burbulas pabandysiu pasigirt, ką pagaminau pasiskaičius jūsų idėjų čia iš dviejų spalvų siūlų, bet nelabai matosi, o balioną tai ištraukiau sunkiai,labai prilipęs buvo
Man nerodo tavo darbelio...
bandau dar kartelį
vis tiek nerodo.....
man pačiai tai visur rodo, nu net nežinau kodėl čia taip. Vadinasi pasigirt neišėjo šitam skyrelyje
QUOTE(mamytukas04 @ 2006 03 15, 22:05)
man pačiai tai visur rodo, nu net nežinau kodėl čia taip. Vadinasi pasigirt neišėjo šitam skyrelyje
Išėjo pasigirt Man rodo kuo puikiausiai Labai gražu Beje, aš panašų pasidariau šviestuvą ir esu labai juo patenkinta... Originalu ir gražu
QUOTE(Arijietė @ 2006 03 16, 12:46)
Išėjo pasigirt Man rodo kuo puikiausiai Labai gražu Beje, aš panašų pasidariau šviestuvą ir esu labai juo patenkinta... Originalu ir gražu
Ir man nerodo..... Gal kas nors galetumet tiesiai ikelt i puslapiuka?? As kazkada mokykloj dariau, tai kai susprogdinau baliona, viskas subliusko.... Bandysiu dabar. Gal kas iseis.
QUOTE(Arijietė @ 2006 03 16, 10:46)
Prašom pasirodyti savo "liustrą" Ar jis su paprasta lempute ? Gaisro pavogus negresia ?
QUOTE(mamytukas04 @ 2006 03 17, 15:03)
Prašom pasirodyti savo "liustrą" Ar jis su paprasta lempute ? Gaisro pavogus negresia ?
Deja, parodyt neturiu galimybės... Lemputė paprasta, bet balionas didelis, tai gaisro nebijom
Nu priplokit, bet neiseina man pasidaryt to siulu burbulo... Siulai taip prilipo prie baliono, kad nu..... Nu kodel jum gaunasi, o man ne?????? Gal as ka ne taip darau? Gal mano siulai per ploni (nors maciau kazkuri rase, kad burbla burbula dare is spulyciu)? Nu kodel negaliu baliono istraukt? Kaip jus tai darot? Pamokykit mane, PRASAU!!!!
QUOTE(Ugniux @ 2006 03 19, 00:08)
Siulai taip prilipo prie baliono, kad nu..... Nu kodel jum gaunasi, o man ne?????? Gal as ka ne taip darau?
Siūlo plonumas, manau, čia niekuo dėtas. Klijų perdaug, greičiausiai. Pabandyk siūlą perverti per klijų buteliuką. Taip vyniojant nepadauginsi klijų. Būtinai reikia palauti kol gerai išdžius klijai ir tik tada balioną pradurti.
Jeigu kurioj vietoj siūlai vis dėl to priliptų smarkiau, galima prieš praduriant balioną, su neaštriu daiktu (tinka nėrimo vąšelis) atsargiai paspaudinėti jį, kad atliptų.
Kalėdinių papuošimų temoj apstu patarimų kaip pagaminti tuos siūlų burbulus.