" buvo kremo mėginukas, pasitepiau veidą, bet neapsikenčiau kvapo, nusiprausiau, fui.. atgrąsė unsure.gif

o man kaip tik Madaros kremo kvapas is naturaliu tai galima sakyt skaniausiai kvepia ax.gif
Atsakyti