Įkraunama...
Įkraunama...

MADARA

QUOTE(katutis @ 2008 04 24, 20:30)
Palomina, taip aistringai tu apie šitą kosmetiką rašai  4u.gif  Kokia pas juos dušo želių pasiūla?  ax.gif

lotuliukas.gif tai kad patinka man si kosmetika, kol kas galiu tik prie dideles kainos prikibti, o seip tai man super Madara
o duso zeles yra metine ir naujoji kazkokia.. bet nei vienos nesu bandzius... kainos tai siaubingos doh.gif metine ~30 lt, o ta naujoji ~40 lt doh.gif (200 ml)
Atsakyti
reiks kada prisiruošti apžiūrėti tas želes 4u.gif Mėtinės vasarai yra labai gerai, kai labai karšta smagiai taip atvėsina thumbup.gif
Atsakyti
labai aktyviai Madara ėmė reklamuotis biggrin.gif Rengia visokias akcijas-atrakcijas - į M-1 paskambinusi mergina jų rinkinį laimėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 05 12, 09:21)
labai aktyviai Madara ėmė reklamuotis biggrin.gif Rengia visokias akcijas-atrakcijas - į M-1 paskambinusi mergina jų rinkinį laimėjo  bigsmile.gif

pasiseke gi jai biggrin.gif
Atsakyti
cia raso, kad sia savaite yra nuolaidos kai kuriems produktams:

http://www.jiko.lt/i...o...&cat_id=213

Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 05 13, 18:22)
cia raso, kad sia savaite yra nuolaidos kai kuriems produktams:

http://www.jiko.lt/i...o...&cat_id=213

nematau, kur? tik prekės išvardintos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 05 13, 17:40)
nematau, kur? tik prekės išvardintos blush2.gif

prie kai kurių yra nubraukta senoji kaina ir parašyta nauja. Kaip norėčiau išbandyti žiedadulkių losjoną wub.gif ir maitinantį kremą... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 05 13, 19:07)
prie kai kurių yra nubraukta senoji kaina ir parašyta nauja. Kaip norėčiau išbandyti žiedadulkių losjoną  wub.gif ir maitinantį kremą...  rolleyes.gif

o idomu, gal galiojimas arteja i pabaiga, tai ir padare nuolaidu? g.gif
Atsakyti
Palomina, ar vis dar turi lūpų balzamą? mano weledos jau į pabaigą, galvoju madaros imti. kurį patartum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 05 13, 19:20)
Palomina, ar vis dar turi lūpų balzamą? mano weledos jau į pabaigą, galvoju madaros imti. kurį patartum biggrin.gif

aha dar vis naudoju biggrin.gif as Weledos nesu bandzius, tai negaliu palyginti blush2.gif kai pabaigsiu Madaros, tada is smalsumo bandysiu Weleda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 05 13, 20:22)
aha dar vis naudoju  biggrin.gif  as Weledos nesu bandzius, tai negaliu palyginti  blush2.gif  kai pabaigsiu Madaros, tada is smalsumo bandysiu Weleda  biggrin.gif

man weledos patiko - ilgai ant lūpų išlieka. o kurį tu turi madaros ir koks tūris?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 05 13, 18:17)
o idomu, gal galiojimas arteja i pabaiga, tai ir padare nuolaidu?  g.gif

Gal g.gif o čia nuolaida tik internetinėje parduotuvėje perkant ar ir jų parduotuvėje Stepono gatvėj? bet šiaip kitur Madara pigiau lyg, pvz., Skonis ir kvapas tonikus parduodavo po 39 lt, o jie čia po 42 lt unsure.gif įdomu kokios kainos kitur, gal palyginus nėra ta nuolaida didelė
Atsakyti