Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Grazu Bite maja, antroji kaip atvirutine apie Vilniu mirksiukas.gif
Papildyta:
Siu dienu nuotraukele, ejom pasivaiksciot po parka... Toks jausmas kad galejau puse sekundes palaukt, nes taip atrodo jog vyrui is galvos tas medis auga doh.gif Turiu ir spalvota varianta, sis gal per pilkas pasirodys g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 15, 15:32)

sprendžiant iš jūsų su Wyshnia až, laiką praleisim super ,labai nekantriai laukiu mūsų susitikimo.

mes irgi lb bigsmile.gif o del viesbucio gerai pagalvok mirksiukas.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 02 15, 15:56)
lotuliukas.gif eiles dar nesudarem - atranka surengsim pagal darbus lotuliukas.gif

lotuliukas.gif negalejau nepacituot,prajuokinai iki asaru biggrin.gif
Zuvialia,jei rimtai planuoji link mus,mes juk savaitgali susitinkam,ar tu dirbi savaitgaliais? g.gif nuo Airijos tai lektuvas nespes pakilt,kaip leisiesi pas mus biggrin.gif as tau dar galesi pamojuot hihihi.gif assa.gif butu lb smagu susitikt mirksiukas.gif
Elina,teleobjektyvas tai tas kur pvz 70-300 ar 70-200,ar tik 300,400 rolleyes.gif man tavo nuotrauku serija per tamsi,berniuko veido gerai nesimato g.gif
Bitele,tu vel ka pridirbai su nuotraukom biggrin.gif koki ten efekta uzdejai,nes man geltonai rodo smile.gif ar cia taip turi but?nepasitikiu savo kompu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 15 vasario 2008 - 19:25
Bitute man antroji žalia žalia unsure.gif net SB kviečiausi, niu ir jam žalia g.gif
O pirmoji visai nieko blush2.gif
Liova šaunuolė mirksiukas.gif ir tau pritariu, kad sekundžiukę galėjai palaukt mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 15, 19:57)
supratau  cool.gif
Buvau topocentre, jie neturi, eisiu po savaites, nes ten cekiuka turiu... smile.gif

Kai fotografuoji su IR distanciniu, tai reikia būti prieš kamerą? Kiek tie IR distanciniai kainuoja? Koks jų patikimumas?

Aš tai iš ebay pirkau valdomus radio bangomis. Būtų neblogai, bet kokį vieną kartą iš 20 nesuveikia doh.gif . Su atsiuntimu kainavo 24$.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 15, 17:43)
Kas yra teleobjektyvas? surrender.gif  topsecret.gif Fotkinau su 17-40  flirt.gif. Įdomu su portretinuku pavyktų fotkinti futbolistą? mastau.gif

Pradėkime nuo nuotraukų. Fotografavai dinamišką vaizdą. Matai, kad vaizdas susiliejo. Vadinasi, buvai nusistačiusi per ilgą išlaikymą, jei gerai atsimenu, buvo 1/320. Reikia dar mažinti. Nusileidimą nuo kalnų su slidėmis fotografuoja 1/4000, tau tokio nereikėtų, bet galėjai padidinti gal dar per vieną žingsnį. Taigi, trumpini išlaikymą, kadras tamsėja, dėl to turi kilstelėti iso, buvai nusistačiusi iso 100, taigi, nebijok kilstelti iki 400, atverk diafragmą ir šauk. Žiūrėk kas gaunasi. Jei dar liejasi, dar labiau trumpini išlaikymą ir keli iso, jei jau f nebeįmanoma padidinti.

Dėl tele. Fotografuoji dabar su L'ke, profesionalus objektyvas, tik dar nemoki jo išnaudoti. Tele, kai bus nebe 17, o koks 100-300-500mm. čia jau prasideda tele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 15, 18:43)
Bitute man antroji žalia žalia  unsure.gif  net SB kviečiausi, niu ir jam žalia  g.gif 
O pirmoji visai nieko  blush2.gif
Liova šaunuolė  mirksiukas.gif  ir tau pritariu, kad sekundžiukę galėjai palaukt  mirksiukas.gif

Aciu Getteriux mirksiukas.gif A ne per pilka?
Man irgi kazkiek zaloka Biteles nuotraukyte, bet man tas nemaiso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liova @ 2008 02 15, 19:57)
Aciu Getteriux mirksiukas.gif  A ne per pilka?

