Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Pagaminau mūsų kolegės panoramą, ką galiu pasakyti, maladiec wink.gif rimtai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 14, 00:23)
Pagaminau mūsų kolegės panoramą, ką galiu pasakyti, maladiec wink.gif rimtai wink.gif

Gal parodysi ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 14, 00:32)
Gal parodysi ?  mirksiukas.gif

rytoj aš jai persiųsiu, ji pati pademonstruos
šiek tiek klaidų padarė fotografuodama, bet nieko, bus proga pakartoti
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 14, 00:37)

kodel nusprendei visa serija deti? man noretusi vienos nuotraukos g.gif
Atsakyti
Agniuke parašyk koks fotikas ir objektyvas įrašysiu į sąrašiuką, kas dar į jį nepatekę? Lol atrodo norėjo, kas dar? Galit man až parašyt įtrauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Agniuke del oranziniu spalvu ir geltonu atspalviu nuotraukose man irgi tas pats. Lygtai Andriuska patare Custom WB histograma pajudint i melyna puse; ten pamatysi (+) formos histograma ir kiekvienoj pusej skirtinga spalva:melyna, zalia, raudona, oranzine. Jei pastumsi i melynuma tai atmus ta geltonuma sienu ir normaliau nuotraukos iseis. As taip paeksperimentavau ir man greiciau gaunasi negu kaskart fotkint balta popieriu.

Pries daugel puslapiu kalba ejo apie placiakampius . As turiu Canon 17-50 mm f1,4. Man labai sekasi su juo fotkint namu interjera. Cia mano rankdarbiu kambarys, tai tik su placiakampiu pagavau visa siena, atbulinka negalejau daug paeit kadangi sofa ten (sutalpina labai daug kambario mazuose plotuose). Bet pastebejau kad kairej spintos durys apvalintos lyg fisheye efektas g.gif
user posted image
user posted image
O sita kazkaip iskraipyta man atrodo (cia ne del kritikos idedu o kaip ilustracija; zn kad centruoju ir vertikalus kadravimas netinka, ir t.t). Atrodo kad jie kazkokie milzinai is smelio isauge. Dariau pritupdama, tai pastebejau kad jei nelygiai o kampu pasukus laikai aparata gaunasi distorcija: artimi objektai labai pritraukti, tolimesni kompresuoti ir mazi. Reiketu apkarpyt sia, gal normaliau atrodytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 14 vasario 2008 - 06:59
QUOTE(AVEDA @ 2008 02 14, 06:56)
Agniuke del oranziniu spalvu ir geltonu atspalviu nuotraukose man irgi tas pats. Lygtai Andriuska patare Custom WB histograma pajudint i melyna puse; ten pamatysi (+) formos  histograma ir kiekvienoj pusej skirtinga spalva:melyna, zalia, raudona, oranzine. Jei pastumsi i melynuma tai atmus ta geltonuma sienu ir normaliau nuotraukos iseis. As taip paeksperimentavau ir man greiciau gaunasi negu kaskart fotkint balta popieriu.

Aciu uz info smile.gif
Vat vakar vakare to ieskojau, gal del to kad miegot norejau ir as neradau,o ten meniu nedidelis , bet net sito neradau,nes galvojau ta oranzine spalva pamazinti.. pabandysiu snd vakare arba rytoj, nes leksiu tuoj i darba doh.gif
O taip norisi panagrineti ... verysad.gif
Ai beje, vakar pasistaciau angeliuka,tokia statula,ir bandziau fotkint,jei be blico,tai oranzine spalva,bet jei blica ijungi tai ok viskas.. manau gal del apsvietimo,reiks islekt kitur pafotkint dar smile.gif
Atsakyti
Laputaite, nerealuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinimai didžiausi!!
Anasko ir tau krūva balionu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Šaunuolės naujokės 4u.gif

Aš tai labai kritikuot ir komentuot nenorėjau, nes pati nieko neparuošiau doh.gif su visu kompu ir PS suformatuotas..

