Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(gus @ 2008 02 15, 19:24)
Zuvialia,jei rimtai planuoji link mus,mes juk savaitgali susitinkam,ar tu dirbi savaitgaliais? g.gif nuo Airijos tai lektuvas nespes pakilt,kaip leisiesi pas mus biggrin.gif  as tau dar galesi pamojuot hihihi.gif  assa.gif butu lb smagu susitikt mirksiukas.gif

Žuvialiok, jei dar tu atvažiuotum, būtų daugiau nei nerealu thumbup.gif

QUOTE(gus @ 2008 02 15, 19:24)
Bitele,tu vel ka pridirbai su nuotraukom biggrin.gif koki ten efekta uzdejai,nes man geltonai rodo smile.gif ar cia taip turi but?nepasitikiu savo kompu unsure.gif

QUOTE(Getter @ 2008 02 15, 19:43)
Bitute man antroji žalia žalia  unsure.gif  net SB kviečiausi, niu ir jam žalia  g.gif 
O pirmoji visai nieko  blush2.gif

jūs apsispręskit, ar jums žalia ar geltona tongue.gif dėjau cross'ą. tik jei jums kliūna, tai gal jis čia nelabai tinka g.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 15, 20:19)
Bite, tavo Vilnius liux kaip visad smile.gif 4u.gif

Turėsiu tau nedidelį prašymėli blush2.gif gal bus galima kokiai porai dienų tavo plačiakampį pasiskolint išbandyt?

todėl ir sakai liux, nes plačiakampio nori? lotuliukas.gif tongue.gif kada tu jį norėtum pasibandyt? šį savaitgalį pati noriu nueit iki vienos vietos, jei nebus taip šalta, kaip šiandien doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 15, 20:27)
Čia tokia pažintinė blush2.gif . Mano sūnaitis
Labai dėkui, Mindoozai

sūnui pavalyčiau veidą su photoshopu, po to blicą teisingai pastatyčiau, jei ne su built-in fotografavai.
labai prašom, juk čia mokomės fotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 02 15, 20:14)
Bitele, man pirmoj kažkaip kadravimo šiek tiek norisi  unsure.gif , tas bokštas gaunasi kaip ir pagrindinis akcentas ir pačiam centre  g.gif Bet šiaip tavo Vilniaus foto mano akiai labai, labai  wub.gif Beje labai pasiilgau tavo katinų, tikrai seniai čia berodei  unsure.gif

dėkui 4u.gif
specialiai taip dariau ax.gif kol kas man taip patinka.... tik dabar žiūriu, kad gal bokštas griūva šiek tiek g.gif
katinus greit parodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 15, 22:06)
labvakarėli..

po susitikimo su Peppi jau.. atvyko saugiai, laimingai  smile.gif .. tai kada ryt , klaipėda, susimatom? tinka 18 ??? ar staliuką užsisakinėjam?ar ekspromtu bandysim ?

Manau ekspromtu, tikrai pakaks vietos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 15 vasario 2008 - 21:19
QUOTE(Getter @ 2008 02 15, 19:06)
Nepilka, bent jau man, bet gal vos vos per tamsi  g.gif  įkelk spalvotą parodyk  mirksiukas.gif

Va mirksiukas.gif
user posted image

QUOTE(Elina @ 2008 02 15, 19:27)
Liova, man patinka, kad supranti savo klaideles 4u.gif . Viskas bus ok smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 15, 15:42)
Tiesa, apie tą Neregėta Lietuva, tai aš irgi būsiu labai nepopuliari, kaip ir de NAda parašysiu, kad Bitės ar Sillwio nuotraukos ne ką nusileidžia. Man to albumo nuotraukos, tai na tiesiog klasikinės nuotraukos iš paukščio skrydžio, gražu, kokybiška, bet pinigų tikrai už tokį albumą nemokėčiau unsure.gif Vat Aleksandravičiaus "Shining" artimiausiu metu žadu įsigyti ax.gif

kaip malonu. ačiū 4u.gif blush2.gif
varčiau ir aš tą albumą. kai kurios nuotraukos man kompoziciškai nesižiūri. Vilnius iš viršaus nelabai patiko ax.gif bet tos, kur mačiau dramos teatre iškabintos yra (tokio įspūdingo dydžio), tai žinokit nerealios thumbup.gif mano galva, atrinktos pačios geriausios iš to albumo.
Atsakyti
Ir mano futbolistas smile.gif
ISO 400, išlaikymas 1/1000 s.

user posted image
Atsakyti
user posted image
vakarykscia foto: kas buna kada mama prie SM uzsisedi lotuliukas.gif . Pagaliau susitvarkiau su WB ir pirma nuotrauka sitam geltonam kambary normaliai isejo mano manymu ax.gif

--dar norejau paklaust, arteja gimtadienis man nusimato 70-200 arba 70-300 objektyvas (koki rinktis) ir kiek itakos tas (L) turi?, o $$$ skirtumas labai kandziojasi.
Atsakyti
Bitute man abi kaip visuomet.. antroj arba dangaus labiau noriu arba visai jo nenoriu.. gaila, kad tie nauji rajonai matosi smile.gif .. o pirmoj man visai tinka tas bokštas centre.. o ta migla wub.gif .. ir krosas man čia žiūrisi.. 4u.gif

tai ryt 18 val prie senosios prieplaukos susimatom 4u.gif 4u.gif .. kad pažint vienas kitą, tai susitinkam prie pastato, ten lyg laiptukai keli yra 4u.gif

Elina parašė jau tau apie foto.. nebesikartosiu

Aveda spalvos geros.. gal šiek tiek ryškumo trūksta..

ajas superinis momentas pagautas futbolisto
Atsakyti
Pirmieji mano bandymai, laukiu komentaru, dekui 4u.gif

"Juros antkapis"

user posted image

"Bangos luzis"

user posted image

"Ar bus siandien puga???"

user posted image

Snigo...

user posted image
Atsakyti
Nius Liova žėk kaip tau?

user posted image
Mano akimis šiek tiek šviesesnė geriau žiūrisi, bet galiu ir klysti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 15, 21:36)
--dar norejau paklaust, arteja gimtadienis man nusimato 70-200 arba 70-300 objektyvas (koki rinktis) ir kiek itakos tas (L) turi?, o $$$ skirtumas labai kandziojasi.

L-kes yra profeseonalios klases objektyvai. Su jais darytu nuotrauku kokybe geresne.
Atsakyti