sveikutės gal galit paaiškint kaip išsaugoti photoshop padarytą nuotrauką spaudžiu save as,išsisaugo,bet kai noriu atversti foto atsiverčia su visa photoshop programa
sveikutės gal galit paaiškint kaip išsaugoti photoshop padarytą nuotrauką spaudžiu save as,išsisaugo,bet kai noriu atversti foto atsiverčia su visa photoshop programa
labas dienas... pirmiausia norejau padekoti uz tokius grozius bei noriu pasiteirauti, gal kuri turite paveiksliuku, kad butu ale fonas is "dysnei".... na kokios grazios pievos, pilys ir pan... .nes kolei kas vos kelis tokius tinkamus radau is anksto dekojame
Gal galit paaiškinti, kaip ten įeiti ir surasti. Prisiregistravau, bet vistiek nieko nerandu. O šiuos paveiksliukus išsaugoti išeina, tik mažučius . Gal jūs darot, kažkaip kitaip?
Gal galit paaiškinti, kaip ten įeiti ir surasti. Prisiregistravau, bet vistiek nieko nerandu.
O šiuos paveiksliukus išsaugoti išeina, tik mažučius . Gal jūs darot, kažkaip kitaip?
Registruotis nereikia. Atsidarius puslapiui yra tokia eilutė (kairėje apie vidurį ekrano - pas mane) "Пожалуйста, подождите 22.7 секунд" (raudonai užrašyta.). Ir tos sekundės mažėja. Kantriai palaukiame, kol pasieks nulį ir vietoj užrašo atsiranda nuoroda, kurią paspaudus galima parsisiųsti visus paveikslėlius.
Registruotis nereikia. Atsidarius puslapiui yra tokia eilutė (kairėje apie vidurį ekrano - pas mane) "Пожалуйста, подождите 22.7 секунд" (raudonai užrašyta.). Ir tos sekundės mažėja. Kantriai palaukiame, kol pasieks nulį ir vietoj užrašo atsiranda nuoroda, kurią paspaudus galima parsisiųsti visus paveikslėlius.