Grazu Bite maja, antroji kaip atvirutine apie Vilniu
Papildyta:
Siu dienu nuotraukele, ejom pasivaiksciot po parka... Toks jausmas kad galejau puse sekundes palaukt, nes taip atrodo jog vyrui is galvos tas medis auga Turiu ir spalvota varianta, sis gal per pilkas pasirodys
QUOTE(bite maja @ 2008 02 15, 15:32)
sprendžiant iš jūsų su Wyshnia až, laiką praleisim super ,labai nekantriai laukiu mūsų susitikimo.
mes irgi lb o del viesbucio gerai pagalvok
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 15, 15:56)
negalejau nepacituot,prajuokinai iki asaru
Zuvialia,jei rimtai planuoji link mus,mes juk savaitgali susitinkam,ar tu dirbi savaitgaliais? nuo Airijos tai lektuvas nespes pakilt,kaip leisiesi pas mus as tau dar galesi pamojuot butu lb smagu susitikt
Elina,teleobjektyvas tai tas kur pvz 70-300 ar 70-200,ar tik 300,400 man tavo nuotrauku serija per tamsi,berniuko veido gerai nesimato
Bitele,tu vel ka pridirbai su nuotraukom koki ten efekta uzdejai,nes man geltonai rodo ar cia taip turi but?nepasitikiu savo kompu
Bitute man antroji žalia žalia net SB kviečiausi, niu ir jam žalia
O pirmoji visai nieko
Liova šaunuolė ir tau pritariu, kad sekundžiukę galėjai palaukt
O pirmoji visai nieko
QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 15, 19:57)
supratau
Buvau topocentre, jie neturi, eisiu po savaites, nes ten cekiuka turiu...
Buvau topocentre, jie neturi, eisiu po savaites, nes ten cekiuka turiu...
Kai fotografuoji su IR distanciniu, tai reikia būti prieš kamerą? Kiek tie IR distanciniai kainuoja? Koks jų patikimumas?
Aš tai iš ebay pirkau valdomus radio bangomis. Būtų neblogai, bet kokį vieną kartą iš 20 nesuveikia . Su atsiuntimu kainavo 24$.
QUOTE(Elina @ 2008 02 15, 17:43)
Kas yra teleobjektyvas? Fotkinau su 17-40 . Įdomu su portretinuku pavyktų fotkinti futbolistą?
Pradėkime nuo nuotraukų. Fotografavai dinamišką vaizdą. Matai, kad vaizdas susiliejo. Vadinasi, buvai nusistačiusi per ilgą išlaikymą, jei gerai atsimenu, buvo 1/320. Reikia dar mažinti. Nusileidimą nuo kalnų su slidėmis fotografuoja 1/4000, tau tokio nereikėtų, bet galėjai padidinti gal dar per vieną žingsnį. Taigi, trumpini išlaikymą, kadras tamsėja, dėl to turi kilstelėti iso, buvai nusistačiusi iso 100, taigi, nebijok kilstelti iki 400, atverk diafragmą ir šauk. Žiūrėk kas gaunasi. Jei dar liejasi, dar labiau trumpini išlaikymą ir keli iso, jei jau f nebeįmanoma padidinti.
Dėl tele. Fotografuoji dabar su L'ke, profesionalus objektyvas, tik dar nemoki jo išnaudoti. Tele, kai bus nebe 17, o koks 100-300-500mm. čia jau prasideda tele
QUOTE(Getter @ 2008 02 15, 18:43)
Bitute man antroji žalia žalia net SB kviečiausi, niu ir jam žalia
O pirmoji visai nieko
O pirmoji visai nieko
Aciu Getteriux A ne per pilka?
Man irgi kazkiek zaloka Biteles nuotraukyte, bet man tas nemaiso
QUOTE(Liova @ 2008 02 15, 19:57)
Aciu Getteriux A ne per pilka?
Nepilka, bent jau man, bet gal vos vos per tamsi įkelk spalvotą parodyk
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 15, 18:12)
Baras "Pilies uostas" .
ačiukas. Na dabar kaip nors rasiu, tikiuosi
Bitele, man pirmoj kažkaip kadravimo šiek tiek norisi , tas bokštas gaunasi kaip ir pagrindinis akcentas ir pačiam centre Bet šiaip tavo Vilniaus foto mano akiai labai, labai Beje labai pasiilgau tavo katinų, tikrai seniai čia berodei
Bite, tavo Vilnius liux kaip visad
Turėsiu tau nedidelį prašymėli gal bus galima kokiai porai dienų tavo plačiakampį pasiskolint išbandyt?
Elina, nepyk, bet šį kartą prastokai - neryšku, antras planas trikdo, juk tiek daug mokeisi, tikrai gali geriau
Turėsiu tau nedidelį prašymėli gal bus galima kokiai porai dienų tavo plačiakampį pasiskolint išbandyt?
