Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 02 15, 10:56)
Zveris, Elina jau rašiau, kad mes su peppi baigiam kažkur 20.30.. nebus jums per vėlu?? man tinka tas baras, tik būtų gerai gal susitikt kur prie krantinės ir visiems nukulniuot kartu.. Ir dar, Zveri, gal tau netoli nušokt užsakyt staliuką, jei laikas tinka?
[b]

Man gerai. O ką jūs su peppi...? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 02 15, 10:56)
pas mus skanavimas juostos - 1lt vienas kadras.. neapsimoka praktiškai.. norėčiau išmokt kaip nors pati  unsure.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 15, 10:56)
vyras sakė ir skanerį negatyvams pirks, nes ir jį užkniso mano zyzimai apie laiko sąnaudas biggrin.gif

O ką jūs jau visi į juostas varot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 15, 09:59)

rankdarbiais užsiimsim hihihi.gif Peppi čia kursus ves , susigundžiau ir aš.. lipdysim smile.gif

turiu juostinuką, kol kas tik vieną juostą išpyškinau.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 15 vasario 2008 - 10:02
QUOTE(westa @ 2008 02 15, 11:01)

turiu juostinuką, kol kas tik vieną juostą išpyškinau..  smile.gif

Ir kaip gaunasi, westa?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 15, 10:00)
Papildyta:
O ką jūs jau visi į juostas varot blink.gif

biškį varom.. lotuliukas.gif bandomės.. aš kokias tris keturias juostas išpleškinau, tik rezultatus kol kas dar tik dviejų mačiau biggrin.gif viena guli procentre (dvi asvaiets laukia ryškinimo), kita - kišenėj. vakar penktą įpusėjau pas peppi biggrin.gif jei tai galima pavadinti "varom", tai - VAROM biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 02 15, 10:04)
Ir kaip gaunasi, westa?

nors ne manęs klausei, atsakysiu ir aš biggrin.gif
mano kūdrinės su juosta:
http://fotokudra.lt/...2&nav=aut&page=
http://fotokudra.lt/...1&nav=aut&page=
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 15, 10:04)
Ir kaip gaunasi, westa?

tiesą sakant kol kas fotografavau į paprastą spalvotą juostą.. tik kelios patiko.. puse tos juostos per šoną.. niekaip nėjo priprast, kad mygtukas ant fotiko jautresnis.. tik paspaudi sufokusuot, o čia oba ir nufotografuoja.. todėl ir neskubu geresnes naudot.. turiu kelias juostas, padovanojo su pasibaigusiu galiojimu kursuose.. tai su jomis ir pratinuosi smile.gif

o sayonarai gerai sekasi smile.gif ..šaunuolė ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 15, 10:11)
o sayonarai gerai sekasi  smile.gif ..šaunuolė ji  4u.gif

pati Tu tokia.. Tau pačiai gerai sekasi.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 15, 10:13)
pati Tu tokia.. Tau pačiai gerai sekasi.. 4u.gif

neapsivardžiuok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 15, 11:06)

nu kokia šaunuolė blink.gif . Man ta berniuko su teptuku- išvis topinė blink.gif

Važiuoju aš po savo kaimą pasivažinėsiu su naujuoju plačiakampiu. Gal ką pavyks gero pafotkint unsure.gif . Ta prasme, gal kas geresnio gausis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 15 vasario 2008 - 10:17
QUOTE(californiagirl @ 2008 02 15, 08:46)
Sillwio, aliooo, gal nusipirkai skaneri juostoms skanuoti????
Maciau klausei ar tie mano senieji kadrai is juostos skanuoti...atsakymas- ne, skanuotos nuotraukos paprastu skaneriu, todel spalvos kiekvienai skanuotai nuotraukai kitokios atrodo doh.gif  Nesuprantu kodel taip nugrybauja g.gif

Ne. Nenusipirkau dar jokio. Pirksiu plansetini su juostu skanavimo funkcija. Manau jos uzteks nespalvotom ir tik internetui. Geresne kokybe bus galima isgaut skanuojant nuotrauka manau.

QUOTE(andriuska @ 2008 02 15, 09:45)
Sillwio, ar gavai filtrus? ar yra koks skirtumas su jais ir be jų ilfordiniam multikontrastiniam popieriai?  toj parduotuvėj komplektą ilfordinių parduoda už 94 lt. jaučiu imsiu.... 100 lapų 10x15 kainuoja 49 lt, filtrai - 94, ryškalų ir fiksažu jau turiu(nu sąnaudos dar 40 lt) - vis vien pigiau gaunasi, nei kažkam duoti daryti. o jau apie neįkainuojamą klaidų ir atradimų kelią, džiaugsmą gavus rezultatą jau ir nekalbu

Laukiu dar. Sandeliuose Svedijoj pas nieka nera. Atveza tik pagal uzsakyma. Ilgai laukiau, bet jau issiunte man. Tikiuosi siandien ateis, tai galesiu savaitgali pazaist. Nagai niezti ir uzsakytas juostas pabandyt. Uzsisakiau 5 vnt. Kodak T-Max ISO 3200. Vieni giria, kiti peikia. Gal tu ka nors gali papasakot? Gal yra kokiu niuansu fotografuojant?
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 02 15, 08:46)
Beje, ar matėt Sillwio žieminę snieguotą foto Kūdroj? Nu negaliu atsigrožėti doh.gif

QUOTE(ajas @ 2008 02 15, 09:24)
drinks_cheers.gif
Man ta Sillwio nuotrauka irgi tikrų tikriausia pasaka  wub.gif Ir net jokių namelių, nei vištos kojelių nereikia  biggrin.gif

Aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2008 02 14, 11:44)
lotuliukas.gif prajuokinai, Bitele pas mus jau yra ir duonos ir lasiniu,tu tik atvaziuok,didziausia lauktuve mums butum mirksiukas.gif

nu nenorit, nereikia tongue.gif ... aš jums gero norėdama pasiūliau lotuliukas.gif man nesunku lašinių paltį įsimest lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

atgal jau nebėra kur trauktis - bilietai ir viešbutis jau mano kišenėje unsure.gif ir džiaugiuos, ir bijau... bet viskas bus gerai bigsmile.gif kad tik oras būtų geras.
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 02 15, 10:15)
Važiuoju aš po savo kaimą pasivažinėsiu su naujuoju plačiakampiu. Gal ką pavyks gero pafotkint unsure.gif . Ta prasme, gal kas geresnio gausis smile.gif

nejaugi 10-20 mm nusipirkai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 15 vasario 2008 - 10:38
QUOTE(bite maja @ 2008 02 15, 10:36)
atgal jau nebėra kur trauktis - bilietai ir viešbutis jau mano kišenėje  unsure.gif ir džiaugiuos, ir bijau... bet viskas bus gerai  bigsmile.gif kad tik oras būtų geras.

4u.gif oi kaip laukiu bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 15, 11:36)

nejaugi 10-20 mm nusipirkai?  bigsmile.gif

10-22. Ką tik grįžau iš miško, bet nieko gero nepadariau verysad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti