Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Oj, linksminatės, panos lotuliukas.gif , kokie snukučiai juokingi lotuliukas.gif

O aš grįžau, su draugais trumpai paminėjom meilės dieną ax.gif , turėjom be galo daug darbų doh.gif , nusiavriau nuo kojų, dar abu vaikus skirtingu laiku į treniruotes vežiojom wacko.gif. Taigi, visgi blush2.gif gavau dovanėlę rolleyes.gif . EFs 10-22 f/3.5-4.5 Usm Canon bigsmile.gif . Čia jau gryn Kalėdų senis pirko wub.gif , aišku, aš prieš tai surašiau kas tiktų. Sunumeravau pagal gerumą ( kiek išmanau). Klausykit o tokio Canon, bet L klasės nebūna? Vyras sako, kad pardavėjai ginasi tokio nematę g.gif. Bet koks platumėlis blink.gif , negaliu atsižiūrėti. Laukti lieka gero oro ir lėkt į laukus smile.gif

Ar yra norinčių kitinuko Canon? Mūsiškiams padovanočiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 14 vasario 2008 - 23:03
QUOTE(Elina @ 2008 02 14, 23:01)

...... su draugais trumpai paminėjom meilės dieną ax.gif

g.gif g.gif g.gif smile.gif

tu sakyk ar tau kėdę rezervint šeštadieniui?
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 02 14, 21:20)

ir vabzdziukai
user posted image

Šitie geri smile.gif Ale kur tu jų žiemą radai?

QUOTE(de Nada @ 2008 02 14, 22:17)
Beje, Sayonara, nesinervink, virs trisdesimt dar nieko, o va kaip bus 40 - tada tikrai prasideda visas fun'as wink.gif

Ei, negąsdinkit blink.gif kas ten virš tų 40?

Bet kaip man pikta doh.gif Šitą ilgą savaitgalį mano artimieji ir giminaičiai klaipėdiečiai pas mane sugriūna. O aš taip norėčiau pas juos varyt. Ir su jumeis susitikti tuo tarpu ax.gif Nu bet visada viskas atvirkščiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 15, 00:07)
g.gif  g.gif  g.gif  smile.gif

tu sakyk ar tau kėdę rezervint šeštadieniui?

90 proc., kad būsiu. Bet 19 val. sesė grįžta iš Norgės savaitei. Na, bet, manau, vėliau su ja susitiksiu

QUOTE(Degutė @ 2008 02 15, 00:12)

Ei, negąsdinkit  blink.gif kas ten virš tų 40?

Man kitais metais tiek blush2.gif . Nieko TEN baisaus biggrin.gif laugh.gif . Nu gal biškį vaikėti pradeda ne kurie laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Anasko @ 2008 02 14, 17:05)
Panorama. Teoriskai norejau sita foto i ND, bet praktiskai nesigavo.  Kolega Mindoozas atliko visa juoda darba 4u.gif  4u.gif  4u.gif  as buvau tik statyvu ir fotiku blush2.gif

user posted image

Žiauriai man panoraminės foto patinka. Tos ilgos tokios 4u.gif . Jetau, kaip išmokt sujungt? verysad.gif
Atsakyti
o pasaka traktuojam kaip pasakos atvaizdavimas ar kzk panasaus, ar ir pasakos skaitymas, migdymas su pasaka, vyru pasakos sekamos moterim ir atvirksciai - zodziu, siauriau traktuot (tradicine pasaka) ar placiau? g.gif kaip nelabai pataikanti i temas klausiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 14 vasario 2008 - 23:32
QUOTE(Elina @ 2008 02 14, 23:18)
1.Man kitais metais tiek blush2.gif . Nieko TEN baisaus biggrin.gif  laugh.gif . Nu gal biškį vaikėti pradeda ne kurie laugh.gif
Papildyta:

