Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ajas @ 2008 02 15, 21:28)
Ir mano futbolistas  smile.gif
ISO 400, išlaikymas 1/1000 s.

Geras kadras, super pagautas thumbup.gif

QUOTE(AVEDA @ 2008 02 15, 21:36)

vakarykscia foto: kas buna kada mama prie SM uzsisedi  lotuliukas.gif . Pagaliau susitvarkiau su WB ir pirma nuotrauka sitam geltonam kambary normaliai isejo mano manymu  ax.gif

thumbup.gif man lb grazu , ir spalvos... akytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 15, 20:48)
Nius Liova žėk kaip tau?

user posted image
Mano akimis šiek tiek šviesesnė geriau žiūrisi, bet galiu ir klysti  mirksiukas.gif

Nius gal gal... Buvau ir as sviesiau padarius, bet galvojau kad dangus po medziu gali isdeges atrodyt rolleyes.gif
AVEDA, super mazulio israiska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2008 02 15, 21:28)
Ir mano futbolistas  smile.gif
ISO 400, išlaikymas 1/1000 s.

super! sužavėtas!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Nauja tema baigiam šitą !!

Agniuke, man ryškumo trūksta tavo foto.. kitą kartą pridaryk diafragmą ir visgi štatyvo reikėtų , kad rankos nedrebėtų smile.gif .. beje man dar kiek per mėlynos nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 15, 21:45)
Pirmieji mano bandymai, laukiu komentaru, dekui  4u.gif

mėlynos spalvos labai per daug.
Atsakyti
Aveda, spalvos tikrai super 4u.gif Ryškumas tai kaip mano nuotraukose ax.gif ta prasme galėtų būti geresnis, be nuotrauka miela 4u.gif

Bite tongue.gif cool.gif gal kokiam kitam savaitgaliui? 4u.gif reik susiplanuot man laiką, kad bent porą valandų turėčiau paklaidžiojimo po Vilnių, ir beje jis nekropintos matricos? tiks gal man ir ant juostinuko? Šiaip galėtumėm ir kartu kur paslampinėt 4u.gif

Labanakt visiem ir gražios rytojaus šventės lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 15, 22:06)
Nauja tema baigiam šitą !!

Agniuke, man ryškumo trūksta tavo foto.. kitą kartą pridaryk diafragmą ir visgi štatyvo reikėtų , kad rankos nedrebėtų  smile.gif .. beje man dar kiek per mėlynos nuotraukos

ryskumo truksta, bet pas mane beveik visos foto tokios iseina doh.gif nesuprantu kodel... bandysiu...
del melynumo net nepastebejau unsure.gif
antkapis tai ... photoshopas auto pazymejau ir taip padare,man patiko smile.gif
gal melynumas del to,kad fotoparate rodykle link melynumo patraukiau, nes kambari geltona buvo smile.gif nors nzn, man naturaliai kitos foto atrodo,nes tokia spalva ir buvo prie juros blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 15, 22:36)
--dar norejau paklaust, arteja gimtadienis man nusimato 70-200 arba 70-300 objektyvas (koki rinktis) ir kiek itakos tas (L) turi?, o $$$ skirtumas labai kandziojasi.

Geriausia aišku pačiai išbandyti abu smile.gif
Aš bandžiau Canon EF 70-200mm f/4.0 L IS USM - fokusuoja greitai ir labai tiksliai, vaizdas sharp netgi esant mažai diafragmai (didelei skylei lotuliukas.gif ), tikrai geras. Plius f4 išlaiko per visą ilgį.
Superinis objektyvas portretams ir kraštovaizdžiui.

O va 70-300 pačiai bandyti neteko, bet girdėjau gandų, kad nelabai jis vykęs blush2.gif
O ir greitis jo mažesnis - F4 bus tik iki 143mm (toliau F5.6). Ir aštrumo kiek girdėjau jam trūksta. Ir autofokusas lėtokas. Šį verta imti nebent labai reikia didesnio tele.

Asmeniškai rinkčiausi 70-200, jeigu kalbam apie tą kur bandžiau. O jeigu kalbi apie 2.8F tai jis is vis super, tik brangokas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laputaitė: 15 vasario 2008 - 22:17
QUOTE(Anasko @ 2008 02 15, 12:59)
As irgi kol kas neturiu jokiu minciu blush2.gif

Oi sui tais sumanymais... Na, bet dvi savaitės, labai tikiuosi ką nors sugalvoti, o kaip pavyks įgyvendinti dar nežinau ax.gif Su gatve nieko gero nepavyko verysad.gif

Kalbant apie idėjas, šiandien viena kilo apie pasaką, siaučiant sniegui. Skubiai apsirengiau, susirinkau amuniciją (šunis ir fotoaparatą), bet kol nuėjau iki vietos sniegas liovėsi doh.gif Taigi, pasilakstėm, aš fotografavau viską kas juda ir nejuda (na gi bandau, mokinuosi). Keli kadrai man labai mieli. Ale, parodžiau vyrui, o tas kitam forume vieną įkėlė, su eiliniais savo "bajeriais". Tiesą sakant jaučiuosi nemaloniai verysad.gif

Taigi, pora man labai mielų nuotraukų. Rodyti truputį nejauku, bet aš stengiuosi, nors man ir nepavyksta blush2.gif

Dviese
user posted image

Džiūvėsis
user posted image

Atsakyti
Elina, man patiko futbolisto serija ypac paskutine, tik kaip rase fokusas pabego 4u.gif bet isivaizduoju kaip sunku ji buvo pagauti kai vaikas juda 4u.gif ir dar man tamsokos nuotraukos 4u.gif

Liova pirmas ezeras labai grazus 4u.gif net nezinau kas cia ne taip, paciai butu idomu suzinuoti jei yra aisku tu negerumu ax.gif
O antrame man trukdo zole pirmame plane, be jos itariu butu geriau smile.gif
O siaip tikrai man labai patiko. Labai pasiilgau tokiu vasarisku vaizdu, ir vasaros.
J/b man labiau juodai pilka 4u.gif ir tamsi. Nelabai ax.gif O spalvuota grazesne bent jau spalvos tikrai, o siuzetas schmoll.gif

Bites Majos patiko pirma nuotrauka, tik siek tiek i kaire linksta atrodo g.gif
O antra nelabai blush2.gif 4u.gif
ot doh.gif jau ir pati pastebejai, bet ne trinsiu ax.gif

Ajas man patiko tavo futbolistas, dinamiskai gavosi, megstu tokius kadrus ax.gif

Aveda bigsmile.gif pas mane tokie pat vaizdai kai as sm sedziu doh.gif bet.... man truksta ryskumo ax.gif nors gali buti del mazinimo

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti