QUOTE(californiagirl @ 2008 02 15, 08:46)
Sillwio, aliooo, gal nusipirkai skaneri juostoms skanuoti????
Maciau klausei ar tie mano senieji kadrai is juostos skanuoti...atsakymas- ne, skanuotos nuotraukos paprastu skaneriu, todel spalvos kiekvienai skanuotai nuotraukai kitokios atrodo
Nesuprantu kodel taip nugrybauja
Ne. Nenusipirkau dar jokio. Pirksiu plansetini su juostu skanavimo funkcija. Manau jos uzteks nespalvotom ir tik internetui. Geresne kokybe bus galima isgaut skanuojant nuotrauka manau.
QUOTE(andriuska @ 2008 02 15, 09:45)
Sillwio, ar gavai filtrus? ar yra koks skirtumas su jais ir be jų ilfordiniam multikontrastiniam popieriai? toj parduotuvėj komplektą ilfordinių parduoda už 94 lt. jaučiu imsiu.... 100 lapų 10x15 kainuoja 49 lt, filtrai - 94, ryškalų ir fiksažu jau turiu(nu sąnaudos dar 40 lt) - vis vien pigiau gaunasi, nei kažkam duoti daryti. o jau apie neįkainuojamą klaidų ir atradimų kelią, džiaugsmą gavus rezultatą jau ir nekalbu
Laukiu dar. Sandeliuose Svedijoj pas nieka nera. Atveza tik pagal uzsakyma. Ilgai laukiau, bet jau issiunte man. Tikiuosi siandien ateis, tai galesiu savaitgali pazaist. Nagai niezti ir uzsakytas juostas pabandyt. Uzsisakiau 5 vnt. Kodak T-Max ISO 3200. Vieni giria, kiti peikia. Gal tu ka nors gali papasakot? Gal yra kokiu niuansu fotografuojant?
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 02 15, 08:46)
Beje, ar matėt Sillwio žieminę snieguotą foto Kūdroj? Nu negaliu atsigrožėti
QUOTE(ajas @ 2008 02 15, 09:24)
Man ta Sillwio nuotrauka irgi tikrų tikriausia
pasaka Ir net jokių namelių, nei vištos kojelių nereikia
Aciu
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso