Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Bilekas dar Vilniuje yra.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 11, 11:22)
bet kur Gedimino prospekte. aš dirbu prie Lukiškių a., galėtumėm Lukiškių aikštėj susitikti, o tada kitos tegul sako, kur joms patogu  4u.gif

NEPAMIRŠKIT ŠTATYVŲ biggrin.gif

davai susitinkam Katedros aikštėj prie to paminklo Gediminui g.gif
Papildyta:
ot velnias, aš ką tik darbo laiką pažiūrėjau. nuo spalio iki balandžio mėnesio dirba iki 17 val. blink.gif doh.gif
http://www.vilnius-t...x.php/lt/34389/
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 10, 22:11)
westa, durims trūksta akcento.. nežinau, ar vertingas patarimas, bet gal pabandyk seriją su durimis kolekcionuoti naudodama kokį nors akcentą, kad ir visur vienodą.. net nežinau, kas tai galėtų būti.. arba kitu kampu fotkinti. nes kokybė ok, bet akys kažko dar ten ieško..

crossink biggrin.gif

QUOTE(westa @ 2008 02 10, 22:13)
dabar pagalvojau gal per daug aplinkos toms durims  g.gif .. gal tiesiog vien jas fotografuot .. g.gif

man visai patiko, kad matosi laipteliai, siek tiek pacio namo, na duru aplinka...manau, kad tai duoda siek tiek daugiau informacijos nei vien durys mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 11, 10:18)
aš galiu dar Opą informuoti, gal susiveiks auklę ir prisijungs. peppi rodos sakė, kad trečiadieniais negali.

ot abydniakas doh.gif
negaliu...
bet ir siaip sita savaite isdurnejusi tai as gal pabusiu ramiai smile.gif
Sayonara, reiktu kuria diena susimatyti tik isvykstamajam ir ilgesniam mytinimuisi niekaip neturiu laiko, reiktu apsikeisti reikaliukais biggrin.gif penktadieni anksti ryte isvykstu jau mirksiukas.gif rytoj vaziuoju i Ryga...

Beje, vilnieciai, dalyvausiu Kaziuke blush2.gif kai zinosiu tiksliai kurioje vietoje - apsiskelbsiu, gal eidami pro sali pyksteletumet darbinej aplinkoj, tureciau prisiminimasi... ax.gif
Atsakyti
Vieno vyruko nuotaikos blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nutilot unsure.gif . Nejau taip beviltiškai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 11, 11:18)
man darbas baigiasi 17 valandą, galiu anksčiau šiek tiek, jei būtų poreikis..smile.gif spėsim dar ne visišką naktį pafotkint..smile.gif
aš galiu dar Opą informuoti, gal susiveiks auklę ir prisijungs. peppi rodos sakė, kad trečiadieniais negali.
Sansara? Valanda? vvvvv? Degutė? Pupeliukas? kas čia dar vilniečiai?

na va... tik nepadalyvauk ir jau pamirsta doh.gif as irgi noreciau prisijungti prie jusu treciadieni smile.gif tik man toks laikas kiek per anksti, nes vyras darba baigia tik 17h, tai kol grys namo, ir kol as vel iki centro nusigausiu tai uzims laiko... tuo labiau tokiu metu kaip tik kamsciai...
na bet jei ka as veliau prisijungciau

skaitau viska kaparaset, betzinokit su jumis nespeju, o tik tam kad parasyti komentariuka apie notrauka tai nosies nekisu.... Cia ir be manes yra kas prikomentuoja smile.gif Seku visas naujienas, ir matau visad foto. Labai matosi pazanga 4u.gif o pati nelabai turiu ka parodyti, fotografuoju tik savo vaika... Na nebent arcgyve reikes pasiknaisioti, ir ka ikelti, kad visai manes nepamirstumet doh.gif

QUOTE(peppi @ 2008 02 11, 13:08)

Beje, vilnieciai, dalyvausiu Kaziuke blush2.gif kai zinosiu tiksliai kurioje vietoje - apsiskelbsiu, gal eidami pro sali pyksteletumet darbinej aplinkoj, tureciau prisiminimasi... ax.gif

o kada kaziukas???? smile.gif oi tai kad jau pleskinciau tave mirksiukas.gif
Papildyta:
Elina, man labiausiai trecia patinka. Joje matosi kad yra apsvietimas. Idomiau ziurisi. O kitose man nelabai ryvo apranga, balta maikute... Vat trecioj ji man nekliuva.. o kitose kliuva.
Bet siaip visos 3 yra neblogos. As kazkokia visai nekristiska paskutiniu metu. Jus cia visi istisai kabinejates prie nuotrauku, o as atrodo matau jose tik kas geriausia... smile.gif

Elina, tu malacius 4u.gif padarei didele pazanga, ziurint nuo pat pradziu..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2008 02 11, 13:14)
na va... tik nepadalyvauk ir jau pamirsta  doh.gif  as irgi noreciau prisijungti prie jusu treciadieni smile.gif tik man toks laikas kiek per anksti, nes vyras darba baigia tik 17h, tai kol grys namo, ir kol as vel iki centro nusigausiu tai uzims laiko... tuo labiau tokiu metu kaip tik kamsciai...

o Tu su vyru sutark, kad Tu su vaiku į centrą atvarai, jis vaiką perima ir sutaupot laiko..smile.gif 4u.gif

p.s. pamiršau Tave.. žinai, kodėl? nes sąrašą skaičiau ir galvojau, kurios čia vilnietės. ir va praslydo..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2008 02 11, 13:14)
o kada kaziukas????  smile.gif oi tai kad jau pleskinciau tave  mirksiukas.gif

vasario 29 mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki !!!

Turiu didelį prašymą

Gal kas galit atsiųsti į e-mailą (olgierd.zdanis@wp.pl) pluginą, kur spalvotas fotkes paversti j/b. Su lightoom-u foto gaunasi kažkokios pilkos o ne j/b. Bandysiu žaisti su PS.

Labai ačiū !!
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2008 02 11, 13:25)
Sveiki !!!

Turiu didelį prašymą

Gal kas galit atsiųsti  į e-mailą (olgierd.zdanis@wp.pl)  pluginą, kur spalvotas fotkes paversti  j/b. Su lightoom-u foto gaunasi kažkokios pilkos o ne j/b. Bandysiu žaisti su PS.
Labai ačiū !!

tuoj išsiųsiu
Atsakyti
viena vaiduoklisko Vilniaus nuotrauka...

user posted image
Atsakyti
oho koks didelis menulis blink.gif
tik biskeli svyra kairen mirksiukas.gif
Atsakyti