Oj, linksminatės, panos , kokie snukučiai juokingi
O aš grįžau, su draugais trumpai paminėjom meilės dieną , turėjom be galo daug darbų , nusiavriau nuo kojų, dar abu vaikus skirtingu laiku į treniruotes vežiojom . Taigi, visgi gavau dovanėlę . EFs 10-22 f/3.5-4.5 Usm Canon . Čia jau gryn Kalėdų senis pirko , aišku, aš prieš tai surašiau kas tiktų. Sunumeravau pagal gerumą ( kiek išmanau). Klausykit o tokio Canon, bet L klasės nebūna? Vyras sako, kad pardavėjai ginasi tokio nematę . Bet koks platumėlis , negaliu atsižiūrėti. Laukti lieka gero oro ir lėkt į laukus
Ar yra norinčių kitinuko Canon? Mūsiškiams padovanočiau
QUOTE(Elina @ 2008 02 14, 23:01)
tu sakyk ar tau kėdę rezervint šeštadieniui?
QUOTE(peppi @ 2008 02 14, 21:20)
Šitie geri Ale kur tu jų žiemą radai?
QUOTE(de Nada @ 2008 02 14, 22:17)
Beje, Sayonara, nesinervink, virs trisdesimt dar nieko, o va kaip bus 40 - tada tikrai prasideda visas fun'as
Ei, negąsdinkit kas ten virš tų 40?
Bet kaip man pikta Šitą ilgą savaitgalį mano artimieji ir giminaičiai klaipėdiečiai pas mane sugriūna. O aš taip norėčiau pas juos varyt. Ir su jumeis susitikti tuo tarpu Nu bet visada viskas atvirkščiai
QUOTE(westa @ 2008 02 15, 00:07)
90 proc., kad būsiu. Bet 19 val. sesė grįžta iš Norgės savaitei. Na, bet, manau, vėliau su ja susitiksiu
QUOTE(Degutė @ 2008 02 15, 00:12)
Man kitais metais tiek . Nieko TEN baisaus . Nu gal biškį vaikėti pradeda ne kurie
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 02 14, 17:05)
Panorama. Teoriskai norejau sita foto i ND, bet praktiskai nesigavo. Kolega Mindoozas atliko visa juoda darba as buvau tik statyvu ir fotiku
Žiauriai man panoraminės foto patinka. Tos ilgos tokios . Jetau, kaip išmokt sujungt?
QUOTE(Elina @ 2008 02 14, 23:18)
1.Man kitais metais tiek . Nieko TEN baisaus . Nu gal biškį vaikėti pradeda ne kurie
Papildyta:
2.Žiauriai man panoraminės foto patinka. Tos ilgos tokios . Jetau, kaip išmokt sujungt?
1. netikiu o jei tai tiesa, tada man tikrai nebaisu Papildyta:
2.Žiauriai man panoraminės foto patinka. Tos ilgos tokios . Jetau, kaip išmokt sujungt?
2. yra kazkokia programa factory atrodo, galima ir su PS bet su ja labai sudetingai, as taip ir nesupratau kaip
QUOTE(Anasko @ 2008 02 14, 23:51)
2. yra kazkokia programa factory atrodo, galima ir su PS bet su ja labai sudetingai, as taip ir nesupratau kaip
jei PS:
paleidus Photoshopą pasirenki File>Automate>Photomerge. Sudedi visus kadrus ir spaudi OK.
bet nesu bandęs, nes dirbu su panorama factory
QUOTE(Anasko @ 2008 02 14, 16:05)
Panorama. Teoriskai norejau sita foto i ND, bet praktiskai nesigavo. Kolega Mindoozas atliko visa juoda darba as buvau tik statyvu ir fotiku
Mna faina,gal kiek siauroka,bet gerai atrodo
Pamaciau db temas.. tai truputuka nuliudau... <pasaka> tai rieks mastyt, gal ka sumastysiu, bet nuliudau del kitos temos... Anasko sake,gal bus jis ir ji... jau isivaizdavau foto... na gal cia netinakma rasyti.. bet lb norejau siaip tokios foto o cia butu tike.... (pirmiausia reiktu pulteli ir statyva nusipirkti)... mes su MB papludimyje, kadras i jura ir i mus... as sedziu ant kedes ja pasizergus (veidu i jura,kad jus nematytumet ) o MB pries mane atsistojes,irgi veidu i jura... turetu but ruzavas dangus.... ir mes.. na bent jau su apatiniais.. buvau pasirysus ziema tokia foto padaryt na gal kita karta.....
nepykit uz fantazijas....
SU valentino diena visus
Sn dbuvom pas draugus, bandziau gaudyti seselius... mano pirmasis bandymas
Tikiuosi po savaitgalio parodysiu gamtos vaizdu...
Sn dbuvom pas draugus, bandziau gaudyti seselius... mano pirmasis bandymas
Tikiuosi po savaitgalio parodysiu gamtos vaizdu...
QUOTE(Elina @ 2008 02 14, 23:01)
Klausykit o tokio Canon, bet L klasės nebūna? Vyras sako, kad pardavėjai ginasi tokio nematę .
10-20mm nera. L'kes kiek zinau yra tik 16-35mm ir 17-40mm
Ech, smagumelis tos Kaledos
QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 15, 02:49)
Agniuke, pasvirusi labai tavo vaza. Patiesinti reikia.
O man pirma mintis apie "Pasaką"- fonas kaip Sillwio smėliniame paveiksle arba jo "Žiemoje" Kūdroje ir nameliukas toks ant vištos kojelės . Beje, ar matėt Sillwio žieminę snieguotą foto Kūdroj? Nu negaliu atsigrožėti ( pažiūrėjau, daugelis mūsiškių matė. Va http://fotokudra.lt/...&...topw&page=3 )
de Nada, sunku patikėt dėl metų gal todėl, kad mokausi. Vis mokausi ir mokausi. O juk turėčiau nurimt ir anūkus sūpuot . Gerai, kad vyresnėlis -pakankamai bijo vaikų. Po mūsų dvynių gimimo pareiškė, kad vaikų neturės iki 30 metų . Bet kiek čia jau ir beliko , 8 metai . Ech, auga tie vaikai greitai.