Nerodo didesnes, fotobucket nepriima
Westa, Getter aciu kai fotografau net nezinuojau kaip teisingai reikia, namie kai grizau aisku perskaiciau Tik vis tiek as nemoku taip padaryti, nebent Mindoozas isduos paslapti, kaip sujungti nuotraukas
Tema bus Sviesa nieko geriau ir protingiau nesugalvojau
Gal kas padarykit ND albume papke
Anasko, o ko tokia siaura panorama? Aš vis laukiau kol pilnai atsidarys nuotrauka, o čia pasirodo jos tik tiek ir tėra
Degute, gražiai pasisluoksniavę. Koplytstulpis kuklus prieš kalną .
Laputaite, o ta glamūrinė tai nekokia man Kompoziciškai nestabili ir šypsena kažkaip nepritinka. Na prašom nesupykt - aš tiesiog atvirai..
Degute, gražiai pasisluoksniavę. Koplytstulpis kuklus prieš kalną .
Laputaite, o ta glamūrinė tai nekokia man Kompoziciškai nestabili ir šypsena kažkaip nepritinka. Na prašom nesupykt - aš tiesiog atvirai..
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 14, 17:26)
Anasko, o ko tokia siaura panorama? Aš vis laukiau kol pilnai atsidarys nuotrauka, o čia pasirodo jos tik tiek ir tėra
Photobucket neleidzia ideti didesne
Šviesa sakai Gal gali plačiau apibūdinti, kaip suprast šviesą iš techninės pusės kiek galvojau nieko nesusigalvoja
Sveikinus nugaletojas - nuotraukos puikios!!!
Paskaiciau, kaip Laputaite savo kadrui ruosesi - ir supratau, tai ne man... nei kantrybes, nei uzsispyrimo nei laiko tiek neturiu. Todel - labai tavim zaviuosi!
As ziurint i namu darbus supratau kelis dalykus - nemoku fotografuoti! ir bendrai as turistas, o ne fotografas ir jokios nuotraukos nebepatinka (sunkus atvejis)
Beje, Laputaite, tas glamurinis varinatas gal butu nieko ir labiau retro jei kiek pakeisti poza - na kazkas panasaus i "pin-up" gautusi...
Einu, kelioniu fotoreportazu ziuret
Paskaiciau, kaip Laputaite savo kadrui ruosesi - ir supratau, tai ne man... nei kantrybes, nei uzsispyrimo nei laiko tiek neturiu. Todel - labai tavim zaviuosi!
As ziurint i namu darbus supratau kelis dalykus - nemoku fotografuoti! ir bendrai as turistas, o ne fotografas ir jokios nuotraukos nebepatinka (sunkus atvejis)
Beje, Laputaite, tas glamurinis varinatas gal butu nieko ir labiau retro jei kiek pakeisti poza - na kazkas panasaus i "pin-up" gautusi...
Einu, kelioniu fotoreportazu ziuret
QUOTE(Getter @ 2008 02 14, 18:04)
Šviesa sakai Gal gali plačiau apibūdinti, kaip suprast šviesą iš techninės pusės kiek galvojau nieko nesusigalvoja
tiesa sakant ir pati nieko negaliu sugalvoti, bet uzmaciau vienoje fotogalerijoje nuotrauka su zvake, pavadinimas "Sviesa" man patiko, o kadangi niekas i galva nelenda tai ir parasiau cia Tiesiog gal su apsvietimu galima butu ka nors pagalvoti, pazaisti Atsimeni De nados nuotrauka is vatikano, ten irgi sviesa O siap net nezinau, gal ir sita tema nelabai prie techniniu tada dar galvosiu, jau istino galva QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 14, 18:26)
Nematau ko pykti Man ir pačiai ten veidas nepritinka, nes sunku buvo šypsotis kai vaidinau pasirėmusią, o iš tiesu lankas buvo minkštas ir teko pačiai laikytis . Kompoziciškai tiesiog nukopijuotas vienas retro glamour variantas.
Viskas - darau pertrauką čia. Komentuoju skurdžiai, kartais piktai. Įdėjų nulis... Nenoras. Reikia pailsėti.
IKI
IKI
Labas
Kaip tik vakar per radiją girdėjau, kad spausdina Kanto g. , berods 12 Galvojau prisiminsiu, bet po laidotovių šiandien galva kaip iššluota
Į susitikimą labai norėčiau, prisijungčiau, tikiuosi Tik jei šeštadienio pavakare, gal reikėtų užsisakyti kur nors staliuką , nes paskutiniu metu į normalesnę kavinę nueit kažkoks košmaras gaunas Dėl vietos, tai visai jauku ir ten nėra labai triukšminga- kur Liepų g. šalia Norfos yra armėniškas , na nelabai gal restoranas, bet net nežinau kaip kitaip pavadinti
Paskutinių namų darbų foto tikrai neralios Šaunuoliai visi dalyvavę
QUOTE(westa @ 2008 02 14, 11:25)
aš domėjaus.. ačiū, Degute...labai gaila.. teks Vilniuj ieškotis.. Bitute tu lyg sakei kad žinai.. gal gali pakonkretint kur? teks susisiekt .. labai reikia
Kaip tik vakar per radiją girdėjau, kad spausdina Kanto g. , berods 12 Galvojau prisiminsiu, bet po laidotovių šiandien galva kaip iššluota
Į susitikimą labai norėčiau, prisijungčiau, tikiuosi Tik jei šeštadienio pavakare, gal reikėtų užsisakyti kur nors staliuką , nes paskutiniu metu į normalesnę kavinę nueit kažkoks košmaras gaunas Dėl vietos, tai visai jauku ir ten nėra labai triukšminga- kur Liepų g. šalia Norfos yra armėniškas , na nelabai gal restoranas, bet net nežinau kaip kitaip pavadinti
Paskutinių namų darbų foto tikrai neralios Šaunuoliai visi dalyvavę
QUOTE(Degutė @ 2008 02 14, 17:18)
oi gerulis sumustinis
o pas mane sveciuose buvo Sayonara su savo dviem fotikais ale sakykit isprotejo mergiote kaip nere i fotografija tai ne ausu nesimato
na bet ne apie tai cia
atvaziavo Sayonara i svecius
Peppi, nuotaikingos judviejų susitikimo nuotraukytės
Getter ir sayonara, aš nžn, kodėl jūs nematot mano nuotraukos Gal refrešint reik.
Getter ir sayonara, aš nžn, kodėl jūs nematot mano nuotraukos Gal refrešint reik.