Zveri, dabar tik pamačiau kažkokį .. peržiūrėjau originalus.. tik ant šitos kažkokis š.. užlipęs.. turiu ir švarią ..
Elina smagi serija, tik kokybės trūksta.. paskutinės man iš per arti fotografuotos.. lyg veiduką iškreipt norėtų.. ypač paskutinėj
Dabar pagalvojau:jus kritikuot bandau (na kolkas giriu tiktai ) nors pati nei rodausi, nei ką, tik skaitau, žiūrinėju Jūsų grožius, tai labai nebarkit.
Pati laukiu savojo Canon Powershot A650 IS. Tada pradėsiu reikštis
[quote=toro,2008 02 10, 19:58]
Dedu vieną . Bukit geri/geros pakomentuokit. Man pačiam tai labai patink, bet įdomi ir jūsų nuomonė.
[/quote]
smagus oras fotografavimui buvo. tik man viską gadina kairėj pusėj esantis kalnas (?).
[/quote]
o man naktinė patiko. labai kokybiška. tokios naktinės ir turi būt. tik su kompozicija gal ne kas. žuvėdros nelabai užkabino, bet patiko paskutinė. kažkaip gražiai nueina viskas į tolį.
[quote=westa,2008 02 10, 20:54]
pirmoji..naktinė
Druskininkų soboras..
[/quote]
šita man labiausiai patinka. tokia ryški, kokybiška, tvarkinga
[quote=ZverisKLP,2008 02 10, 21:06]
Na Bitele, man gražu nors tu ką. Kur tu randaitokį paslaptingą grožį? Ir galiu pasakyt, net nesinori ieškot kažkokio trūkumo, kai nuotrauka užburia tokia paslaptim.. Kaip sako lietuviai :MALADEC
[/quote]
Šv. Pranciškaus ir Bernardino bažnyčioj (taip atrodo vadinas )
[quote=Elina,2008 02 10, 21:11]
O čia mes. "Dūkom dūkom prisidūkom
[/quote]
man patinka pirma.
Papildyta:
ech, tu... tiek jausmo sudėjau, o tu ... nekabina
Dedu vieną . Bukit geri/geros pakomentuokit. Man pačiam tai labai patink, bet įdomi ir jūsų nuomonė.
[/quote]
smagus oras fotografavimui buvo. tik man viską gadina kairėj pusėj esantis kalnas (?).
[/quote]
o man naktinė patiko. labai kokybiška. tokios naktinės ir turi būt. tik su kompozicija gal ne kas. žuvėdros nelabai užkabino, bet patiko paskutinė. kažkaip gražiai nueina viskas į tolį.
[quote=westa,2008 02 10, 20:54]
pirmoji..naktinė
Druskininkų soboras..
[/quote]
šita man labiausiai patinka. tokia ryški, kokybiška, tvarkinga
[quote=ZverisKLP,2008 02 10, 21:06]
Na Bitele, man gražu nors tu ką. Kur tu randaitokį paslaptingą grožį? Ir galiu pasakyt, net nesinori ieškot kažkokio trūkumo, kai nuotrauka užburia tokia paslaptim.. Kaip sako lietuviai :MALADEC
[/quote]
Šv. Pranciškaus ir Bernardino bažnyčioj (taip atrodo vadinas )
[quote=Elina,2008 02 10, 21:11]
O čia mes. "Dūkom dūkom prisidūkom
[/quote]
man patinka pirma.
