QUOTE(moony @ 2008 02 25, 22:13)
man irgi prireiktu tokiu dalykeliu ,bet nesuprantu kaip reikia cia juos persisiusti ,,,uzsiregistravau ,bet nei bum bum kaip ir is kurios vieto juos cia reiktu persisiusti ir kaip juos issisaugoti ,,,
gal kas galit patarti
QUOTE(moniuxx @ 2008 03 28, 20:57)
man irgi prireiktu tokiu dalykeliu ,bet nesuprantu kaip reikia cia juos persisiusti ,,,uzsiregistravau ,bet nei bum bum kaip ir is kurios vieto juos cia reiktu persisiusti ir kaip juos issisaugoti ,,,
gal kas galit patarti
gal kas galit patarti
labai paprasta: paspaudi ant patikusio brusho, atsidaro sekantis puslapiukas ir kairej pusej virsuj yra uzrasas download, ant jo paspaudi ir "užsiseivini"
Saunuole Airiduko mamyte, kiek visokiu grozybiu netingi gi ieskot
QUOTE(liamuna @ 2008 03 28, 22:54)
Saunuole Airiduko mamyte, kiek visokiu grozybiu netingi gi ieskot
aciu aciu stengiuosi
QUOTE(moniuxx @ 2008 03 28, 19:57)
gal kas galit patarti
gal kas galit patarti
iejus spaudi cia:
BRUCH'AI
CIA
CIA
CIA
CIA
Papildyta:
CIA
Papildyta:
CIA
QUOTE(kondračiukas @ 2008 03 28, 23:15)
labai paprasta: paspaudi ant patikusio brusho, atsidaro sekantis puslapiukas ir kairej pusej virsuj yra uzrasas download, ant jo paspaudi ir "užsiseivini"
na man vis dar kyla keblumu su tuo issaugojimu ,,,radau ta downloaud ,bet issisaugau ji tik ant desctopo ,o neturetu jis is kart persikelti i pacia photoshopo programa ? - kaip reiketu man juos i pacia programa persikelti -ar tai neimanoma?
QUOTE(moniuxx @ 2008 03 29, 18:45)
na man vis dar kyla keblumu su tuo issaugojimu ,,,radau ta downloaud ,bet issisaugau ji tik ant desctopo ,o neturetu jis is kart persikelti i pacia photoshopo programa ? - kaip reiketu man juos i pacia programa persikelti -ar tai neimanoma?
kai spaudi download ismeta lentele,spaudi save-my computer-c diskas- program files-adobe-adobe photoshope -presets-brushes ir ok.ir parsisius jis ten.O dabar jums tereik ji perkelt nuo desktopo i brushus pagal visa ta kelia.na bent jau pas mane taip
QUOTE(moniuxx @ 2008 03 29, 18:45)
Taigi gali pasirinkt kur nori, kad issisaugotu: