Andriushka Tu vilnietis?
Gal šitą patį galėtum pamokinti kaip ryškint ar ten nėr ką mokytis?
Gerai tu čia pasakei dėl ryškinimo pačiai.. Spalvotos tai vis tiek C-41 proceso belenkur galima išsiryškint, o vat j/b tai nervina važinėjimas per visą miestą.. Ir ačiū už info kur skenuoja pigiau nes kiek žiūrėjau tai 50ct mažiausios rezoliucijos už kadrą
sveiki ir sveikos. sorry, kad išdygstu kaip Pilypas iš kanapių
norėjau paklaust- greit galiu pigiai gaut naują veidrodinį fotoaparatą Pentax K100D Super. kaip jis? ar verta? fotografuot tik mokaus, tik žaidžiu... ar apsimoka iš akrto griebt veidrodinį?
vienu žodžiu, kas išmanot- pakonsultuokit
norėjau paklaust- greit galiu pigiai gaut naują veidrodinį fotoaparatą Pentax K100D Super. kaip jis? ar verta? fotografuot tik mokaus, tik žaidžiu... ar apsimoka iš akrto griebt veidrodinį?
vienu žodžiu, kas išmanot- pakonsultuokit
QUOTE(bite maja @ 2008 02 15, 12:15)
aš ir labai tikiuos, kad bus šilta ir gražu taip jau norisi gražaus oro, žalumos.
sita tai galiu 100% prizadet visa ziema pas mus zalia,o oras tikiuosi bus grazus,gamta dziaugsis kad mus aplankai ir jau nepavydziu as klaipedieciam meeto bet linkiu gerai praleist laika,susipazint
Elina,man paskutine patiko
QUOTE(gus @ 2008 02 15, 15:26)
sita tai galiu 100% prizadet visa ziema pas mus zalia,o oras tikiuosi bus grazus,gamta dziaugsis kad mus aplankai ir jau nepavydziu as klaipedieciam meeto bet linkiu gerai praleist laika,susipazint
sprendžiant iš jūsų su Wyshnia až, laiką praleisim super labai nekantriai laukiu mūsų susitikimo.
Oi Bite kaip faina O ten tai galėsi architektūros prifotografuot oioi kaip irgi norėčiau į Londoną
Tiesa, apie tą Neregėta Lietuva, tai aš irgi būsiu labai nepopuliari, kaip ir de NAda parašysiu, kad Bitės ar Sillwio nuotraukos ne ką nusileidžia. Man to albumo nuotraukos, tai na tiesiog klasikinės nuotraukos iš paukščio skrydžio, gražu, kokybiška, bet pinigų tikrai už tokį albumą nemokėčiau Vat Aleksandravičiaus "Shining" artimiausiu metu žadu įsigyti
Tiesa, apie tą Neregėta Lietuva, tai aš irgi būsiu labai nepopuliari, kaip ir de NAda parašysiu, kad Bitės ar Sillwio nuotraukos ne ką nusileidžia. Man to albumo nuotraukos, tai na tiesiog klasikinės nuotraukos iš paukščio skrydžio, gražu, kokybiška, bet pinigų tikrai už tokį albumą nemokėčiau Vat Aleksandravičiaus "Shining" artimiausiu metu žadu įsigyti
sveiki,
sprendžiant iš jūsų su Wyshnia až, laiką praleisim super labai nekantriai laukiu mūsų susitikimo.
atrodo busiu kazka praziopsojus...merginos ir as noooriu.... bet jau turbut velu....jopsisiski...
Tiesa,Anasko ir laputaite ,puikios temos!sveikinu nugalejus
QUOTE(bite maja @ 2008 02 15, 14:32)
atrodo busiu kazka praziopsojus...merginos ir as noooriu.... bet jau turbut velu....jopsisiski...
Tiesa,Anasko ir laputaite ,puikios temos!sveikinu nugalejus
QUOTE(zuvialia @ 2008 02 15, 15:45)
sveiki,
Zuveliuk, dar nepraziopsojai - meetas Londone, kovo pradzioj O tau iseitu atlekt?
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 15, 14:49)
Zuveliuk, dar nepraziopsojai - meetas Londone, kovo pradzioj O tau iseitu atlekt?
Su manim atsargiai,bo as tik sast du trys ir jau ten po slidinejimu grysztu kovo pradzioj,o kuri tiksliai diena bus?labai lauksiu sekancio meeto Londone.Bo sits siektiek jau per arti...ka sekancia kvieciates? pavydziu iki zalumo...smagumelis jusu ten laukia!
Norejau paklausti, koki pulteli geriau pirkti? nes maciau yra su laidu ir belaidziai..
QUOTE(zuvialia @ 2008 02 15, 15:54)
Su manim atsargiai,bo as tik sast du trys ir jau ten po slidinejimu grysztu kovo pradzioj,o kuri tiksliai diena bus?labai lauksiu sekancio meeto Londone.Bo sits siektiek jau per arti...ka sekancia kvieciates? pavydziu iki zalumo...smagumelis jusu ten laukia!
eiles dar nesudarem - atranka surengsim pagal darbus
bus antrasis kovo savaitgalis... brac, o gal suspesi
Pupeliuk aš tą patį apie neregėtą lietuvą galvojau foto tik tuo unikalios, kad darytos iš oro. bet čia nauja tik Lietuvai. be to, per daug sukišta pinigų iš anksto, tai turi atsipirkti... tie skrydžiai, hasselbladai ir t.t. o albumas orientuotas ne į fotografus ar meną, o tiesiog Lietuvos reprezentacijai.. nes seniai gero tokio nebuvo išleista. vat ką nuvežt dovanų, gal ir tiktų kokiems užsieniečiams, pavartyt ir pamatyt Lietuvą iš oro skrydžio - taip, gal niekada neteks. bet tik tiek
QUOTE(luokė @ 2008 02 15, 15:24)
pigiai? oh, uz kiek? gal ir antra toki gautum? geras, tikrai geras daiktas. Nesvarbu, kad mokaisi, ji verta imti. Nes viska turesi. Beliks tik ismokti ir pradeti isnaudoti jo galimybes. As taip pat, pradejau nuo veidrodinio ir nesiskundziu, nes negaliu kaltinti technikos, kaltinu tik save, technika gali, o as nemoku.