Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(doufyl @ 2008 05 13, 19:23)
man weledos patiko - ilgai ant lūpų išlieka. o kurį tu turi madaros ir koks tūris?

pas mane Regenerating Lip Balm (10 ml), bet nepasakyciau, kad ant lupu ilgai islieka, as vis tepliojuosi ir tepliojuosi, bet jauciu ir is iprocio as taip biggrin.gif lengvas jis toks, tirpstantis kai susyla
Papildyta:
QUOTE(ašei @ 2008 05 13, 19:24)
Gal  g.gif o čia nuolaida tik internetinėje parduotuvėje perkant ar ir jų parduotuvėje Stepono gatvėj? bet šiaip kitur Madara pigiau lyg, pvz., Skonis ir kvapas tonikus parduodavo po 39 lt, o jie čia po 42 lt  unsure.gif įdomu kokios kainos kitur, gal palyginus nėra ta nuolaida didelė

nezinau kiek kur kainuoja blush2.gif visada eidavau pirkt i Steponi g.10
Atsakyti
Na ką, išbandžiau skystą mėtų muilą kūnui, tai visai patenkinta bigsmile.gif Su plastmasine skylėta (ar kaip ją pavadinti) kempine labai gerai putoja, nedaug reikia (nors jis gan skystas, tai reikia mokėt nepadauginti). Ir turputį kitoks nei dušo želė: kai prausiesi dušo žele, tai tos putos taip slysta nuo kūno, o šito muilo putos tokios standžios, na kaip kokių plaukų putos... kai patenka ant kūno, taip ir stovi, kol nenuprausi. Jei paaiškinamai papasakojau doh.gif blush2.gif

Kvapas ne visai mėtinis. Mėta su kažkuo maišyta, net nežinau g.gif

Ir dar šiandien ant Hauschkos aliejuko pasitepiau mėnulio atspalvio pienelio veidui, tai labai patiko thumbup.gif Išlygino odos spalvą, puikiai prisitaikė atspalvis. Oda gaivesnė atrodė visą dieną wub.gif Rytoj bandysiu Hauschkos kremą veidui su atspalviu palyginimui...
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 05 13, 19:30)
Na ką, išbandžiau skystą mėtų muilą kūnui, tai visai patenkinta bigsmile.gif Su plastmasine skylėta (ar kaip ją pavadinti) kempine labai gerai putoja, nedaug reikia (nors jis gan skystas, tai reikia mokėt nepadauginti). Ir turputį kitoks nei dušo želė: kai prausiesi dušo žele, tai tos putos taip slysta nuo kūno, o šito muilo putos tokios standžios, na kaip kokių plaukų putos... kai patenka ant kūno, taip ir stovi, kol nenuprausi. Jei paaiškinamai papasakojau doh.gif  blush2.gif

Kvapas ne visai mėtinis. Mėta su kažkuo maišyta, net nežinau g.gif

Ir dar šiandien ant Hauschkos aliejuko pasitepiau mėnulio atspalvio pienelio veidui, tai labai patiko thumbup.gif Išlygino odos spalvą, puikiai prisitaikė atspalvis. Oda gaivesnė atrodė visą dieną wub.gif Rytoj bandysiu Hauschkos kremą veidui su atspalviu palyginimui...

maniau, kad krempudros meginuka is Hauschkos pirkai g.gif ir vel eilini kart susipainiojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 05 13, 19:32)
maniau, kad krempudros meginuka is Hauschkos pirkai  g.gif  ir vel eilini kart susipainiojau  lotuliukas.gif

Ne ne, nesusipainiojai mirksiukas.gif Pirkau krempudros mėginuką, beet užsisakant iš ebay nemažą kiekį pardavėjas nuolat prideda visokių mėginukų, tai toninis kremas buvo vienas iš jų biggrin.gif Kai kitą kartą užsisakinėsiu, galvoju gal konkrečiai paprašyt, ką norėčiau išbandyti lotuliukas.gif Prie gero greit priprantama verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 14 gegužės 2008 - 06:57
QUOTE(ašei @ 2008 05 13, 19:24)
Gal  g.gif o čia nuolaida tik internetinėje parduotuvėje perkant ar ir jų parduotuvėje Stepono gatvėj? bet šiaip kitur Madara pigiau lyg, pvz., Skonis ir kvapas tonikus parduodavo po 39 lt, o jie čia po 42 lt  unsure.gif įdomu kokios kainos kitur, gal palyginus nėra ta nuolaida didelė