Bet labai norėjau dar Sansarai komplimentų pasakyt. tikrai super thumbup.gif Sillwio šaunuolis, O Andriushka cool.gif James Bond biggrin.gif Nu žodžiu jaučiu čia visus reikia minėt, nes tikrai šauniai padirbėjot thumbup.gif
Atsakyti
Dar karta aciu visiems uz sveikinimus blush-anim-cl.gif

Agniuke, as vakar jau parasiau temos pavadinima mirksiukas.gif bet dabar noreciau jusu patarimo, kadangi kaip ir rasiau turiu dvi temas, viena technine- " centrine kompozicija", kita siaip man labiau patinka :"jis ir ji" as linkusi link antros, bet itariu kad netinka mums naujuokams g.gif kaip jums?
Papildyta:
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 14, 00:23)
Aciuks blush2.gif 4u.gif as vakar nesulaukiau, nuo vyro velniu gavau kad prie kompo uzsisedejau umn.gif tai labai labai lauksiu gal gali i pasta, jei aisku priims toki didziuli faila oshilkin@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 02 13, 21:50)
Labai smagu buvo paskaityti, kad silwio mane pavadino mergaite su lanku  blush2.gif Pusė dienos šypsojaus į ūsą, seniai niekas taip nevadino  doh.gif

O čia ta mergaitė:

pasikartosiu, nerealus darbas thumbup.gif . nustebinai tikrai wub.gif

Sillwio, tu ir nustebinai. toks visai tau nebūdingas darbas - švelnus, romantiškas.
Žuviala, tavo darbas ir nustebino.

QUOTE(wyshnia @ 2008 02 13, 23:28)
Bitele, na prie tavo nuotrauku padusavau... Kaip atvaziuosi, prigriebk ta placiakampi - prasysiu pamoku blush2.gif

einu šiandien užsakinėt bilietus bigsmile.gif kaip noriu Londonan bigsmile.gif (tik baisoka vienai blush2.gif)
Atsakyti
Laputaite, didziausi sveikinimai laimejus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
laukiam naujos temos:)

Anasko, irgi sveikinu, gerai trulika pagavai wink.gif irgi laukiam naujos temos smile.gif

ir tikrai visi saunuoliai kas dalyvavo 4u.gif Tikrai netikejau kad bus tokiu idomiu, graziu, su mintim, ir liuks ispildymais..... as be zodziu, kokie cia saunuoliai susirinke.

na o tie kas nesudalyvavo, tures galimybe dabar, naujoj temoj pasireiksti smile.gif (as irgi ju tarpe blush2.gif )

na tai kur daugiau nuotrauku is vakar meetuko? bigsmile.gif Bitele patiko pirmoji labai, tik ar tu jas sviesinai, ar ten jauciasi triuksmas, jis man kliuva siek tiek.
Atsakyti
mano foto tik suknelė ir ištraukė tongue.gif visą naktį sapnavau tą nuotrauką doh.gif
olo, na dėl dešinės akies, kur ne į tave žiūri, nebent dėl žvairumo lotuliukas.gif nors niekada apie tai nenutuokiau.
man pačiai kliuvo: netilpusios rankos, bet apie rankas maldai net nenorėjau galvot, labai jau išlaužta būtų, o tokia poza puikiai leido veikti distanciniam nuo sienos, jį slėpė ir atitiko mano įsivaizduojamą laikmetį blush2.gif
po to nervina, kad kairėje ant peties nei viena sruoga plaukų neatsidūrė doh.gif taip norisi nors vienos išlindusios iš už apykaklės. klonuot taip gerai nemoku, tai palikau taip kaip yra... bet nervino labiausiai tai lotuliukas.gif
atspalvis man nekliuvo,nes rinkau jį tikrai labai ilgai ir atsakingai per Duotone maišydama spalvas. šis kažkodėl labiausiai užvežė, žiūriu tik mane daugumoj lotuliukas.gif
o šiaip norėjau visai kitokios foto su šia sunknele. sėdinti prie staliuko mergina gerianti arbatą iš šono... ale su 50tuku aš to niekaip nebūčiau įgyvendinus, teko suktis iš to kas yra. nors jau fotografavimo metu mačiau, rankos kentės... dar jei kas kitas fotografuotų, tai manau rastų tuos kelis mm ir būtų įtalpinęs. bet kai pati save be jokio orientyro, nes kai reguliuoju, prie sienos nieko nėra... bandžiau, bandžiau - kenčia arba pakaušis, arba rankos - pasirinkau pakaušio naudai lotuliukas.gif

sillwio, tu nepatikėsi, kas mane papirko tavo nuotaukoj blush2.gif storos pėdkelnės ir jų susimetimas ties čiurna thumbup.gif žinok žiūrėjau ir kaifavau nuo to... tokia natūrali tų laikų dvasia tame susimetime. aš aišku nežinau nei kokios tos pėdkelnės ir ar jos visai buvo, bet mano fantaziją tai papirko 4u.gif
Atsakyti