Sveiki,
QUOTE(bite maja @ 2008 02 10, 16:43)
vis ieškau
sakykit viską drąsiai kas ir kaip...
fotografuota su plačiakampiu... šiandien galutinai įsitikinau, kad esu juo labai patenkinta.
bitut,wow,kelis kart sugryzau pasiziuret to yspudzio,kuri padare si foto.Uzsivirusinau..Noriu placiakampio...
QUOTE(valanda @ 2008 02 10, 18:08)
man sioji kokia superine!!Labai pastabi asmenybe esi
Su pirmaja dar bandau susidraugaut.Labiau patinka,nei nepatinka,bet kolkas bandau suprast,kodel manes taip nekabina,kaip visu
QUOTE(toro @ 2008 02 10, 18:58)
grazus sluoksniai
Kazkodel irgi primine silwio foto
dar uzmaciau
sayonaros anytos foto,man irgi siektiek gaila tu bruozu,kurie isblanksta kaireje puseje.
westa svaigstu as del duru ir langu,taciau kolekcionuot vien tik "nutrauktas"duris manau paprasta,vat pabandyk surast akcenta,kuris kurtu istorija leisdamas atrasti duris.Is tikruju tai neklausyk ce manes,bet man lygiai taip pat kilo mintis kolekcionuot langus.Kolkas stengiuos tai daryt,tik ne taip daznai,kaip noreciau..tiesa ta fona aplink duris isryskinciau,gal pakontrastinciau,kad butu siektiek sharmo
dar vis ziuriu
desirees [ir
avytees nuorodas..nerealios.issisaugojau,nes vis svaigdama noriu ten sugryzt ..tik desirees nuorodoje fotografiju kazkodel neleidzia isdidinti...
simulcikos darbai sie nelabai kabino..Pirmasis atgraso savo dirbtinumu,antrasis tiesiog zibintas,apie kuri nieko nezinociau,jeigu nebutum papasakojus,tiesa mintis ir buvo ji pacentruot?nes mano akims tai mazinciau tamsios desines iki kvadrato,o ir apacia kazkaip nei siaip nei taip nukirsta.
Mindoozai,as cia jau po 00.00 vaikai miega,ale nude nematau