O čia mes. "Dūkom dūkom prisidūkom
QUOTE(gus @ 2008 02 10, 21:01)
Westa,mano akim 1,3,4 labai geros,antra nekabino,per mano kompa rodo lyg kaip sharpo butu padauginta beet gal klystu,o paskutine net nzn,gal apacios per daug bet tu saunuole gera vel prisimint gimtus krastus
antros nešarpinau .. mažinant ryškumas dingo.. ir taip, tiesą sakant nebuvo išaigta.. štatyvo juodai reikėjo .. o paskutinėj neieškok meno .. tiesiog pradedu įtart, kad visos mano fotosesijos turės va tokią va pabaigą... .. jei pameni mano paskutinę seriją..
sayonara man pirma patiko ir antra .. gal kiek erdvės norėčiau paskutinėj daugiau.. čiaunuolė ..
valanda tavo ežeriukas man patiko
toro ir tavo rūkas gerulis.. gal kiek mano akimis važiuoja kompozicija dešinėn
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 02 10, 20:23)
kodėl manęs neįtraukėt į sąrašus? neišlaikiau egzamino?
primink kita karta,visu naujoku nesugaudys
manes jau kokia 5ta tema neitraukia,bet kai kibsiu visu pajegumu,pati pasiprasysiu
QUOTE(westa @ 2008 02 10, 20:58)
Nu tu mane prajuokinai - PAKSUTINĖS Paksas jaučiu būtų patenkintas jei čia užsuktų
sayonara, pro langa yra pro langą, nepatinka man. O su kitom normaliai viskas yra, gal ir nėra kokio tai akcento, bet ne visada jis gali būti. Su peizažais, gamtovaizdžiais taip jau yra ieškai, lauki tam tikro laiko, fotografuoji ir iš krūvos nuotraukų tik kelios vykusios. Taip nebūna kad kiekvienas kadras šedevras. Net profam. Tik tiek gerai, kad gyvenam skaitmenos amžiuje ir turim galymybes fotografuot nevaržomi:) Su juosta sudėtingiau būtų. O šiaip man patinka tavo kadrai, jūrą ne kiekvieną dieną matau, o dar ūkanotą
O kokį WB buvai užstačius, kad atspalviai skirtingi gavos ? Nors aš nesijaudinčiau smarkiai dėl to.
O kokį WB buvai užstačius, kad atspalviai skirtingi gavos ? Nors aš nesijaudinčiau smarkiai dėl to.
QUOTE(westa @ 2008 02 10, 21:54)
Visą džiaugsmą sugadino kažkokios šiukšlės , reik valyt kažką ..
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 10, 22:12)
Nu tu mane prajuokinai - PAKSUTINĖS Paksas jaučiu būtų patenkintas jei čia užsuktų
5 minutes skaičiau, kol daėjo. Nepastebėjau klaidos
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 10, 21:06)
Nu sažinės neturit ir viskas.. ką jau kokį bokaliuką Carlsbergo galėjom juk ... ot būt fainai...
matai, kadangi su vyru šiokią tokią sukaktį pašventėm, tai jis manęs nebūtų supratęs..
QUOTE(toro @ 2008 02 10, 21:15)
sayonara, pro langa yra pro langą, nepatinka man. O su kitom normaliai viskas yra, gal ir nėra kokio tai akcento, bet ne visada jis gali būti. Su peizažais, gamtovaizdžiais taip jau yra ieškai, lauki tam tikro laiko, fotografuoji ir iš krūvos nuotraukų tik kelios vykusios. Taip nebūna kad kiekvienas kadras šedevras. Net profam. Tik tiek gerai, kad gyvenam skaitmenos amžiuje ir turim galymybes fotografuot nevaržomi:) Su juosta sudėtingiau būtų. O šiaip man patinka tavo kadrai, jūrą ne kiekvieną dieną matau, o dar ūkanotą
pro langą, tai atsidarius langą, o ne pro stiklą. man šiaip su naktinėm visai nekoks santykis kol kas. fotografavau tam, kad pabandyčiau.
