Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 10, 22:42)
nusiramink, eilinis nude, nieko gero, tik blogai.

eilinis smile.gif ?

ačiū Žveri .. man tos durys pačios iš saves gražios.. norisi jas analizuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 10, 23:42)
nusiramink, eilinis nude, nieko gero, tik blogai.

Čia žodis "blogai", naudojamas kaip "blogai" ar kaip "blog'ai" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 10, 21:54)

Šita gražiausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 10, 22:44)
eilinis smile.gif ?

keletas žmogeliukų yra, kurie man bet kada gali padėti įgyvendinti kažkokią idėją, sumanymą. Nuogi ar apsirengę, jiems nesvarbu
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 10, 21:37)

Man šita patiko. Labai gražios spalvos smile.gif Horizontas gal kiek pasvires g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 10, 23:51)
keletas žmogeliukų yra, kurie man bet kada gali padėti įgyvendinti kažkokią idėją, sumanymą. Nuogi ar apsirengę, jiems nesvarbu

Aš ir nesenai iš pirtelės grįžau.. tiek nuogų kūnų. Šiandien dauguma vyrų, bet būna ir moterų, nors jos visada kaitinas atskirai be mūsų..beje niekad nepagalvojau, kad galim pirty pafotkint, būt įdomių kadrų, tik jauč nesiduotų šita kompanija..
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 10, 22:51)

tai išnaudok šią galimybę ir parodyk mums gražų nude smile.gif
Atsakyti
sveiki, trumpam įlendu.
Perskaičiau ką prirašėt per savaitgalį. Pakomentuoti visų darbų nepajėgsiu. Paminėsiu tik Bitės seriją, labai įstrigo. Kūdroje parašiau komentarą tai nebesikartosiu. Šioje temoje Sayonaros anytos foto, taip pat patiko. Gal dėl to, kad fokusas būtent toks, koks man patinka.
Dar pastebėjau Avytess gerą nuorodą įkėlė, tikiuosi pasižvalgėt ir jūs, nes perliukų tikrai daug, yra iš ko pasimokyti, ką pamatyti...
Ir aš įdėsiu vieną. Taip pat nemažai gėrio akims.

http://www.fotomida.cz

Kurį laiką nebūsiu. Imu priverstines atostogas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 10 vasario 2008 - 23:00
Nžn , ar čia gerai ar ne, tik va tiek save pateisinu kad senai fotkinta , dar iki SM blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Mano šiandieninis repertuaras:

manipuliacija:

user posted image

Foto iš rumšiškių, kadras darytas pro namelio langą, bandant pagauti kas yra viduj, nes tie namukai dar kol kas užrakinti....

user posted image

Atsakyti
Simulcika, abu efektingi.
Atsakyti
Sveiki,

QUOTE(bite maja @ 2008 02 10, 16:43)
vis ieškau  mastau.gif sakykit viską drąsiai kas ir kaip...
fotografuota su plačiakampiu... šiandien galutinai įsitikinau, kad esu juo labai patenkinta.
user posted image

bitut,wow,kelis kart sugryzau pasiziuret to yspudzio,kuri padare si foto.Uzsivirusinau..Noriu placiakampio... hihihi.gif

QUOTE(valanda @ 2008 02 10, 18:08)

man sioji kokia superine!!Labai pastabi asmenybe esi 4u.gif Su pirmaja dar bandau susidraugaut.Labiau patinka,nei nepatinka,bet kolkas bandau suprast,kodel manes taip nekabina,kaip visu g.gif

QUOTE(toro @ 2008 02 10, 18:58)

grazus sluoksniai 4u.gif Kazkodel irgi primine silwio foto ax.gif

dar uzmaciau sayonaros anytos foto,man irgi siektiek gaila tu bruozu,kurie isblanksta kaireje puseje.

westa svaigstu as del duru ir langu,taciau kolekcionuot vien tik "nutrauktas"duris manau paprasta,vat pabandyk surast akcenta,kuris kurtu istorija leisdamas atrasti duris.Is tikruju tai neklausyk ce manes,bet man lygiai taip pat kilo mintis kolekcionuot langus.Kolkas stengiuos tai daryt,tik ne taip daznai,kaip noreciau..tiesa ta fona aplink duris isryskinciau,gal pakontrastinciau,kad butu siektiek sharmo smile.gif

user posted image user posted image

dar vis ziuriu desirees [ir avytees nuorodas..nerealios.issisaugojau,nes vis svaigdama noriu ten sugryzt ..tik desirees nuorodoje fotografiju kazkodel neleidzia isdidinti...

simulcikos darbai sie nelabai kabino..Pirmasis atgraso savo dirbtinumu,antrasis tiesiog zibintas,apie kuri nieko nezinociau,jeigu nebutum papasakojus,tiesa mintis ir buvo ji pacentruot?nes mano akims tai mazinciau tamsios desines iki kvadrato,o ir apacia kazkaip nei siaip nei taip nukirsta.

Mindoozai,as cia jau po 00.00 vaikai miega,ale nude nematau blink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 11 vasario 2008 - 02:58