aš ir turiu iš siulu, tik ne šviestuva, bet kompozicija, mergaitė mokykloj darė
QUOTE(irmulia @ 2007 05 01, 23:16)
Kažką panašaus esu pasidariusi reiks nufotografuoti ir įdėti
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 05 02, 14:37)
Kažką panašaus esu pasidariusi reiks nufotografuoti ir įdėti
kur nuotraukytės? laukiam
QUOTE(irmulia @ 2007 05 01, 23:16)
o as tai tokius kaledinius zaisliukus eglutei puosti darau, na zinoma ne tokio dydzio
Aišku, puikiai gavosi purškei su auksiniais dažais? O gal galima foto, kai įjungta sutemus
QUOTE(irmulia @ 2007 05 19, 10:54)
Aišku, puikiai gavosi purškei su auksiniais dažais? O gal galima foto, kai įjungta sutemus
Dekui Gavosi sunkokai - per du kartus dariau, nes pritrukai kliju, kai norejau išimti - subliuško - tada vel kišau balioną ir pučiau ora, tepiau klijus jau su teptuku ant viršaus. kai norejau išimt - reikejo labai atsargiai po truputi išleidinet orą. nu tokio kokio norejau ligumo nesigavo - vistiek šiek tiek banguotas gavosi vietomis.. o čia nepurkštas - tik lininiai siulai - natur produkt Ir dar tik šiaip pakabintas, be lemputes - reikia kad vyras ją ten įmontuotu, tai kai turesiu jau su lempute, nufotkinsiu ir įmesiu nuotraukytes
Štai ką radau
Pasirodo štai kur šuo pakastas...(čia dėl lemputės įdėjimo )
Citata"After attempts at knitting fiberglass as a means of creating structure, Pot turned to coiling epoxy-dipped fiberglass around a large balloon in varying patterns. Once the balloon was popped, the dramatic globe shape remained, becoming a buoyant pendant lamp for an entryway, dining room or lounge area. The light bulb is visible at the center of the globe, and when lit, creates an allover glow with minimal glare."
Šaltinis
Pasirodo štai kur šuo pakastas...(čia dėl lemputės įdėjimo )
Citata"After attempts at knitting fiberglass as a means of creating structure, Pot turned to coiling epoxy-dipped fiberglass around a large balloon in varying patterns. Once the balloon was popped, the dramatic globe shape remained, becoming a buoyant pendant lamp for an entryway, dining room or lounge area. The light bulb is visible at the center of the globe, and when lit, creates an allover glow with minimal glare."
Šaltinis
[quote=irmulia,2007 05 28, 18:15]
Štai ką radau
aciu uz tokias idejas.po remonto reiks man tokiu sviestuvu
Štai ką radau
aciu uz tokias idejas.po remonto reiks man tokiu sviestuvu
cia tokia kompozicija dariau gal ir ne sviestuvai cia bet gal;ima pritaikyti...ten dar vilnos kamuoliukai
Gera idėja su vilnos burbuliukais