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2008 02 10, 21:24)
man patiko tavo architekturines labai
megstu ryskia perspektyva
tik va drauges portretas...jautesi nuotaika bet kazkaip neuzkabino manes...na bet akivaizdu, kad visus kitus kabino tai jau kaip ir nebesvarbu
megstu ryskia perspektyva
tik va drauges portretas...jautesi nuotaika bet kazkaip neuzkabino manes...na bet akivaizdu, kad visus kitus kabino tai jau kaip ir nebesvarbu
ech, tu... tiek jausmo sudėjau, o tu ... nekabina
įdedu foto, kuri šiandien pagimdė naują mano hobi . .visada labai mėgdavau visokias gražias... duris.. tiesiog traukdavo mane.. šiandien irgi nepravažiavau pro šalį.. ir nusprendžiau jas... kolekcionuot . tai va pirmasis mano kolekcijos eksponatas
Vilkyškių bažnyčios durys.. Datuojamos 1771m.
dabar iš visų savo kelionių bandysiu parsivešt.. duris
esu nusižiūrėjus vienso ambasados duris, bet bijau ten fotografuot .. uždarys dar
Vilkyškių bažnyčios durys.. Datuojamos 1771m.
dabar iš visų savo kelionių bandysiu parsivešt.. duris
esu nusižiūrėjus vienso ambasados duris, bet bijau ten fotografuot .. uždarys dar
QUOTE(Gegytė @ 2008 02 10, 22:33)
Dabar pagalvojau:jus kritikuot bandau (na kolkas giriu tiktai ) nors pati nei rodausi, nei ką, tik skaitau, žiūrinėju Jūsų grožius, tai labai nebarkit.
Na laukiam laukiam vaizdelių
šiandien apturėjau mini nude foto sesiją, bet jaučiu, kad rezultatai bus kraupūs, jei kažkas bus vertas dėmesio, subtiliai pateiksiu
QUOTE(westa @ 2008 02 10, 22:51)
Durys labai liuks, bet negaliu pasakyt, kad akių neatitraukiu. O kodėl? Nžn. Gal kitą kampą turi paėmus? Nes dabar tiesiog gražios durys nufotkintos tiesiai iš priekio. Nebent kaibus serija, tada viskas ir išryškės, o dėl techninio atlikimo viskas labai liuks -balions tau-
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 02 10, 23:03)
zhveris, Tu tik neliūdėk, gi kitą savaitgalį desantas į Klaipėdą pribus turėsit vieni kitus fotografuoti ir mums parodyti..
beje, nu prašau visų skyrelio moterų vardu (drąsiai aš čia) - ko men tuok mūsų nuotraukas.
beje, nu prašau visų skyrelio moterų vardu (drąsiai aš čia) - ko men tuok mūsų nuotraukas.
Tai juk pradėjau jau komentuot ..
QUOTE(sayonara @ 2008 02 10, 22:05)
Mindoozas, nugi lauksim
aš tai laukiu trečiadienio, kai manes kas nors/kai kas galės instruktuoti apie naktinį fotografavimą.. jėėė..
aš tai laukiu trečiadienio, kai manes kas nors/kai kas galės instruktuoti apie naktinį fotografavimą.. jėėė..
o tik trečiadienį tu gali mokytis?
ko konkrečiai nežinai apie naktį?
westa, durims trūksta akcento.. nežinau, ar vertingas patarimas, bet gal pabandyk seriją su durimis kolekcionuoti naudodama kokį nors akcentą, kad ir visur vienodą.. net nežinau, kas tai galėtų būti.. arba kitu kampu fotkinti. nes kokybė ok, bet akys kažko dar ten ieško..
p.s. aš kažkada galvojau apie spynų, rankenų, šaligatvio plytelių, žibintų nuotraukų kolekcionavimą.. bet kažkaip ir pasibaigė galvojimais.. kolekcionuosiu magnetukus ant šaldytuvo toliau
p.s. aš kažkada galvojau apie spynų, rankenų, šaligatvio plytelių, žibintų nuotraukų kolekcionavimą.. bet kažkaip ir pasibaigė galvojimais.. kolekcionuosiu magnetukus ant šaldytuvo toliau
QUOTE(sayonara @ 2008 02 10, 22:27)
o čia dar mano anyta.. dėl kokybės atsiprašau, bet labai miela man ji ir nuotaika miela..
Aš manau, kad būtų daug geriau, jei ryškumo zona būt apėmus ir antrą veido dalį, kažkaip "pavogei" nuo mūsų dalį grožio.