Elina, nepyk, bet šį kartą prastokai - neryšku, antras planas trikdo, juk tiek daug mokeisi, tikrai gali geriau
Čia tokia pažintinė . Mano sūnaitis . Jis sako: "mam, nu atsikniksk su tuo savo fotiku"
Papildyta:
Liova, man patinka, kad supranti savo klaideles . Viskas bus ok
Elina,teleobjektyvas tai tas kur pvz 70-300 ar 70-200,ar tik 300,400 man tavo nuotrauku serija per tamsi,berniuko veido gerai nesimato
Aha, ištrinsiu foto, pati matau, kad šūds gavosi
Labai dėkui, Mindoozai, man tai labai informatyvus postas, darkart dėkui
Nu kada aš esu pykusi už kritiką? Visuomet deduosi į galvą ką pasakot apie foto, kartais, tik tuomet ir tepastebiu broką . Vienintelį kartą pykau realiai, kad neįvertinot mano "basanoškės" su kiaušiniu etiudo . Tada man ta nuotrauka atrodė topinė . O jūs išlazdavojot. Aj, gal ir nebepamenat, bet aš iki šiol atsimenu . Taigi, trinu lauk ir iš temos, ir iš kortelės tas foto. Kažko galvoju, jog savo futbolistą dar spėsiu gerai nufotkint
Papildyta:
QUOTE(Liova @ 2008 02 15, 20:21)
Liova, man patinka, kad supranti savo klaideles . Viskas bus ok
QUOTE(gus @ 2008 02 15, 20:24)
Aha, ištrinsiu foto, pati matau, kad šūds gavosi
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 15, 20:45)
Pradėkime nuo nuotraukų. Fotografavai dinamišką vaizdą. Matai, kad vaizdas susiliejo. Vadinasi, buvai nusistačiusi per ilgą išlaikymą, jei gerai atsimenu, buvo 1/320. Reikia dar mažinti. Nusileidimą nuo kalnų su slidėmis fotografuoja 1/4000, tau tokio nereikėtų, bet galėjai padidinti gal dar per vieną žingsnį. Taigi, trumpini išlaikymą, kadras tamsėja, dėl to turi kilstelėti iso, buvai nusistačiusi iso 100, taigi, nebijok kilstelti iki 400, atverk diafragmą ir šauk. Žiūrėk kas gaunasi. Jei dar liejasi, dar labiau trumpini išlaikymą ir keli iso, jei jau f nebeįmanoma padidinti.
Dėl tele. Fotografuoji dabar su L'ke, profesionalus objektyvas, tik dar nemoki jo išnaudoti. Tele, kai bus nebe 17, o koks 100-300-500mm. čia jau prasideda tele
Labai dėkui, Mindoozai, man tai labai informatyvus postas, darkart dėkui
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 15, 21:19)
Bite, tavo Vilnius liux kaip visad
Nu kada aš esu pykusi už kritiką? Visuomet deduosi į galvą ką pasakot apie foto, kartais, tik tuomet ir tepastebiu broką . Vienintelį kartą pykau realiai, kad neįvertinot mano "basanoškės" su kiaušiniu etiudo . Tada man ta nuotrauka atrodė topinė . O jūs išlazdavojot. Aj, gal ir nebepamenat, bet aš iki šiol atsimenu . Taigi, trinu lauk ir iš temos, ir iš kortelės tas foto. Kažko galvoju, jog savo futbolistą dar spėsiu gerai nufotkint
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 15, 15:23)
Andriushka Tu vilnietis?
Gal šitą patį galėtum pamokinti kaip ryškint ar ten nėr ką mokytis?
Gerai tu čia pasakei dėl ryškinimo pačiai.. Spalvotos tai vis tiek C-41 proceso belenkur galima išsiryškint, o vat j/b tai nervina važinėjimas per visą miestą.. Ir ačiū už info kur skenuoja pigiau nes kiek žiūrėjau tai 50ct mažiausios rezoliucijos už kadrą
Gal šitą patį galėtum pamokinti kaip ryškint ar ten nėr ką mokytis?
Gerai tu čia pasakei dėl ryškinimo pačiai.. Spalvotos tai vis tiek C-41 proceso belenkur galima išsiryškint, o vat j/b tai nervina važinėjimas per visą miestą.. Ir ačiū už info kur skenuoja pigiau nes kiek žiūrėjau tai 50ct mažiausios rezoliucijos už kadrą
jei sąžiningai tą patį pagalvojau - kad reik prašyti Bond, James Bond, kad paaiškintų ir imtis to namie pačiai..
sorry, nebekomentuosiu nuotraukų, grįžau nusivarius nuo kojų, noriu tik jas ištiesti, todėl lendu lovon..