Įkraunama...
Įkraunama...

Skauda galvos oda

QUOTE(kristukass @ 2009 11 23, 00:28)
As ir turiu sia problemele. Skauda juos vartant, kai sukuoju tai atrodo is vis net zaizdeliu yra. Na bet nera ju ten. Ir priekyje pamaciau paraudimu kelis. Pleiskenu neturiu, bet plaukai mano labai sunkus ir stori. Ir slenka dabar labai kuokstais tiesiog. Manau kad tai gali ir buti ta slinkimo priezastis- galvos odos skausmas. Skausmas nera pastovus bet tai sustipreja, tai pamazeja. Reiktu pasikonsultuot su plauku gyd. kokia gera. Bet kur rast tokia? g.gif

Maniškiai taip pat labai labai slenka, nrs atrodo dar visai neseniai buvo lb. stori, tiesiog kupeta doh.gif Aš taip pat manau, kad slinkimo problema yra tame galvos odos skausme. Na, bet kas tai galėtų būti. Mano dermatologė sako, kad galvos odos uždegimas, bet kuo gydyti tai nesiūlo. Ir iš viso man atrodo, kad ji nieko nesupranta, nes sako gal žarnynas kaltas, pagerkite Lepicol doh.gif doh.gif doh.gif Jei kas nors jums paaiškės, būtinai parašykit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuxe: 23 lapkričio 2009 - 15:50
QUOTE(jul-ija @ 2008 11 08, 23:53)
man buvo panasus skausmas, bet as cia pati sau taip prisidariau doh.gif  kai ploviau galva baigesi karstas vanduo, tai teko su nelabai siltu plauti, vat nuo to ir skaudejo doh.gif  gydytoja paaiskino, kad cia kazkoki nerva persaldziau verysad.gif  gerai tik kad per kokias tris dienas viskas susitvarke thumbup.gif
tai gal tu su nevisai isdziuvusiais plaukais iseni i gatve ir persadai galvos oda?
pamegink stebeti save, t.y. kokios temperaturos vandeniu plauni galva ir ar gerai issdiziovini plaukus virsugalvyje. Sekmes 4u.gif

va va ir man man buvo, kad isskalavau plaukus saltu vandeniu, tai ne tik oda, bet galva pradejo skaudet ir dabar tik isdziovinus plaukus jei iseinu i lauka ir prasideda skausmai doh.gif sugebu problemu prisidaryt
Atsakyti
QUOTE(<MILANA> @ 2009 07 27, 13:31)
Labai geri patarimai  thumbup.gif
Man ir si bedele buvo, gal pries kokia metelius ,tai taip nemalonu ir skaudejo ,perstejo pakausis  doh.gif as nustojau plausti su sampunu Lorialio ir pakeiciau i kita ,man viksas susitavrke ,nebeskaudejo .Nezinau ar cia maszai padejo ,nes masazavau ,ar kad nebenaudojau ta sampuna  g.gif likau nesupratus ,bet viskas praejo .Ir daugaiu nebenaudoju sios firmos sampunu ,nes jie labai turi daug chemijos ir lAURYL SULFATU  unsure.gif

kai pradejau naudoti loreali man pradejo skaudeti virsugalvio oda ir ziauriai slinkti plaukai!! kai pasakei tada tik susimasciau nuo ko tas skausmas
Atsakyti
Man taip pat periodiskai ima skaudeti galvos oda , tarytum plauku saknys skaudetu verysad.gif Ypac skauda pavertus plaukus i priesinga puse ... ( plauku nerisu ,visada palaidais) O po sito skausmo suintensyveja slinkimas ... Atrodo ,kad tas skausmas ir plauku slinkimas butu labai susiije g.gif
Atsakyti
Taip ir neradau atsakymo. Man irgi tokie pat pojuciai ir taip pat naudojau Loreal sampuna
Atsakyti
speju kad daznai toje vietoje kur skauda segate segtukus arba risate gumite..? ar taip? dar gali buti kas yra ne patogi pagalve
Papildyta:
ir dar toks klausimas ar jus dazote plaukus???
Atsakyti
plaukai mano trumpi, nesioju palaidus visa laika, dazau tik su naturalia chna, ir plaunu i savaite tris kartus su aubrey organix sampunais bei balzamais. aliejiniu kaukiu nedarau nes man jos itin apsunkina plauka ir galvos oda pradeda niezteti. esu pakankamai riebiu plauku savininke. geriu vitaminus specialiai subalansuotus plaukams , nagams ir odai. viena ko galbut negaliu pridejus prie sirdies rankos sakyti tai- gal ne itin priziuriu mityba, bet ir negaliu sakyti kad maitinuosi nesveikai. g.gif
Papildyta:
va del pagalves cia jau idomiau g.gif o siaip pati skausmingiausia vieta yra virsugalvis unsure.gif
Atsakyti
seip man labai keista kad zmones tik rasenejo...rasenejo.. bet ne eina pas gyditoja! reiske ne ant tiek stipriai skauda... nono.gif
Papildyta:
prezaistis gali buti visai ne ten, buna pvz uzspaudzia spranda ir kraujas blogai cirkulioja, i smegenes ne patenka tiek kiek reike, cia daznai buna nuo druskos arba prie ostahandruoze.. geriausi pabandikite kad kas nors pamasazotu jums spranda ir atkreipkite demesi ar skausmas dingsta jei taip tada butinai eikite pas gydytoja, cia tikrai gali buti labai rimtai
Atsakyti
na tas skausmas istiesu nera kazkoks labai labai nepakeliamas , labaisuiai pajauciu kai perkeliu plauku sruoga i kita puse nuo naturalaus kritimo. na ir man bent jau neslenka kaip kitoms merginoms, o kitos kurios cia rase sake kad lankesi pas gydytoja bet tik suzinojo kad odos uzdegimas o gydymo budo ir nepasake....

aciu jums uz pagalba, as istiesu turejau itarima kad sprando raumenu sastingis ir uzdegimas gali tureti itakos, jus mano itarimus patvirtinot kogero teks kreiptis i fizioterapiautus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 15 spalio 2013 - 01:00
Man irgi labai skauda pakausio oda, ypac lieciant plauku saknis, masazuojant..
Atsakyti