Nepilka, bent jau man, bet gal vos vos per tamsi g.gif įkelk spalvotą parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 15, 18:12)
Baras "Pilies uostas" .

ačiukas. Na dabar kaip nors rasiu, tikiuosi thumbup.gif

Bitele, man pirmoj kažkaip kadravimo šiek tiek norisi unsure.gif , tas bokštas gaunasi kaip ir pagrindinis akcentas ir pačiam centre g.gif Bet šiaip tavo Vilniaus foto mano akiai labai, labai wub.gif Beje labai pasiilgau tavo katinų, tikrai seniai čia berodei unsure.gif
Atsakyti
Bite, tavo Vilnius liux kaip visad smile.gif 4u.gif

Turėsiu tau nedidelį prašymėli blush2.gif gal bus galima kokiai porai dienų tavo plačiakampį pasiskolint išbandyt?

Elina, nepyk, bet šį kartą prastokai - neryšku, antras planas trikdo, juk tiek daug mokeisi, tikrai gali geriau 4u.gif
Atsakyti
Čia tokia pažintinė blush2.gif . Mano sūnaitis ax.gif . Jis sako: "mam, nu atsikniksk su tuo savo fotiku" doh.gif verysad.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Liova @ 2008 02 15, 20:21)

Siu dienu nuotraukele, ejom pasivaiksciot po parka...
user posted image

Liova, man patinka, kad supranti savo klaideles 4u.gif . Viskas bus ok smile.gif
QUOTE(gus @ 2008 02 15, 20:24)

Elina,teleobjektyvas tai tas kur pvz 70-300 ar 70-200,ar tik 300,400 rolleyes.gif man tavo nuotrauku serija per tamsi,berniuko veido gerai nesimato g.gif

Aha, ištrinsiu foto, pati matau, kad šūds gavosi blush2.gif
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 15, 20:45)
Pradėkime nuo nuotraukų. Fotografavai dinamišką vaizdą. Matai, kad vaizdas susiliejo. Vadinasi, buvai nusistačiusi per ilgą išlaikymą, jei gerai atsimenu, buvo 1/320. Reikia dar mažinti. Nusileidimą nuo kalnų su slidėmis fotografuoja 1/4000, tau tokio nereikėtų, bet galėjai padidinti gal dar per vieną žingsnį. Taigi, trumpini išlaikymą, kadras tamsėja, dėl to turi kilstelėti iso, buvai nusistačiusi iso 100, taigi, nebijok kilstelti iki 400, atverk diafragmą ir šauk. Žiūrėk kas gaunasi. Jei dar liejasi, dar labiau trumpini išlaikymą ir keli iso, jei  jau f nebeįmanoma padidinti.

Dėl tele. Fotografuoji dabar su L'ke, profesionalus objektyvas, tik dar nemoki jo išnaudoti. Tele, kai bus nebe 17, o koks 100-300-500mm. čia jau prasideda tele smile.gif

Labai dėkui, Mindoozai, man tai labai informatyvus postas, darkart dėkui 4u.gif wub.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 15, 21:19)
Bite, tavo Vilnius liux kaip visad smile.gif 4u.gif

Elina, nepyk, bet šį kartą prastokai - neryšku, antras planas trikdo, juk tiek daug mokeisi, tikrai gali geriau 4u.gif

Nu kada aš esu pykusi už kritiką? Visuomet deduosi į galvą ką pasakot apie foto, kartais, tik tuomet ir tepastebiu broką doh.gif . Vienintelį kartą pykau realiai, kad neįvertinot mano "basanoškės" su kiaušiniu etiudo lotuliukas.gif . Tada man ta nuotrauka atrodė topinė flirt.gif . O jūs išlazdavojot. Aj, gal ir nebepamenat, bet aš iki šiol atsimenu mad.gif laugh.gif . Taigi, trinu lauk ir iš temos, ir iš kortelės tas foto. Kažko galvoju, jog savo futbolistą dar spėsiu gerai nufotkint g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 15, 15:23)
Andriushka 4u.gif Tu vilnietis? ax.gif

Gal šitą patį galėtum pamokinti kaip ryškint blush2.gif  4u.gif ar ten nėr ką mokytis?
Gerai tu čia pasakei dėl ryškinimo pačiai.. Spalvotos tai vis tiek C-41 proceso belenkur galima išsiryškint, o vat j/b tai nervina važinėjimas per visą miestą.. Ir ačiū už info kur skenuoja pigiau 4u.gif nes kiek žiūrėjau tai 50ct mažiausios rezoliucijos už kadrą doh.gif

jei sąžiningai tą patį pagalvojau - kad reik prašyti Bond, James Bond, kad paaiškintų ir imtis to namie pačiai..biggrin.gif

sorry, nebekomentuosiu nuotraukų, grįžau nusivarius nuo kojų, noriu tik jas ištiesti, todėl lendu lovon..biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 15 vasario 2008 - 21:04
labvakarėli..

po susitikimo su Peppi jau.. atvyko saugiai, laimingai smile.gif .. tai kada ryt , klaipėda, susimatom? tinka 18 ??? ar staliuką užsisakinėjam?ar ekspromtu bandysim ?
Atsakyti