Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 02 14, 10:21)
kaip nors... aš dar jums spėsiu atsibost su klausimais prieš kelionę  tongue.gif . buvau Londone prieš kokius 10 metų, tai beveik nieko nepamenu.  ai, taigis ne pirmą kartą keliauju, tik pirmą kartą viena  unsure.gif

jums gal atvežt ko nors? duonos, lašiniųlotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
aš ir tikiuos, kad bus puiku  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif prajuokinai, Bitele pas mus jau yra ir duonos ir lasiniu,tu tik atvaziuok,didziausia lauktuve mums butum mirksiukas.gif o kad viena tai niekis,vyras lbiau pasiilgs per ta kelione,atostogu visiem reikia mirksiukas.gif

QUOTE(laputaitė @ 2008 02 14, 10:22)
Na gerai, nebekraupinsiu tongue.gif
Sekanti ND tema - pasaka

mano vos akys neisvirto pamacius kokia tema pradzioj pasiulei tongue.gif nu pasaka dabar g.gif vaje,nzn ar galva ka nors sumastys rolleyes.gif
Atsakyti
dar viena

user posted image

ne, nu bet aš visai akių neturiu, mane viskas kreiva sad.gif
gal yra koks būdas ne iš akies karpyti, o pasimatuojant blush2.gif , nes akivaizdu, kad iš akies man blogai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 14 vasario 2008 - 11:47
Naktinės visos gerai žiūrisi, smagu ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 14, 11:39)
čia toks veikėjas prie mūsų trynėsi, vis į kadrą lindo..biggrin.gif

user posted image

ale klausykit, aš tikrai kreiva. PS'e taip neatrodė.. blink.gif

O čia tai tiesiog milžinai kažkokie užpuolė bigsmile.gif Gerai atrodo smile.gif

Atsakyti
eksperimentas su 1,4 diafragma biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 14, 11:35)
na ką, ir mano naktinė vakarykštė..

prašom komentuoti, kritikuoti ir panašiai.. 4u.gif man toli iki bitės, bet vis tiek rodausi, bo mokausi biggrin.gif

Neblogi bandymai, bet visose matau viena bendra trukuma - truksta ryskumo ir sviesos piesia idomias trajektorijas - panasu, kad statyvas per skystas.
Kompozicijos nekomentuoju, manau pati matai.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 14, 11:58)
Neblogi bandymai, bet visose matau viena bendra trukuma - truksta ryskumo ir sviesos piesia idomias trajektorijas - panasu, kad statyvas per skystas.

dėl štatyvo visiška tiesa, pajutau, kad jeigu žemė, o ne asfaltas (kas ir buvo ant to kalno), tai juda, kruta, makaluojas. Bilekas buvo teisus su savo Monfroto..
aha, su kompozicija irgi ku kū biggrin.gif
nu nieko, "i to chlieb" kaip man.. antras bandymas buvo.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 14, 11:25)
aš domėjaus.. ačiū, Degute...labai gaila.. teks Vilniuj ieškotis.. Bitute tu lyg sakei kad žinai.. gal gali pakonkretint kur? teks susisiekt  smile.gif .. labai reikia  blush2.gif

konkrečiau paklausiu bendradarbio. žinau, kad tik prie spaudos rūmų daro.

QUOTE(sayonara @ 2008 02 14, 11:39)
čia toks veikėjas prie mūsų trynėsi, vis į kadrą lindo..biggrin.gif
ale klausykit, aš tikrai kreiva. PS'e taip neatrodė.. blink.gif

o ką mes tau vakar sakė, kak kreivai fotkini tongue.gif štatyvas gal kreivai stovėjo. aš ir savo tiesinau.
tas veikėjas įdomiai atrodo. man visai patinka.
štatyvas vakar fotiko ekrane geriau atrodė g.gif

Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2008 02 14, 11:58)

ryškumo dar gal trūksta ir dėl to, kad ne su self-timer'iu fotkino.

sayonara, o tu žiūrėjai tas paskutines, kur su self-timer'iu bandei?
Atsakyti
Kur koks susitikimas planuojamas?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Laputaite, Anasko - sveikinimai 4u.gif 4u.gif Šiaip visus "Retro" temos dalyvius sveikinu su šauniom įdėjom. Gavosi beveik retro-auto. smile.gif

Nostalgijai, prisiminimams pažadinti :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 02 14, 11:22)

Sekanti ND tema - pasaka

wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 02 14, 12:24)
Kur koks susitikimas planuojamas?

jis įvyko vakar. 4u.gif
Atsakyti
help

nusmego mūsų šeimos canon eos 300, užuolaida sulūžo, na, neskaičiuosim, kad nebekontaktuoja išorinio blico lizdas, gal žinot kas, ar labai tokie brangūs remontai? ar jį jau gal laidoti? sad.gif
Atsakyti