Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Nerodo didesnes, fotobucket nepriima ax.gif

Westa, Getter aciu 4u.gif kai fotografau net nezinuojau kaip teisingai reikia, namie kai grizau aisku perskaiciau rolleyes.gif Tik vis tiek as nemoku taip padaryti, nebent Mindoozas isduos paslapti, kaip sujungti nuotraukas ax.gif

Tema bus Sviesa nieko geriau ir protingiau nesugalvojau cool.gif

Gal kas padarykit ND albume papke ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 14 vasario 2008 - 17:26
Anasko, o ko tokia siaura panorama? Aš vis laukiau kol pilnai atsidarys nuotrauka, o čia pasirodo jos tik tiek ir tėra biggrin.gif

Degute, gražiai pasisluoksniavę. Koplytstulpis kuklus prieš kalną smile.gif .

Laputaite, o ta glamūrinė tai nekokia man schmoll.gif Kompoziciškai nestabili ir šypsena kažkaip nepritinka. Na prašom nesupykt - aš tiesiog atvirai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 14 vasario 2008 - 17:30
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 14, 17:26)
Anasko, o ko tokia siaura panorama? Aš vis laukiau kol pilnai atsidarys nuotrauka, o čia pasirodo jos tik tiek ir tėra biggrin.gif
Photobucket neleidzia ideti didesne unsure.gif
Atsakyti
Šviesa sakai g.gif Gal gali plačiau apibūdinti, kaip suprast šviesą iš techninės pusės g.gif kiek galvojau nieko nesusigalvoja blush2.gif
Atsakyti
Sveikinus nugaletojas - nuotraukos puikios!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Paskaiciau, kaip Laputaite savo kadrui ruosesi - ir supratau, tai ne man... nei kantrybes, nei uzsispyrimo nei laiko tiek neturiu. Todel - labai tavim zaviuosi!
As ziurint i namu darbus supratau kelis dalykus - nemoku fotografuoti! ir bendrai as turistas, o ne fotografas wink.gif ir jokios nuotraukos nebepatinka unsure.gif (sunkus atvejis)
Beje, Laputaite, tas glamurinis varinatas gal butu nieko ir labiau retro jei kiek pakeisti poza - na kazkas panasaus i "pin-up" gautusi...
Einu, kelioniu fotoreportazu ziuret wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 14, 18:04)
Šviesa sakai  g.gif  Gal gali plačiau apibūdinti, kaip suprast šviesą iš techninės pusės  g.gif  kiek galvojau nieko nesusigalvoja  blush2.gif
tiesa sakant ir pati nieko negaliu sugalvoti, bet uzmaciau vienoje fotogalerijoje nuotrauka su zvake, pavadinimas "Sviesa" man patiko, o kadangi niekas i galva nelenda tai ir parasiau cia blush2.gif Tiesiog gal su apsvietimu galima butu ka nors pagalvoti, pazaisti g.gif Atsimeni De nados nuotrauka is vatikano, ten irgi sviesa ax.gif O siap net nezinau, gal ir sita tema nelabai prie techniniu unsure.gif tada dar galvosiu, jau istino galva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 14, 18:26)
Laputaite, o ta glamūrinė tai nekokia man schmoll.gif  Kompoziciškai nestabili ir šypsena kažkaip nepritinka. Na prašom nesupykt - aš tiesiog atvirai..

Nematau ko pykti smile.gif Man ir pačiai ten veidas nepritinka, nes sunku buvo šypsotis kai vaidinau pasirėmusią, o iš tiesu lankas buvo minkštas ir teko pačiai laikytis biggrin.gif. Kompoziciškai tiesiog nukopijuotas vienas retro glamour variantas.
Atsakyti
Viskas - darau pertrauką čia. Komentuoju skurdžiai, kartais piktai. Įdėjų nulis... Nenoras. Reikia pailsėti.
IKI 4u.gif
Atsakyti
Puriena, neišeik, ką?..

Degute, nematau nuotraukos:(

Anasko, aš musėt nesuprantu panoramų, manęs visai netraukia sad.gif biggrin.gif 4u.gif ND tema gera. Fotografijos esmė - ŠVIESA. Va su PASAKA tai jaučiu vėl man bus šakės..biggrin.gif

beje, kodėl prie ND nuotraukų ne visur matosi autoriai? a? AAA?? biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(westa @ 2008 02 14, 11:25)
aš domėjaus.. ačiū, Degute...labai gaila.. teks Vilniuj ieškotis.. Bitute tu lyg sakei kad žinai.. gal gali pakonkretint kur? teks susisiekt  smile.gif .. labai reikia  blush2.gif

Kaip tik vakar per radiją girdėjau, kad spausdina Kanto g. , berods 12 g.gif Galvojau prisiminsiu, bet po laidotovių šiandien galva kaip iššluota unsure.gif
Į susitikimą labai norėčiau, prisijungčiau, tikiuosi unsure.gif Tik jei šeštadienio pavakare, gal reikėtų užsisakyti kur nors staliuką unsure.gif , nes paskutiniu metu į normalesnę kavinę nueit kažkoks košmaras gaunas doh.gif Dėl vietos, tai visai jauku ir ten nėra labai triukšminga- kur Liepų g. šalia Norfos yra armėniškas , na nelabai gal restoranas, bet net nežinau kaip kitaip pavadinti g.gif

Paskutinių namų darbų foto tikrai neralios thumbup.gif wub.gif Šaunuoliai visi dalyvavę 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 14 vasario 2008 - 19:55
QUOTE(Degutė @ 2008 02 14, 17:18)
Sluoksniuotas kalnas smile.gif

oi gerulis sumustinis smile.gif

o pas mane sveciuose buvo Sayonara su savo dviem fotikais biggrin.gif ale sakykit isprotejo mergiote biggrin.gif kaip nere i fotografija tai ne ausu nesimato biggrin.gif
na bet ne apie tai cia smile.gif
atvaziavo Sayonara i svecius

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 14 vasario 2008 - 20:56
Peppi, nuotaikingos judviejų susitikimo nuotraukytės bigsmile.gif

Getter ir sayonara, aš nžn, kodėl jūs nematot mano nuotraukos g.gif Gal refrešint reik.
Atsakyti