Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2008 02 14, 12:58)
Neblogi bandymai, bet visose matau viena bendra trukuma - truksta ryskumo ir sviesos piesia idomias trajektorijas - panasu, kad statyvas per skystas.
Kompozicijos nekomentuoju, manau pati matai.

Reikejo pamatyti vvvvvvv (nezinau kiek ju turi buti) statyva- vakar jis buvo vakaro vinis lotuliukas.gif
sayonara, yra dar vienas trukumas- isdege pastatai. Deja, didzioji dalis mano vakaryksciu nuotrauku irgi su tokia pacia problema. Atrodo ir sekiau, kad to nebutu, ant fotiko ekrano nesimate, bet kai perkeliau i kompa is karto silpna pasidare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2008 02 14, 12:55)
Reikejo pamatyti vvvvvvv (nezinau kiek ju turi buti) statyva- vakar jis buvo vakaro vinis  lotuliukas.gif 
sayonara, yra dar vienas trukumas- isdege pastatai. Deja, didzioji dalis mano vakaryksciu nuotrauku irgi su tokia pacia problema. Atrodo ir sekiau, kad to nebutu, ant fotiko ekrano nesimate, bet kai perkeliau i kompa is karto silpna pasidare  doh.gif

jo, TAS štatyvas tikrai buvo VINIS.. tiesiogine to žodžio prasme..biggrin.gif
(vvvvv, išlįsk.. rolleyes.gif )

Bilekas, nu jo. nekas su bandymu, bet.. vis pamoka..smile.gif reik grįžt prie portretų, bet šiuo metu kažkaip žmonės mane aplenkia..biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 02 14, 10:16)
kam įdomu - www.naujametis.puslapiai.lt

Andriuska, išduok paslaptį, kokia kamera (įtariu 30D ) ir kokiu objektyvu ten fotkinai ? rolleyes.gif
Atsakyti
o dėl temos interpretacijos ir sunkumo.. tik reikia pamąstyt šiek tiek mirksiukas.gif po to išsivysto jau smegenyse keliukai, kuriais nueini iki vaizdo mirksiukas.gif ir reik žinot kokių daiktų namuose turi ir ką galėtum panaudot mirksiukas.gif niekas, bent man, per 20 min nesusigalvoja... kelias dienas galvoju galvoju, kylančias idėjas užsirašau. po to atrenku realiausias įgyvendint ir įdomiausias, o tada jau fotografavimas - kelimas į kompą, vėl klaidų taisymas fotografuojant ir t.t. 4u.gif
svarbiausia nepanikuot išgirdus temą, o galvot ir nemažai. niekas turbūt iš mūsų negimė su temų vaizdais galvoje mirksiukas.gif ir jie kuriami yra. 4u.gif

o koks ten vvvvv štatyvas g.gif jau suintrigavot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 14 vasario 2008 - 13:22
QUOTE(Anasko @ 2008 02 14, 08:16)
Aciuks blush2.gif  4u.gif  as vakar nesulaukiau, nuo vyro velniu gavau kad prie kompo uzsisedejau

bus tau ilgai sedeti prie kompo wink.gif issiunciau, turetum greitai gauti.
klaidos: nefotografuok taip, kaip fotografavai, paversk fotika 90' kampu, tik tokiu budu, nuotraukos bus "aukstesnes", dabar jos ilgos ir labai "zemos", mazinant nuotraukos dydi, isvis bus neimanoma ziureti.
nefotografuok vos pasukdama fotika, man uzteko vos trecdalio tavo atsiustu failu wink.gif
Atsakyti
Įmečiau mergaitę su lanku į kūdra, labai įdomu kaip ten įvertins biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laputaitė: 14 vasario 2008 - 13:30
QUOTE(westa @ 2008 02 14, 12:25)
aš domėjaus.. ačiū, Degute...labai gaila.. teks Vilniuj ieškotis.. Bitute tu lyg sakei kad žinai.. gal gali pakonkretint kur? teks susisiekt  smile.gif .. labai reikia  blush2.gif

Nusiramink Westa, ateisi i susitikima paskaysiu kur KLP spausdina ant drobes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 02 14, 12:51)
help

nusmego mūsų šeimos canon eos 300, užuolaida sulūžo, na, neskaičiuosim, kad nebekontaktuoja išorinio blico lizdas, gal žinot kas, ar labai tokie brangūs remontai? ar jį jau gal laidoti? sad.gif

oj, uzuolaidele parejo, na, keitimui paruoskit keleta simtu litu kaip minimum.
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 14, 13:33)
Nusiramink Westa, ateisi i susitikima paskaysiu kur KLP spausdina ant drobes cool.gif

nusiraminau smile.gif .. tai kur gi susitinkam??? Zveri, tu kaip džentelmenas galėtum pasirūpint savo damom smile.gif

laputaite
, puiki foto.. manau tikrai bus pastebėta .. netgi prognozuoju dienos geriausia.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 14 vasario 2008 - 13:43
QUOTE(ajas @ 2008 02 14, 14:20)
Andriuska, išduok paslaptį, kokia kamera (įtariu 30D ) ir kokiu objektyvu ten fotkinai ? rolleyes.gif

anokia paslaptis - cameda canon 30 d, o objektyvas - kamštukas kitinis (18-55 ef-s). neturiu plačiam kampui kitokio ir artimiausiu metu nesiruošiu pirkti. man šitas gerai tarnauja....
Atsakyti
laputaite, papasakok kaip fotografavai „mergaitę“, labai įdomu smile.gif
Atsakyti
ėda prisipažinti, bet nesu girdėjęs, kad canon yra išleidęs tokį objektyvą (ir ypač abejoju dėl f1,4) blink.gif

ax.gif, tiksliau Canon Zoom Super Wide Angle EF 17-40mm f/4L
Atsakyti