reiktu uzsukt i stepono 10 ir apsidairyt, pasiziuret, kaip ten su galiojimu ax.gif
o man idomu sarmoj kokios kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 05 14, 08:43)
reiktu uzsukt i stepono 10 ir apsidairyt, pasiziuret, kaip ten su galiojimu ax.gif
o man idomu sarmoj kokios kainos g.gif

buvau vakar stepono 10 tai ten prie kasos pridėta muikiukų tų su nuolaida. sakė nukainavę nes galiojimas greitai pasibaigs. kažkaip dėl kitų produktų neklausiau, visai ne tuo klausimu buvau nuėjus. bet pirkau kremuko veidui mėginėlį thumbup.gif turiu įtarimą kad pirksiu daugiau produktų pamėginti.
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2008 05 14, 09:56)
pirkau kremuko veidui mėginėlį  thumbup.gif  turiu įtarimą kad pirksiu daugiau produktų pamėginti.

Man taip pat patinka Madaros mėginukus pirkti hihihi.gif Jau porą esu sunaudojusi ir dar keli naudojami ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2008 05 14, 09:56)
bet pirkau kremuko veidui mėginėlį  thumbup.gif  turiu įtarimą kad pirksiu daugiau produktų pamėginti.

kokio kremuko megineli pirkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 05 14, 16:20)
kokio kremuko megineli pirkai? ax.gif

lengvai drėkinantį. siūlė dar pamėginti ir tą kur su spalvele, bet kažkaip susisarmatinau ir nepirkau doh.gif na bet dabar persiskaičiau katalogiukyje ką dar turi , internete peržvelgiau tai bent bus aišku ko paklausti. ir aišku ko dar norisi išbandyti. nes rimtai ėjau taip susikaupus kūdikėlinių drabužėlių žiūrėti tai kažkaip , kai taip netikėtai su kosmetika užpuolė tai nepersiorientavau greitai hihihi.gif
bet vistiek apžavėjo mane MADARA. Kol kas labiau su savo filosofija ir kilme. Nors beveik esu tikra kad ir pati produkcija pasibandžius nenuvils.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miig: 14 gegužės 2008 - 16:02
QUOTE(miig @ 2008 05 14, 17:01)
bet vistiek apžavėjo mane MADARA. Kol kas labiau su savo filosofija ir kilme. Nors beveik esu tikra kad ir pati produkcija pasibandžius nenuvils.

Man irgi labai patinka Madara, kiek ko bandžiau, absoliučiai viskas tiko ir patiko, taip nebūna doh.gif bigsmile.gif Tačiau veidui prie Hauschkos apsistojau, o kūnui gal reiks Madara išmėgint... nors iš pradžių reikia sulaukti stipendijos, o tai tie pirkimai per pirkimus doh.gif

P.S. Šiandien paskaičiavau, kad kai kuriuos dalykus labiau apsimoka mėginukuose pirkti ax.gif Tuose mėginukų indeliuose telpa ~7 ml (išmatavau blush2.gif), o kremo būna ~4-5 ml įpilta:

* 50 ml mėnulio gėlės atspalvio pienelio veidui kainuoja 90 Lt
* ~4-5 ml mėginukas - 3 Lt

3 x 11 bus 33 litai ax.gif Keista kažkaip man biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 14 gegužės 2008 - 16:37
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 05 14, 17:33)
Man irgi labai patinka Madara, kiek ko bandžiau, absoliučiai viskas tiko ir patiko, taip nebūna doh.gif  bigsmile.gif

man irgi tas pats, viskas tiko ir labai patiko, na aisku, kai kas labiau, kai kas gal maziau, bet kosmetika tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2008 05 14, 17:01)
lengvai drėkinantį. siūlė dar pamėginti ir tą kur su spalvele, bet kažkaip susisarmatinau ir nepirkau  doh.gif 

sitas, jei gerai pamenu, riebesniai odai ax.gif ir kaip supratau, atsiliepimai teigiami? ax.gif
as vis gundausi pabandyt 4u.gif
Atsakyti