Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

klaipėdiečiai, prisiminiau, kad mums šiandien ilgiau užsiėmimai doh.gif . .rytoj galim ir anksčiau.. manau kokiai 18 val. Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 02 15, 12:28)
Padėkit nesusipratėlei  doh.gif ND tema "Šviesa" tai kas turėtų atsispindėti nuotraukoje? Šviečiantis objektas, jo skleidžiama šviesa, atsipindžiai ant kitų objektų ar viskas tinka  g.gif

kaip padarė viens žmogus, nupaišė lempą smile.gif kai buvo tema šviesa smile.gif atrodo, ar tik ne fluxuso atstovas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 02 15, 12:28)
Padėkit nesusipratėlei  doh.gif ND tema "Šviesa" tai kas turėtų atsispindėti nuotraukoje? Šviečiantis objektas, jo skleidžiama šviesa, atsipindžiai ant kitų objektų ar viskas tinka  g.gif

Manyčiau įdomesnis apšvietimo sprendimas smile.gif
Atsakyti
Va originali nuotraukytė. Na, ką gi, objektyvų turiu, pradedu mokytis iš naujo doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 02 15, 11:28)

Tinka viskas, tik kad ziurint i nuotrauka butu aisku, kad tai yra Sviesa mirksiukas.gif o siaip jau dauguma atsake. As irgi kol kas neturiu jokiu minciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 15, 13:33)
klaipėdiečiai, prisiminiau, kad mums šiandien ilgiau užsiėmimai  doh.gif . .rytoj galim ir anksčiau.. manau kokiai 18 val.  Ką manot?

Man tinka, ir šviesiau bus (tik nepagalvokit kad bijau moterų tamsoj blush2.gif ) Tai ką? 18.00?
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 15, 08:46)
Noreciau, kad Dejavu pasidalintu kiap sendino savo darbeli ax.gif

c-girl, viskas labai paprasta - tiesiog sudėjau 2 sluoksnius su PS - viename vaiko nuotrauka, kitame apibraižytas fonas. Paskuj padariau sepia ir pamažinau kontrastą (nes orginali, mano akimis, per daug ryški kaip senai foto, buvo).
Atsakyti
Siaip jau, manau, kad 18:00 tamsu.
tiketina, kad ryt busiu Klaipedoj, bet nuo i-neto atsijungiu po pusvalandzio. Jei iki to laiko nuspresit, ir as galesiu - iskaiciuokit papildoma fotika wink.gif
Atsakyti
Aš ryt 18 val. beveik galėsiu. 98 proc. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 15, 13:00)
Man tinka, ir šviesiau bus (tik nepagalvokit kad bijau moterų tamsoj  blush2.gif ) Tai ką? 18.00?

tik nepamirškit po to nuotraukų parodyt po susitikimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 15, 10:01)
rankdarbiais užsiimsim hihihi.gif Peppi čia kursus ves , susigundžiau ir aš.. lipdysim    smile.gif

čia gal meno kieme g.gif

QUOTE(westa @ 2008 02 15, 12:33)
klaipėdiečiai, prisiminiau, kad mums šiandien ilgiau užsiėmimai  doh.gif . .rytoj galim ir anksčiau.. manau kokiai 18 val.  Ką manot?

Tai čia 20.30 apie šiandien kalba ėjo unsure.gif Būč rytoj dar atėjus doh.gif Kažkaip iš pradžių kalbėjot, kad vasario 16 d. tai ir galvojau apie šeštadienį. 18 val rytoj prisijungčiau drinks_cheers.gif Tik nežinau kur tas baras yr unsure.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

grazu pas jus, saunuoliai jus visi wub.gif
Atsakyti