2.Žiauriai man panoraminės foto patinka. Tos ilgos tokios 4u.gif . Jetau, kaip išmokt sujungt? verysad.gif
1. netikiu schmoll.gif 4u.gif o jei tai tiesa, tada man tikrai nebaisu bigsmile.gif
2. yra kazkokia programa factory atrodo, galima ir su PS bet su ja labai sudetingai, as taip ir nesupratau kaip blush2.gif
Atsakyti
Ka, Elina, tikrai kitais metais? nustebinai... blush2.gif
Nors vaikus tavo drauges maciau, ale kazkaip su skaiciais man didele beda... ne visus pazistu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo de Nada: 15 vasario 2008 - 00:11
QUOTE(Anasko @ 2008 02 14, 23:51)
2. yra kazkokia programa factory atrodo, galima ir su PS bet su ja labai sudetingai, as taip ir nesupratau kaip  blush2.gif

jei PS:
paleidus Photoshopą pasirenki File>Automate>Photomerge. Sudedi visus kadrus ir spaudi OK.

bet nesu bandęs, nes dirbu su panorama factory
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 02 14, 16:05)
Panorama. Teoriskai norejau sita foto i ND, bet praktiskai nesigavo.  Kolega Mindoozas atliko visa juoda darba 4u.gif  4u.gif  4u.gif  as buvau tik statyvu ir fotiku blush2.gif

user posted image

Mna faina,gal kiek siauroka,bet gerai atrodo thumbup.gif

Pamaciau db temas.. tai truputuka nuliudau... <pasaka> tai rieks mastyt, gal ka sumastysiu, bet nuliudau del kitos temos... Anasko sake,gal bus jis ir ji... jau isivaizdavau foto... na gal cia netinakma rasyti.. bet lb norejau siaip tokios foto o cia butu tike.... (pirmiausia reiktu pulteli ir statyva nusipirkti)... mes su MB papludimyje, kadras i jura ir i mus... as sedziu ant kedes ja pasizergus (veidu i jura,kad jus nematytumet tongue.gif ) o MB pries mane atsistojes,irgi veidu i jura... turetu but ruzavas dangus.... ir mes.. na bent jau su apatiniais.. buvau pasirysus ziema tokia foto padaryt biggrin.gif na gal kita karta.....
nepykit uz fantazijas.... 4u.gif
Atsakyti
SU valentino diena visus wink.gif

Sn dbuvom pas draugus, bandziau gaudyti seselius... mano pirmasis bandymas blush2.gif

user posted image

Tikiuosi po savaitgalio parodysiu gamtos vaizdu...
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 14, 23:01)
Klausykit o tokio Canon, bet L klasės nebūna? Vyras sako, kad pardavėjai ginasi tokio nematę g.gif.

10-20mm nera. L'kes kiek zinau yra tik 16-35mm ir 17-40mm smile.gif
Ech, smagumelis tos Kaledos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 15, 02:49)
user posted image

Tikiuosi po savaitgalio parodysiu gamtos vaizdu...

Agniuke, pasvirusi labai tavo vaza. Patiesinti reikia.
O man pirma mintis apie "Pasaką"- fonas kaip Sillwio smėliniame paveiksle arba jo "Žiemoje" Kūdroje ir nameliukas toks ant vištos kojelės biggrin.gif . Beje, ar matėt Sillwio žieminę snieguotą foto Kūdroj? Nu negaliu atsigrožėti doh.gif ( pažiūrėjau, daugelis mūsiškių matė. Va http://fotokudra.lt/...&...topw&page=3 )

de Nada, sunku patikėt dėl metų gal todėl, kad mokausi. Vis mokausi ir mokausi. O juk turėčiau nurimt ir anūkus sūpuot unsure.gif . Gerai, kad vyresnėlis -pakankamai bijo vaikų. Po mūsų dvynių gimimo pareiškė, kad vaikų neturės iki 30 metų biggrin.gif . Bet kiek čia jau ir beliko unsure.gif , 8 metai blink.gif . Ech, auga tie vaikai greitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 15 vasario 2008 - 08:48