Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(agnuta @ 2008 05 14, 19:30)
sitas, jei gerai pamenu, riebesniai odai ax.gif ir kaip supratau, atsiliepimai teigiami? ax.gif
as vis gundausi pabandyt 4u.gif

aha tinka riebesniai odai, pati meginuka isnaudojau, bet vasara manau siek tiek riebokas g.gif kremas su spalva man atrodo lengvesnis..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 05 14, 19:33)
aha tinka riebesniai odai, pati meginuka isnaudojau, bet vasara manau siek tiek riebokas  g.gif kremas su spalva man atrodo lengvesnis..

g.gif kazkaip kai parasyta lengvai drekinantis, tai isivaizdavau, kad toks lengvas turetu but ax.gif nu reik abieju meginukus nusipirkt ir isbandyt.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 05 14, 19:49)
g.gif kazkaip kai parasyta lengvai drekinantis, tai isivaizdavau, kad toks lengvas turetu but ax.gif nu reik abieju meginukus nusipirkt ir isbandyt.

as irgi maniau, kad bus labai lengvutis, bet vis tik nera.. mano odai tai jis tik ziema tiktu, vasara ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 05 14, 19:57)
as irgi maniau, kad bus labai lengvutis, bet vis tik nera.. mano odai tai jis tik ziema tiktu, vasara ne  schmoll.gif

tai man jauciu irgi taip pat bus g.gif bet gal vis tiek pabandysiu, kad isitikinciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 05 14, 20:03)
tai man jauciu irgi taip pat bus g.gif bet gal vis tiek pabandysiu, kad isitikinciau biggrin.gif

aha pabandyk pabandyk biggrin.gif ir krema su spalva butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 05 14, 19:57)
as irgi maniau, kad bus labai lengvutis, bet vis tik nera.. mano odai tai jis tik ziema tiktu, vasara ne  schmoll.gif

va va jis kaip lengvai drėkinantis pienelis man irgi pasirodė ne toks jau lengvutis kaip kad skamba. mano oda mišri g.gif kai pasakiau tai būtent šitą pasiūlė.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 05 14, 20:05)
aha pabandyk pabandyk  biggrin.gif  ir krema su spalva butinai  mirksiukas.gif

laukia bandymai artimiausiu metu ax.gif paemiau sian lengvai drekinancio ir su spalva kremuku meginelius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 16 gegužės 2008 - 14:08
QUOTE(agnuta @ 2008 05 16, 15:08)
laukia bandymai artimiausiu metu ax.gif  paemiau sian lengvai drekinancio ir su spalva kremuku meginelius ax.gif

uz meginukus reikejo moket? as tai taip ir nesupratau, viena kart mokejau, kita kart uz dyka dave biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 05 16, 20:51)
uz meginukus reikejo moket? as tai taip ir nesupratau, viena kart mokejau, kita kart uz dyka dave  biggrin.gif

reikejo. tu gal tada, kai uz dyka dave, kazka pirkai, o as tik tu meginuku uzsukau ax.gif arba jau nebe pirmakart pirkai, tai kaip nuolatinei klientei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 16 gegužės 2008 - 20:29
QUOTE(agnuta @ 2008 05 16, 21:28)
reikejo. tu gal tada, kai uz dyka dave, kazka pirkai, o as tik tu meginuku uzsukau ax.gif arba jau nebe pirmakart pirkai, tai kaip nuolatinei klientei biggrin.gif

tai kad abu kartus kai meginuku norejau, tai pirkau si bei ta.. kai teko moket uz meginuka, tai isleidau ir taip ten nemazai (~200 lt), o kai nereikejo moket tai tada krema su spalva pirkau.. ir pardavejos skirtingos buvo
Atsakyti
nėra Madaros balzamo lūpoms išsukamo? man su pirštais tepliotis nelabai patinka. visgi rankos ne visada itin švarios..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 05 16, 23:30)
nėra Madaros balzamo lūpoms išsukamo? man su pirštais tepliotis nelabai patinka. visgi rankos ne visada itin švarios..smile.gif

Nėra ax.gif
Atsakyti