QUOTE(Rida_R @ 2008 02 15, 12:28)
Padėkit nesusipratėlei ND tema "Šviesa" tai kas turėtų atsispindėti nuotraukoje? Šviečiantis objektas, jo skleidžiama šviesa, atsipindžiai ant kitų objektų ar viskas tinka
kaip padarė viens žmogus, nupaišė lempą kai buvo tema šviesa atrodo, ar tik ne fluxuso atstovas
QUOTE(Rida_R @ 2008 02 15, 12:28)
Padėkit nesusipratėlei ND tema "Šviesa" tai kas turėtų atsispindėti nuotraukoje? Šviečiantis objektas, jo skleidžiama šviesa, atsipindžiai ant kitų objektų ar viskas tinka
Manyčiau įdomesnis apšvietimo sprendimas
QUOTE(Rida_R @ 2008 02 15, 11:28)
Tinka viskas, tik kad ziurint i nuotrauka butu aisku, kad tai yra Sviesa o siaip jau dauguma atsake. As irgi kol kas neturiu jokiu minciu
QUOTE(westa @ 2008 02 15, 13:33)
klaipėdiečiai, prisiminiau, kad mums šiandien ilgiau užsiėmimai . .rytoj galim ir anksčiau.. manau kokiai 18 val. Ką manot?
Man tinka, ir šviesiau bus (tik nepagalvokit kad bijau moterų tamsoj ) Tai ką? 18.00?
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 15, 08:46)
Noreciau, kad Dejavu pasidalintu kiap sendino savo darbeli
c-girl, viskas labai paprasta - tiesiog sudėjau 2 sluoksnius su PS - viename vaiko nuotrauka, kitame apibraižytas fonas. Paskuj padariau sepia ir pamažinau kontrastą (nes orginali, mano akimis, per daug ryški kaip senai foto, buvo).
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 15, 13:00)
Man tinka, ir šviesiau bus (tik nepagalvokit kad bijau moterų tamsoj ) Tai ką? 18.00?
tik nepamirškit po to nuotraukų parodyt po susitikimo
QUOTE(westa @ 2008 02 15, 10:01)
čia gal meno kieme
QUOTE(westa @ 2008 02 15, 12:33)
klaipėdiečiai, prisiminiau, kad mums šiandien ilgiau užsiėmimai . .rytoj galim ir anksčiau.. manau kokiai 18 val. Ką manot?
Tai čia 20.30 apie šiandien kalba ėjo Būč rytoj dar atėjus Kažkaip iš pradžių kalbėjot, kad vasario 16 d. tai ir galvojau apie šeštadienį. 18 val rytoj prisijungčiau Tik nežinau kur tas baras yr