Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(Palomina @ 2008 05 24, 13:18)
manes tai visai neerzina tas kvapas, nors buna, kad nuo kaikuriu kremu kvapu mane net supykint gali.. nuo naturaliu dar nebuvo tokiu atveju..

Man iš pradžių kai kurių priemonių kvapas kliuvo, ypač Hauschkos blush2.gif Bet po savaitės pradėjau nebejausti, o dabar net patinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 05 24, 14:27)
Man iš pradžių kai kurių priemonių kvapas kliuvo, ypač Hauschkos blush2.gif Bet po savaitės pradėjau nebejausti, o dabar net patinka bigsmile.gif

man Hauschkos aliejaus ir bronzanto kvapas (ju abieju labai panasus) nelabai is pradziu buvo biggrin.gif bet dabar pripratau..
Atsakyti
ar kas nors bandėte tą žėrintį kūno kremą? beje, kokio tūrio kūno kremai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 05 24, 16:35)
ar kas nors bandėte tą žėrintį kūno kremą? beje, kokio tūrio kūno kremai?  smile.gif

150 ml
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 05 24, 16:35)
ar kas nors bandėte tą žėrintį kūno kremą? beje, kokio tūrio kūno kremai?  smile.gif

Taip, labai fainas bigsmile.gif Tik reikia nepagailėti, nors jo vos kelių lašiukų užtenka (dėl paties drėkinimo), tuomet gausiau blizgučių bus mirksiukas.gif Nuostabiai žėri dirbtinėje šviesoje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 05 24, 17:56)

4u.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 05 24, 18:15)
Taip, labai fainas bigsmile.gif Tik reikia nepagailėti, nors jo vos kelių lašiukų užtenka (dėl paties drėkinimo), tuomet gausiau blizgučių bus mirksiukas.gif Nuostabiai žėri dirbtinėje šviesoje wub.gif

galvoju nusipirkti vasarai kojytėms. na, o tie blizgučiai natūraliai žėri? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 05 24, 17:25)
galvoju nusipirkti vasarai kojytėms. na, o tie blizgučiai natūraliai žėri?  rolleyes.gif

Mm, kaip čia interpretavus tą natūralumą blush2.gif Na, lyg ir natūraliai g.gif Man tai labai gražu, ir komplimentų iš draugių sulaukiau blush2.gif

Gali pabandymui nusipirkti mėginuką mirksiukas.gif 5 ml 3 Lt. Užteks porai kartų.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 05 24, 16:45)
Mm, kaip čia interpretavus tą natūralumą blush2.gif Na, lyg ir natūraliai g.gif Man tai labai gražu, ir komplimentų iš draugių sulaukiau blush2.gif

Gali pabandymui nusipirkti mėginuką mirksiukas.gif 5 ml 3 Lt. Užteks porai kartų.

Aha žėri taip gana subtiliai, tikrai su tais blizgučiais "nepersūdyta", gražiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Perskaiciau temele, bet neradau atsiliepimu apie sias putas:
user posted image
gal jau isbandet? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitute737: 28 gegužės 2008 - 10:13
QUOTE(bitute737 @ 2008 05 28, 11:13)
Perskaiciau temele, bet neradau atsiliepimu apie sias putas:
user posted image
gal jau isbandet? 4u.gif

jauciu nelabai kas isbande biggrin.gif as planavau planavau, bet visai ka kita dabar naudoju blush2.gif bet butinai isbandysiu ateity
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 05 28, 19:58)
jauciu nelabai kas isbande  biggrin.gif  as planavau planavau, bet visai ka kita dabar naudoju  blush2.gif  bet butinai isbandysiu ateity

aisku biggrin.gif buvau sian cup'e, apziurejau jas, bet paemiau visgi muiliuka, nes neblogu atsiliepimu paskaiciau. bigsmile.gif po muiliuko irgi galvoju meginsiu.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitute737: 28 gegužės 2008 - 19:16
QUOTE(bitute737 @ 2008 05 28, 20:16)
aisku biggrin.gif buvau sian cup'e, apziurejau jas, bet paemiau visgi muiliuka, nes neblogu atsiliepimu paskaiciau. bigsmile.gif po muiliuko irgi galvoju meginsiu.. 4u.gif

koki muiliuka paemei? ax.gif
Atsakyti