O man pradeda patikti naktinis Madaros kremas Oda tokia minkšta ryte ir tikrai skaistesnė, o gal tik aš noriu tuo tikėti Jau antra savaitė kaip naudoju mėginuką, tai liko gal dar pusė Reikės apsvarstyti buteliuko įsigijimą.
O šitas kremas tikrai tinka jaunai, visų tipų odai? Nes iki tol kažkaip buvau tikra, kad atstatomieji kremai skirti 30+ Na bent jau 25+ O man dar keli metukai iki to
O kaip jums su tuo kremu su spalva...ar jis tik priduoda odai sioki toki atspalvi, ar gali buti naudojamas kaip maskuotojas...nes as turiu nemazai randeliu likusiu nuo jaunatviniu spuogu, tai ar sis kremas man juos galetu paslepti....???
QUOTE(Moon_Light @ 2008 04 17, 00:03)
O kaip jums su tuo kremu su spalva...ar jis tik priduoda odai sioki toki atspalvi, ar gali buti naudojamas kaip maskuotojas...nes as turiu nemazai randeliu likusiu nuo jaunatviniu spuogu, tai ar sis kremas man juos galetu paslepti....???
del randeliu tai nezinau (pas mane ju nera) bet nemanau, kad uzmaskuotu.. kai man tai sis kremas net kazkokio atspalvio nesuteikia, nes jis uzsitepus, kaip mano veido spalva, tik seip suvienodina veido spalva.. na tiesa as jo ir ant kaklo tepu (plonai), kad nebutu didelio skirtumo tarp veido, nes pas mane seip kazkpdel kaklas visd sviesesnis buna nei veidas, be to skiriasi atspalviai - kaklas toks i gelsvuma, o veidas - i ruzavuma ot derinys
ziuriu as cia didziausia pirkeja sios kosmetikos
siandien nusipirkau lengvai drekinanti kremuka kunui...
QUOTE(Palomina @ 2008 04 21, 19:31)
ziuriu as cia didziausia pirkeja sios kosmetikos
O neteko bandyti maitinamojo kremo kūnui? Įdomu, ar nebūtų per riebus Lengvai drėkinantis tai man labai patiko, nors išbandžiau tik kartą, kiek užteko iš mėginuko Bet gi rūpi viską išbandyti...
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 04 21, 19:47)
O neteko bandyti maitinamojo kremo kūnui? Įdomu, ar nebūtų per riebus Lengvai drėkinantis tai man labai patiko, nors išbandžiau tik kartą, kiek užteko iš mėginuko Bet gi rūpi viską išbandyti...
dar neteko bandyti, bet aisku as juos visus su laiku isbandysiu dabar kai orai silteja, tai lengvesnius norisi naudoti..
mane ir sudominu si kosmetika tik pas mane oda sausa. tai galvojau ateisiu cia pasiskaityti bet ziuriu cia tik riebiaodes susirinkusios ir Palomina vos ne vienintele naudotoja
o gal esate kuri nors apziurejusios Madaros dovanu rinkinius? kazin, ten talpa toniko ir pienelio veidui tokia pati kaip ir perkant atskirai?
QUOTE(agnuta @ 2008 04 23, 15:37)
o gal esate kuri nors apziurejusios Madaros dovanu rinkinius? kazin, ten talpa toniko ir pienelio veidui tokia pati kaip ir perkant atskirai?
ta pati talpa man viena kart reikejo toniko, ir nebuvo atskirai, tai isarde viena rinkini, ir man ta tonika dave
Papildyta:
QUOTE(dydy88 @ 2008 04 23, 15:08)
mane ir sudominu si kosmetika tik pas mane oda sausa. tai galvojau ateisiu cia pasiskaityti bet ziuriu cia tik riebiaodes susirinkusios ir Palomina vos ne vienintele naudotoja
yra veido kremas ir sausai odai - giliai drekinantis veido kremas
QUOTE(Palomina @ 2008 04 23, 19:01)
ta pati talpa man viena kart reikejo toniko, ir nebuvo atskirai, tai isarde viena rinkini, ir man ta tonika dave
rezgu minti paimt ta rinkinuka ir uz puse kainos tuomet ta kremuka su spalva prigiebt
QUOTE(agnuta @ 2008 04 24, 11:19)
rezgu minti paimt ta rinkinuka ir uz puse kainos tuomet ta kremuka su spalva prigiebt
aha nebloga ideja as tai kovo menesio akcija naudojausi kai naktini krema pirkau..
Palomina, taip aistringai tu apie šitą kosmetiką rašai Kokia pas juos dušo želių pasiūla?