Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2008 02 15, 11:24)
4u.gif oi kaip laukiu bigsmile.gif  drinks_cheers.gif

o mes lauksim įspūdžių.. tikrai manau yra vietų pasireikšti.. o ir šilta turbūt pas jus bigsmile.gif o pas mus šalčiai atėjo.. vėjas koks negeras unsure.gif
Atsakyti
Padėkit nesusipratėlei doh.gif ND tema "Šviesa" tai kas turėtų atsispindėti nuotraukoje? Šviečiantis objektas, jo skleidžiama šviesa, atsipindžiai ant kitų objektų ar viskas tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2008 02 15, 11:28)
Padėkit nesusipratėlei  doh.gif ND tema "Šviesa" tai kas turėtų atsispindėti nuotraukoje? Šviečiantis objektas, jo skleidžiama šviesa, atsipindžiai ant kitų objektų ar viskas tinka  g.gif

manau kad viskas tinka. jei pati galvočiau, tai stengčiausi išgauti taip, kad šviesa būtų pagrindinis objektas/dalykas kuriančių foto nuotaiką ir siužetą.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 15, 11:26)
o mes lauksim įspūdžių.. tikrai manau yra vietų pasireikšti.. o ir šilta turbūt pas jus bigsmile.gif o pas mus šalčiai atėjo.. vėjas koks negeras  unsure.gif

paskutinem dienom irgi atsalo - jau tik +9 unsure.gif biggrin.gif Bet tikimes kad atsils, iki Bitele atskris biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 15, 11:26)
10-22. Ką tik grįžau iš miško, bet nieko gero nepadariau

o kas trukdo eiti ir vėl ir vėl ir vėl ir nebus tada :angry :angry :angry

biggrin.gif

QUOTE(Rida_R @ 2008 02 15, 11:28)
Padėkit nesusipratėlei  doh.gif ND tema "Šviesa" tai kas turėtų atsispindėti nuotraukoje? Šviečiantis objektas, jo skleidžiama šviesa, atsipindžiai ant kitų objektų ar viskas tinka  g.gif

viskas tinka, manau. įjunkite galvoseną, per dvi savaites vis tiek kas nors ateis galvon..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 15, 11:36)

viskas tinka, manau. įjunkite galvoseną, per dvi savaites vis tiek kas nors ateis galvon..smile.gif

o man toks jausmas, kad paskutinis ND išsunkė visas mano idėjas ir fantazijas smile.gif smile.gif .. šviesa - dar dar, bet pasaka... unsure.gif
Atsakyti
Va mano pirmieji bandymai su naujuku unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 15, 11:33)
paskutinem dienom irgi atsalo - jau tik +9  unsure.gif  biggrin.gif  Bet tikimes kad atsils, iki Bitele atskris biggrin.gif

aš ir labai tikiuos, kad bus šilta ir gražu wub.gif taip jau norisi gražaus oro, žalumos.

QUOTE(Elina @ 2008 02 15, 11:54)
Va mano pirmieji bandymai su naujuku unsure.gif

man pirma visai patinka, bet vėl kažką primakliavojai su PS g.gif nei ryškumo, nei spalvų, o dar rėmas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 15, 13:15)
vėl kažką primakliavojai su PS  g.gif nei ryškumo, nei spalvų, o dar rėmas...  ax.gif

aha, ir nebemoku nei rėmo nuimt, nei atitaisyt, o kaip visad nepalikau originalo. Aj, šiaip ar taip nieko gero.
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 02 14, 22:53)

Laputaite, ar jau isemei savo glamurine mergaite is ND, kad as nematau?

Ai, išėmiau irnesakyk.gif biggrin.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 15, 00:32)
o pasaka traktuojam kaip pasakos atvaizdavimas ar kzk panasaus, ar ir pasakos skaitymas, migdymas su pasaka, vyru pasakos sekamos moterim ir atvirksciai - zodziu, siauriau traktuot (tradicine pasaka) ar placiau? g.gif kaip nelabai pataikanti i temas klausiu cool.gif

Temą traktuokite pagal savo fantaziją smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 02 15, 10:30)
lapiutaite, matai ir kūdroj tavo foto neliko nepastebėta  mirksiukas.gif

Aha, pirma tarp dienos geriausių smile.gif Smagu kai įvertina doh.gif
Labai norėjau Jums padėkoti blush2.gif Už ankstesnę kritiką ir nevyniojimą į vatą biggrin.gif Prisipažinsiu, skaudėjo širdelę, kai mano nuotraukas pavadinote bedvasiais atsitiktiniais kadrais ax.gif Bet tada pamąsčiau - nu palaukit, aš jums dar parodysiu biggrin.gif biggrin.gif
Ačiū 4u.gif
Taigi naujokai, nepykit už kritiką... 4u.gif Arba kaip tik supykit lotuliukas.gif

Elina, pirmojoje nuotraukoje kažkokie žali/raudoni dryžiai matosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 02 15, 12:28)
Labai norėjau Jums padėkoti  blush2.gif Už ankstesnę kritiką ir nevyniojimą į vatą  biggrin.gif Prisipažinsiu, skaudėjo širdelę, kai mano nuotraukas pavadinote bedvasiais atsitiktiniais kadrais  ax.gif Bet tada pamąsčiau - nu palaukit, aš jums dar parodysiu 
Ačiū
Taigi naujokai, nepykit už kritiką...  Arba kaip tik supykit

chrestomatinė Tu biggrin.gif
gavai ir padarei savo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 15, 10:56)
Zveris, Elina jau rašiau, kad mes su peppi baigiam kažkur 20.30.. nebus jums per vėlu?? man tinka tas baras, tik būtų gerai gal susitikt kur prie krantinės ir visiems nukulniuot kartu.. Ir dar, Zveri, gal tau netoli nušokt užsakyt staliuką, jei laikas tinka?
[b]

ok užsakysiu 20. 00, o kiek žmonelių? O ką jus su Peppi "baigiat" ir dar taip velai?
Atsakyti