Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 10, 22:07)
Durys labai liuks, bet negaliu pasakyt, kad akių neatitraukiu. O kodėl? g.gif Nžn. Gal kitą kampą turi paėmus? Nes dabar tiesiog gražios durys nufotkintos tiesiai iš priekio.  Nebent kaibus serija, tada viskas ir išryškės, o dėl techninio atlikimo viskas labai liuks -balions tau- 4u.gif

iš tiesų teisus gi esi smile.gif .. bet manau ,kad visas duris fotografuosiu tokiu rakursu.. tiesiog noriu matyt jas taip, kad visos matytųsi blush2.gif blush2.gif .. žodžiu tokis užmanymas.. nebekankinsiu jūsų savo durimis.. nebent rasiu nu toookias , kurios ir tokiu kampu bus nu toookios smile.gif

dabar pagalvojau gal per daug aplinkos toms durims g.gif .. gal tiesiog vien jas fotografuot .. g.gif
sayonara, turi magnetuką su klaipėda? biggrin.gif

kažko vis pirštai pinas, turbūt ištino g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 10 vasario 2008 - 22:15
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 10, 22:07)
Tai juk pradėjau jau komentuot .. blush2.gif

a, ok, tada nesikabinėju 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 10, 22:10)
o tik trečiadienį tu gali mokytis?
ko konkrečiai nežinai apie naktį?

trečiadienį, nes šią savaitę esu laisva (sūnus pas senelius vieši), po darbo susitarėm su mergičkom lipti ant kalno ir spoksoti į Vilnių pro objktyvą.. biggrin.gif
teoriškai man viskas kaip ir aišku, o va praktiškai neinasi..biggrin.gif
a, vo, vis tik klausimą turiu, gal jis pasirodys kvailas, bet paklausiu: kaip su WB naktį?
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 02 10, 22:13)
sayonara, turi magnetuką su klaipėda?  biggrin.gif

neturiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 10, 22:11)
Aš manau, kad būtų daug geriau, jei ryškumo zona būt apėmus ir antrą veido dalį, kažkaip "pavogei" nuo mūsų dalį grožio.

Tu teisus, bet man taip dar neišeina..sad.gif rodos, ir diafragmą priveriu, ir šviesą bandau derinti, bet va dalyje (didelėje) mano portretų perkala ir viskas.. doh.gif na, bet kadangi tai anyta, pakartosiu bet kada viešėdama..
Papildyta:
visas, einu gult. ta Klaipėda iščiulpė jėgas.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 10, 23:13)
iš tiesų teisus gi esi  smile.gif .. bet manau ,kad visas duris fotografuosiu tokiu rakursu.. tiesiog noriu matyt jas taip, kad visos matytųsi  blush2.gif  blush2.gif .. žodžiu tokis užmanymas.. nebekankinsiu jūsų savo durimis.. nebent rasiu nu toookias , kurios ir tokiu kampu bus nu toookios  smile.gif

dabar pagalvojau gal per daug aplinkos toms durims  g.gif .. gal tiesiog vien jas fotografuot .. g.gif
sayonara, turi magnetuką su klaipėda?  biggrin.gif

kažko vis pirštai pinas, turbūt ištino  g.gif

Tiksliai, va apkirpk jas, sumažink erdvę aplink ir duok tuoj pat mums pažiūrėt. A gera?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 10, 22:19)
gal jis pasirodys kvailas, bet paklausiu: kaip su WB naktį?

auto ir PS WB balance
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 10, 22:20)
Tiksliai, va apkirpk jas, sumažink erdvę aplink ir duok tuoj pat mums pažiūrėt. A gera?

bandysiu kirpt, tik jau nebedėsiu smile.gif .. kitą kartą sekančias duris.. gal net tos ambasados biggrin.gif .. jei neuždarys.. unsure.gif smile.gif

neiškenčiau.. pažiūrėjau, kad turiu ir tokį variantą..taip kažkaip labiau pačiai patinka g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 10 vasario 2008 - 22:36
QUOTE(westa @ 2008 02 10, 21:51)
Vilkyškių bažnyčios durys.. Datuojamos 1771m.  smile.gif

kažko trūksta. cinkelio kokio tais. sunku tokius dalykus fotografuot.

QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 10, 22:04)
šiandien apturėjau mini nude foto sesiją, bet jaučiu, kad rezultatai bus kraupūs, jei kažkas bus vertas dėmesio, subtiliai pateiksiu smile.gif

suintrigavai bigsmile.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 10, 22:05)
aš tai laukiu trečiadienio, kai manes kas nors/kai kas galės instruktuoti apie naktinį fotografavimą.. jėėė.. ax.gif

oi, aš irgi laukiu. nebuvau ant kalno vakare... ai, esu buvus, bet ten nesiskaito.
paprastai WB naktį būna auto pas mane.... a ko tau dar mokytis. taigi ta per langą kuo puikiausia mirksiukas.gif
norėčiau, kad ir vvvvv prisijungtų prie mūsų. gaila, kad ji dingus kažkur pastaruoju metu.
Atsakyti
Na, Mindozai, čia su savo nude erzini visus....ypač vyrus..(bet dabar galvoju, jei kartais modelis buvo vyras????) tada erzini moteris..biggrin.gif
Atsakyti
kokius unsharpen mask nustatymus dazniausiai naudojat? suprantu, kad priklauso nuo to, kada ir kas fotografuota, domina portretai - noriu tiesiog siek tiek paryskinti
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 10, 22:25)
suintrigavai  bigsmile.gif

juk aš nemoku fotografuoti, atsiintriguok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 10, 23:24)
bandysiu kirpt, tik jau nebedėsiu  smile.gif .. kitą kartą sekančias duris.. gal net tos ambasados  biggrin.gif .. jei neuždarys.. unsure.gif  smile.gif

neiškenčiau.. pažiūrėjau, kad turiu ir tokį variantą..taip kažkaip labiau pačiai patinka  g.gif
user posted image

Na va, visai kitas reikalas:ir detalės išryškėja ir amžių jų gali pamatyt. Man patinka. Beje centras čia man tinka, gerai sulaužyta taisyklė.. 4u.gif Tik tokia negera nuojauta - restauruotos nesenai... Jei nieks nebūt nagų kišęs, va tai tada ...... ko gero jau nepamatytumėm grožio..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 10 vasario 2008 - 22:45
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 10, 22:34)
Na, Mindozai, čia su savo nude erzini visus....ypač vyrus..(bet dabar galvoju, jei kartais modelis buvo vyras????)  tada erzini moteris..biggrin.gif

nusiramink, eilinis nude, nieko gero, tik blogai.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 10, 23:42)
nusiramink, eilinis nude, nieko gero, tik blogai.

Kiek galima laukti g.gif
Atsakyti