WB visur auto buvo, čia man rodos su PS prisižaidžiau vienur dariau autolevels, kitur - ne. va ir gavosi skirtingai. mokausi..
westa, dėkui. man soboras tai neralus Tavo.. aišku, ir spalvos dėkingos, bet ir sugebėti reikia.. patiko paskutinė, tik kokybės trūksta, plius padegę. trečioji patiko, bet sutinku,kad apačios per daug. antra neryški truputį.
Elina, man priešpaskutinė patiko. užsimerkęs vaikinukas.. kitose stipriai trukdo arba ryškumo trūkumas, arba išdegimai.
QUOTE(sayonara @ 2008 02 10, 22:21)
Elina, man priešpaskutinė patiko. užsimerkęs vaikinukas.. kitose stipriai trukdo arba ryškumo trūkumas, arba išdegimai.
Kažką negerai darau su j/b, nes spalvotose visiškai nėra jokio išdegimo . Pati matau, kad nekokybė
QUOTE(bite maja @ 2008 02 10, 17:43)
fotografuota su plačiakampiu... šiandien galutinai įsitikinau, kad esu juo labai patenkinta.
man patiko tavo architekturines labai
megstu ryskia perspektyva
tik va drauges portretas...jautesi nuotaika bet kazkaip neuzkabino manes...na bet akivaizdu, kad visus kitus kabino tai jau kaip ir nebesvarbu
QUOTE(valanda @ 2008 02 10, 19:08)
Buciau dekinga uz komentarus. Ant pirmosios uzdetas gelsvas filtras. Man kazkokio jaukumo prideda.
labai patiko pirma, svelni tokia - aksomine
QUOTE(toro @ 2008 02 10, 19:58)
Pabaigiau sena tema. Ot begėdžiai, vis persikraunu psl. kaip nieks nieko nerašo taip nerašo. Galvoju kažkas negerai štilis kažkoks tai
Dedu vieną . Bukit geri/geros pakomentuokit. Man pačiam tai labai patink, bet įdomi ir jūsų nuomonė.
Dedu vieną . Bukit geri/geros pakomentuokit. Man pačiam tai labai patink, bet įdomi ir jūsų nuomonė.
patiko tas susisluoksniavimas ir spalvos malonios
QUOTE(sayonara @ 2008 02 10, 20:37)
nu žodžiu, pažiūrėjau, kad neturiu, ką parodyt..
o man paskutine patiko
o čia dar mano anyta.. dėl kokybės atsiprašau, bet labai miela man ji ir nuotaika miela..
Papildyta:
pabandyk iš naujo versti į j/b, sumažink brightness, kontrastą pastumdyk, mažu išeis..
Papildyta:
ai, toro pamiršau. labai patiko rūkai. va TAIP noriu mokėti rūkus fotkinti spalvos, sluoksniai patiko, tik gal kadravimo kito ieškočiau.. lyg irlabai patinka, lyg ir kliūva kažkas,tik nežinau, kas..
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 02 10, 21:24)
Kažką negerai darau su j/b, nes spalvotose visiškai nėra jokio išdegimo . Pati matau, kad nekokybė
pabandyk iš naujo versti į j/b, sumažink brightness, kontrastą pastumdyk, mažu išeis..
Papildyta:
ai, toro pamiršau. labai patiko rūkai. va TAIP noriu mokėti rūkus fotkinti spalvos, sluoksniai patiko, tik gal kadravimo kito ieškočiau.. lyg irlabai patinka, lyg ir kliūva kažkas,tik nežinau, kas..
QUOTE(Elina @ 2008 02 10, 21:11)
O čia mes. "Dūkom dūkom prisidūkom
1 ir 3 labiausiai kabina. Tokios jaukios ir tikros.
Tie baznyčios skliautai labai patiko.