Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 05 18, 20:05)
Akropolio „Skonis ir kvapas. Aromatai“ vis dar prekiauja su 25 proc. nuolaidomis ax.gif Galvoju pagriebt drėkinantį losjoną kūnui ir losjoną su žėručio dulkėmis blush2.gif

jei gerai pamenu, tai ten ne visi produktai yra, ar as klystu?

Papildyta:
QUOTE(Kelsey @ 2008 05 18, 18:29)
uzmaciau kad open24.lt prekiauja madara ir visa kosmetika su nuolaidomis  bigsmile.gif nezinau, gal jau matet, bet pranesu del visa ko  ax.gif

bigsmile.gif neblogu nuolaidu yra ax.gif tik gaila, kad ne viskas yra is Madaros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 19 gegužės 2008 - 16:08
Bet kad OPEN24 Madaros galiojimas iki liepos pabaigos tik verysad.gif mačiau ten yra kažkas tipo pasiūlyk savo kainą, gal galima nemažai nusiderėti bigsmile.gif tuo labiau, kad galiojimas baigiasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 05 19, 17:31)
Bet kad OPEN24 Madaros galiojimas iki liepos pabaigos tik  verysad.gif mačiau ten yra kažkas tipo pasiūlyk savo kainą, gal galima nemažai nusiderėti  bigsmile.gif tuo labiau, kad galiojimas baigiasi  rolleyes.gif

na kuno prieziuros priemones tai gal ir pirkciau su nuolaida, realu isnaudoti iki liepos, bet veidui nebent tik koki tonika g.gif ir netaupiai naudociau biggrin.gif
as va savo veido kremo su spalva jauciu nelabai spesiu iki galo isnaudot doh.gif o pirkau tai balandzio pradzioj ir parduotuvej pamirsau paziuret iki kada galioja, o galioja jis man iki liepos doh.gif o naudojasi labai taupiai lotuliukas.gif
Atsakyti
norejau gi as paimt Madaros rinkinuka veido prieziuros priemoniu ir uz puse kainos krema su spalva. tai gerai, kad sugalvojau dar pasiklaust iki kada tos rinkinuko priemones galioja. matesi neispakavus to rinkinuko tik muilo galiojimo laikas, kuris yra tik iki sio men, tai panasu, kad ir kitos priemones panasaus galiojimo termino, o visi kremai su spalva tik iki liepos men. tikrai nespeciau sunaudot. tai taip ir likau nieko nepesus unsure.gif
Atsakyti
Taigi merginos susitarkit nusipirkit dviese ir pasidalinkit mirksiukas.gif .
Ir tada spėsit sunaudot iki liepos. Gi madara natūrali kosmetika, nėra ko norėt, kad galiotų tris metus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 05 19, 16:54)
jei gerai pamenu, tai ten ne visi produktai yra, ar as klystu?

Ne visi, bet pvz. kūnui kokį prausiklį ar drėkiklį manau galima rizikuot pasiimt, nors tik iki liepos galioja mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš vis dėlto užsisakiau iš open24 avietinį muilą ir žiedadulkių losjoną, ryt turėčiau gaut bigsmile.gif muilą manau laisvai per 2 mėnesius išnaudosiu, be to gal ilgiau pratemps nei iki liepos pabaigos, nebūtinai turi sugesti (tikiuosi) doh.gif šiaip manau labai gerai išbandyti kai tokia nuolaida, tik tikiuosi, kad atidarius nepaaiškės, kad JAU sugedę doh.gif
Atsakyti
Gal kas naudoja žiedadulkių losjoną? Įdomus man jo kvapas, negaliu pasakyti, kad skaniai kvepia, bet kad ir smirda negaliu sakyt, bet kažkodėl primena ligoninę lotuliukas.gif jei kas turi, gal pasakys, taip ir turi būt ar gal rimtai jau pagedęs? g.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 05 23, 18:29)
Gal kas naudoja žiedadulkių losjoną? Įdomus man jo kvapas, negaliu pasakyti, kad skaniai kvepia, bet kad ir smirda negaliu sakyt, bet kažkodėl primena ligoninę  lotuliukas.gif jei kas turi, gal pasakys, taip ir turi būt ar gal rimtai jau pagedęs?  g.gif  doh.gif  biggrin.gif

as lengvai drekinanti kuno losjona turiu, tai zinai, man irgi kvapas vaistus primena biggrin.gif bet nemanau, kad pasenes, mano galioja iki liepos, o pirkau pries menesi..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 05 23, 18:15)
as lengvai drekinanti kuno losjona turiu, tai zinai, man irgi kvapas vaistus primena  biggrin.gif bet nemanau, kad pasenes, mano galioja iki liepos, o pirkau pries menesi..

Ai tai tada viskas gerai, reiškia taip ir turi kvepėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 05 23, 18:29)
Gal kas naudoja žiedadulkių losjoną? Įdomus man jo kvapas, negaliu pasakyti, kad skaniai kvepia, bet kad ir smirda negaliu sakyt, bet kažkodėl primena ligoninę  lotuliukas.gif jei kas turi, gal pasakys, taip ir turi būt ar gal rimtai jau pagedęs?  g.gif  doh.gif  biggrin.gif

Jo kvapas tikrai labai sepcifinis doh.gif Bet nugaruoja nuo odos greitai.. neturėtų erzinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 05 24, 11:17)
Jo kvapas tikrai labai sepcifinis doh.gif Bet nugaruoja nuo odos greitai.. neturėtų erzinti mirksiukas.gif

manes tai visai neerzina tas kvapas, nors buna, kad nuo kaikuriu kremu kvapu mane net supykint gali.. nuo naturaliu dar nebuvo tokiu atveju..
Atsakyti