Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(doufyl @ 2008 05 16, 23:30)
nėra Madaros balzamo lūpoms išsukamo? man su pirštais tepliotis nelabai patinka. visgi rankos ne visada itin švarios..smile.gif

tikrai nera schmoll.gif as tai turiu maza sepeteli tai su juo tepliojuosi, kartais su pirstais..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 17 gegužės 2008 - 07:35
sian pirmakart isbandziau lengvai drekinanti pieneli veidui ax.gif kadangi buvau ispeta, kad jis riebokas, tai tepiau jo labai labai nedaug, tai gana skalsus toks butu. ir is tikruju jis nera toks lengvas, kaip galejau isivaizduot. skaniai kvepia wub.gif bet man patiko ax.gif tik reiktu paziuret, kaip butu ilgiau panaudojus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 05 17, 14:08)
sian pirmakart isbandziau lengvai drekinanti pieneli veidui ax.gif kadangi buvau ispeta, kad jis riebokas, tai tepiau jo labai labai nedaug, tai gana skalsus toks butu. ir is tikruju jis nera toks lengvas, kaip galejau isivaizduot. skaniai kvepia wub.gif bet man patiko ax.gif tik reiktu paziuret, kaip butu ilgiau panaudojus ax.gif

kada bandysi su spalva? ax.gif as tai visokius nauju pudru, kremu bandymus darausi savaitgaliais, kad nebutu staigmenu biggrin.gif
Atsakyti
Isbandziau Madara muiliuka veidui praust ax.gif jau pries kelias dienas,bet vis pamirsdavu parasyt blush2.gif tai va, prausimosi procesas labai vykes thumbup.gif tik nuo kazko oda truputi pasausejo.... tikiuos,ne nuo muiliuko doh.gif ziuresim,kas toliau bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 05 17, 14:41)
Isbandziau Madara muiliuka veidui praust  ax.gif  jau pries kelias dienas,bet vis pamirsdavu parasyt  blush2.gif  tai va, prausimosi procesas labai vykes  thumbup.gif  tik nuo kazko oda truputi pasausejo.... tikiuos,ne nuo muiliuko  doh.gif  ziuresim,kas toliau bus  biggrin.gif

Aš po Medimix irgi ruošiuos pirkti Madaros muiliuką veidui prausti, nes labai patiko su muiliuku prausti biggrin.gif o kurį tu naudoji, aviečių ar kviečių gemalų?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 05 17, 14:12)
kada bandysi su spalva?  ax.gif  as tai visokius nauju pudru, kremu bandymus darausi savaitgaliais, kad nebutu staigmenu  biggrin.gif

galvoju ryt ax.gif as kazkaip net nepagalvodavau, sikart taip netycia savaitgalis gavosi biggrin.gif bet gera mintis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 17 gegužės 2008 - 17:53
QUOTE(ašei @ 2008 05 17, 19:04)
Aš po Medimix irgi ruošiuos pirkti Madaros muiliuką veidui prausti, nes labai patiko su muiliuku prausti  biggrin.gif o kurį tu naudoji, aviečių ar kviečių gemalų?

avieciu biggrin.gif aciu Summer in Paris, ji man per isparduotuve perleido 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sultru beauty @ 2008 05 18, 14:23)
avieciu  biggrin.gif  aciu Summer in Paris, ji man per isparduotuve perleido  4u.gif

mirksiukas.gif tikiuosi gerai naudosis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 05 18, 14:40)
mirksiukas.gif tikiuosi gerai naudosis thumbup.gif

o tau jis nepatiko, kad perleidai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 05 18, 14:55)
o tau jis nepatiko, kad perleidai? ax.gif

Labai patiko, bet perėjau prie Dr. Hauschkos kosmetikos, veidui visą liniją naudoju blush2.gif Nes Madara man kliuvo, kaip neturinti pasiūlyti intensyvaus valymo ir gydymo priemonių, pvz. kaukių.. ax.gif
Atsakyti
uzmaciau kad open24.lt prekiauja madara ir visa kosmetika su nuolaidomis bigsmile.gif nezinau, gal jau matet, bet pranesu del visa ko ax.gif
Atsakyti
Akropolio „Skonis ir kvapas. Aromatai“ vis dar prekiauja su 25 proc. nuolaidomis ax.gif Galvoju pagriebt drėkinantį losjoną kūnui ir losjoną su žėručio dulkėmis blush2.gif
Atsakyti