Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 02 14, 10:24)
jei sąžiningai, nepatikėjau 100 proc... bet lengvas prakaitas išpylė, nu noriu ir aš gi sudalyvauti ND kada nors normaliai, jau spėjau pagalvoti, kokiu būdu būdu galima katiną perrengti, kad atrodytų kaip kažkoks ten vipetas biggrin.gif

dabar galėsi batus dėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 14, 10:26)
dabar galėsi batus dėt  biggrin.gif

jo jo.. ir skrybėlę su špaga..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 02 14, 10:22)
Sekanti ND tema - pasaka

Temos pavadinimas thumbup.gif Bet iš kur tiek fantazijos pas Jus visus??? kad ir būčiau įvaldžiusi fotoaparatą, kad visos taisyklės gulėtų galvoje savo vietose ir reikalinguose smegenų vingiuose, bet iškur idėjų gauti, kaip vaizduotę pažadinti aš neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti
laba laba,

oho, liuks nauja tema thumbup.gif

beje, ir nuo manęs kuo didžiausi sveikinimai Laputaitei ir Anasko 4u.gif 4u.gif

gaila, kad vakar man nepavyko prie jūsų prisijungt verysad.gif o aš taip buvau nusiteikus ten kabarotis biggrin.gif

ir dar doh.gif Ciburaska gavau tavo siuntinuką. dėkui dėkui dėkui 4u.gif gražios jos thumbup.gif o ir palinkėjimas labai fainas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 02 14, 11:29)
jo jo.. ir skrybėlę su špaga..smile.gif

o jei suvestume visus turimus katinus į krūvą, tai net "katės namai" išeitų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 14, 10:21)
... ai, taigis ne pirmą kartą keliauju, tik pirmą kartą viena  unsure.gif

Geros kelionės 4u.gif Nepasiklysk smile.gif

QUOTE(laputaitė @ 2008 02 14, 10:22)
Na gerai, nebekraupinsiu tongue.gif
Sekanti ND tema - pasaka

O, čia tai plati tema ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 14, 10:24)
jei sąžiningai, nepatikėjau 100 proc... bet lengvas prakaitas išpylė, nu noriu ir aš gi sudalyvauti ND kada nors normaliai, jau spėjau pagalvoti, kokiu būdu būdu galima katiną perrengti, kad atrodytų kaip kažkoks ten vipetas biggrin.gif

Aha, aš jau ir pagalvojau, kaip katiną pritaikyti galėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 14 vasario 2008 - 10:44
QUOTE(inc @ 2008 02 14, 10:39)
o jei suvestume visus turimus  katinus į krūvą, tai net "katės namai" išeitų  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif galim Rokis Balboa 4 pasaką padaryt ir suvesti katinus ir šunis..biggrin.gif
Atsakyti
Kas tai domėjotės, ar S.Jokužio spaustuvėj spausdina ant drobės - taigi klausiau, sako, kad ne. Jie spausdina šilkografija bet pagrinde ant popieriaus, o ant drobės neturi reikiamos įrangos.
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 02 14, 11:20)
Kas tai domėjotės, ar S.Jokužio spaustuvėj spausdina ant drobės - taigi klausiau, sako, kad ne. Jie spausdina šilkografija bet pagrinde ant popieriaus, o ant drobės neturi reikiamos įrangos.

aš domėjaus.. ačiū, Degute...labai gaila.. teks Vilniuj ieškotis.. Bitute tu lyg sakei kad žinai.. gal gali pakonkretint kur? teks susisiekt smile.gif .. labai reikia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 14 vasario 2008 - 11:26
na ką, ir mano naktinė vakarykštė..

prašom komentuoti, kritikuoti ir panašiai.. 4u.gif man toli iki bitės, bet vis tiek rodausi, bo mokausi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 14 vasario 2008 - 11:43
QUOTE(sayonara @ 2008 02 14, 11:35)
blink.gif leido įdėti tik vieną nuotrauką ir rašo, kad Dinaminiai puslapiai [IMG] žymėse neleidžiami

kas čia per cirkas?

ne tą nuorodą nukopijavai muset. arba resizinančią, arba kitą dar vykdančią veiksmą. todėl taip ir rašo mirksiukas.gif
Atsakyti
čia toks veikėjas prie mūsų trynėsi, vis į kadrą lindo..biggrin.gif

user posted image

ale klausykit, aš tikrai kreiva. PS'e taip neatrodė.. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 14 vasario 2008 - 11:42
QUOTE(Degutė @ 2008 02 14, 12:20)

QUOTE(westa @ 2008 02 14, 12:25)
aš domėjaus.. ačiū, Degute...labai gaila.. teks Vilniuj ieškotis.. Bitute tu lyg sakei kad žinai.. gal gali pakonkretint kur? teks susisiekt  smile.gif .. labai reikia  blush2.gif

pabandykit "spaudos idejose" pasiteiraut. esu mačiusi pas juos spaustuvėje net užuolaidas pačių apsispausdintas ant gan plono audinio. šiaip jie ten daug visokių gerų dalykų pridaro, o ir kainos padorios mirksiukas.gif kiek teko su jais reikalų turėt, tai visad viską labai tvarkingai padarydavo thumbup.gif

sayonara, ohoho kokių tu čia mums vaiduoklių mestelėjai doh.gif thumbup.gif
Atsakyti